opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Schaduwdoek Driehoek Gelijkzijdig

Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek! VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 40 (van de 55 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 55 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig modellen

Schaduwdoek driehoek gelijkzijdig kopen

Houdt rekening met de extra(26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoek driehoek eigenschappen

Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend schaduwdoek zoals zonnedoek, tuindoek, spandoek, ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!

Schaduwdoek driehoek

Het schaduwdoek driehoek is een gespannen hdpe materiaal dat buiten wordt geïnstalleerd om een ​​schaduwrijke plek te creëren, beschut tegen de zon. Het wordt voornamelijk gebruikt vanwege de zeer effectieve UV-bescherming met hoge dichtheid door 90% tot 95% van de zonnestralen te filteren. De driehoekige schaduwdoeken kunnen worden geïnstalleerd op een terras, balkon, bij het zwembad of in de tuin. Dankzij het materiaal en de kwaliteit van het dubbel gestikte schaduwdoek is deze scheurbestendig en voorzien van Rvs triangel ringen op de hoeken voor een degelijke montage. Naast de vele voordelen van een schaduwdoek driehoek geeft het ook een extra decoratie aan uw buitenruimte, terwijl het u effectief tegen de zon beschermt. Niet alleen beschermt het je tegen de zon en warmte maar ook tegen nieuwsgierige blikken of zelfs als windscherm. Het is rot- en vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De zonnedoeken zijn de nieuwe trend in buitendecoratie die een effectief en resistent alternatief bieden voor de pergola, terrasoverkapping, parasol of het knikarmscherm. Zeg vaarwel tegen zonnebrand met het schaduwrijke schaduwdoek!

HDPE driehoek schaduwdoek

Het driehoek opengewerkte schaduwdoek zijn speciaal ontworpen om je te beschermen tegen de zon en harde wind. Dankzij een microgeventileerde hdpe materiaal met hoge weerstand en een gewicht variërend tussen 190 g / m² en 280 g / m², is het driehoekige schaduwdoek bestand tegen windsnelheden van 40 - 50 km / u. Geniet van een momentje in de schaduw in je buitenruimte dankzij deze schaduw oplossing.

Hoe kies ik mijn schaduwdoek driehoek?

Bij het kiezen van een schaduwdoek moet met verschillende criteria rekening worden gehouden, met name de vorm, de maat maar ook de kleur. Het is essentieel om het schaduwdoek te vinden dat aansluit bij jou buitenruimte. Daarom biedt Schaduwdoekkeuze.nl je verschillende maten en kleuren aan. Het schaduwdoek behandeld tegen UV, kan driehoek gelijkzijdig of driehoek ongelijkzijdig zijn en kan worden geplaatst in combinatie met rechthoekige schaduwdoeken of vierkante doeken om zo een speelse en schaduwrijke oplossing te bieden. Kies voor een donkere kleur zoals antracietgrijs of meer natuur kleuren zoals taupe, zand of creme of geef de voorkeur aan een lichte kleur zoals lichtgrijs.