opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoeken op maat voor ieder terras

Niet de ruimte voor een standaard afmeting dan zijn de schadudoeken op maat voor u een uitkomst. Op deze manier bent u toch voor 95% beschermt tegen de schadelijke Uv stralingen. Door voor maatwerk schaduwdoeken te kiezen bent u vrij in afmetingen en heeft u daarbij de keuze in diverse kleuren. Door het specifieke productieproces van de schaduwdoeken op maat moet u wel rekenen op een langere levertijd. Daar tegen over staat dat de kwaliteit ook van een hoger Europees niveau is.

Kies het juiste type

Wilt u alleen in de schaduw kunnen zitten of wilt u ook droog buiten blijven geniet van uw tuin tijdens een zomerse regenbui. Want in het speciale maatwerk kunt u voor zowel waterdicht als waterdoorlatend kiezen. Beide modellen zijn van een dusdanige zware stof kwaliteit gemaakt dat u er lang plezier van heeft. In waterdoorlatend worden de schaduwdoeken op maat geproduceerd in Austronet 940 230gr/m² en in waterdicht Austrosail 190gr/m².

Betaal niet meer dan nodig is voor schaduw

Ondanks dat de schaduwdoeken op maat voor iedere klant apart geproduceerd wordt met specifieke wensen, biedt schaduwdoekkeuze.nl deze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. Wanneer er gekozen wordt voor schaduwdoeken maatwerk dan kunt u zelf naast de afmeting en kleur specifieke wensen aangeven zoals een rechte zijde ipv gecurved of rondom ringen om de 30cm ipv alleen op de hoeken. Dit zijn enkele voorbeelden die mogelijk zijn in het op maat laten maken van een schaduwdoek.

Contact

Hierbij een compleet overzicht van de modellen en kleuren van de maatwerk schaduwdoeken. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.