opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1463 reviews

Balkondoek op maat 90%

Hierom bestel je een balkondoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

balkondoek op maat 230 g/m2

betaallogo's producten

Kies je kleur

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een balkondoek op maat 90%?

Waarom een balkondoek op maat 90%? Deze maatwerk balkondoeken hebben een windreductie van 80%. Hierdoor kun je beschut uit de wind en uit het zicht van nieuwsgierige blikken genieten op je balkon. Een 230 g/m2 HDPE balkondoek geeft naast voldoende privacy toch niet het gevoel van opsluiting. Jij zelf kan altijd vanuit het balkon nog een beetje door het weving van het doek heen kijken, andersom is niet mogelijk. Dus mensen die beneden lopen of buren lang jouw appartement kunnen niet bij jouw op het balkon kijken. Wil je liever toch een minimale of nagenoeg helemaal geen inkijk dan kun je ook kiezen voor een dubbel laagje uitvoering van het hdpe 285 g/m2 balkondoek. Ieder op maat gemaakt balkondoek is rondom voorzien van een polypropyleen band met daarin ronde zeilringen.

Kenmerken van balkondoek 90%

Het balkondoek 90% geweven uit het 230 g/m2 HDPE kunststof materiaal heeft gemiddeld een 95% UV werende werking. De beschermde UV-factor is wel afhankelijk van de gekozen kleur, zo heeft Deep Grey een beschermingsfactor van 93% en de lichtste kleur Mineral White 67,5%. Het balkondoek op maat is volledig weerbestendig en onderhoudsvrij, dus regen en zon hebben geen invloed op de kwaliteit van het materiaal. Of je er nu voor kiest om het balkondoek het gehele jaar door buiten tegen het balkon ballustrade te laten zitten of alleen tijdens het voorjaar en de zomer maakt geen enkel verschil in de levensduur.

Hoe monteer ik het balkondoek op maat?

Door de uitvoering met de ronde zeilringen kun je het balkondoek op maat 90% zeer gemakkelijk bevestigen. Wil je het balkondoek gemakkelijk kunnen verwijderen dan zijn de bungee ball elastieken het makkelijkste. Kies je ervoor om het balkondoek langer vast bevestigd te laten zitten dan kan je kiezen voor een meer permanente bevestiging. Denk hierbij aan een elastisch koord wat je door de zeilringen en balkonreling weeft of om het doek met trekbandjes te bevestigen.

De keuze van de juiste kleur

Antraciet Grijs Creme Taupe Zand
balkondoek op maat antraciet balkondoek op maat grijs balkondoek op maat creme balkondoek op maat taupe balkondoek op maat zand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

* Vraag hier de juiste prijs op voor een balkondoek op maat 90%

Eigenschappen Balkondoek op maat 90%

  • Gewicht: min. 230 g/m2;
  • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken)
  • Scheurbestendig
  • Waterdoorlatend
  • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
  • Alle zijden van een schaduwdoek op maat zijn recht gesneden en rondom afgewerkt met een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rond rvs zeiloog.

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Balkondoek op maat 90% heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Balkondoek op maat 90%
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Balkondoek op maat 90%

Dit heb je bekeken