opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Harmonicadoek waterdicht op maat

Maak uw eigen harmonicadoek waterdicht op maat, kies het juiste materiaal zoals polyester, afmetingen en kleur. Een waterdicht harmonicadoek op maat is waterafstotend/waterdicht en daardoor zeer geschikt als flexibele overkapping in uw tuin of op het terras. U bepaalt zelf wanneer u in de zon of beschermd tegen de regen wilt zitten.

Hierom bestel je een wavesail op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

harmonicadoek waterdicht op maat iconen

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je harmonicadoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
15 - 20 werkdagen geleverd

Waarom een harmonicadoek waterdicht op maat kiezen?

Het harmonicadoek waterdicht op maat is een echte aanwinst voor uw terras, balkon, pergola of tuin om ook bij een regenbui buiten te kunnen blijven zitten. Je bepaalt immers zelf wanneer je droog of in de zon wilt zitten, natuurlijk kun je het harmonicadoek ook als schaduwgordijn gebruiken. Het harmonicadoek waterdicht op maat dekt nauwkeurig je buitenruimte af waardoor er in gesloten stand een overkapping ontstaat. Dit harmonicadoek filtert tot 80% van de UV-stralen en beschermt je dus effectief tegen de zon en andere weersinvloeden. Het materiaal Polyester is rot bestendig en behandeld tegen vlekken, waardoor het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Waterdichte of opengewerkte wavesails op maat?

Onder de bestaande soorten harmonicadoeken waterdicht op maat en waterdoorlatende wavesails vindt je modellen in verschillende kleuren. Harmonicadoeken waterdicht op maat laten, zoals hun naam al aangeeft, geen druppel water door. Deze worden vervaardigd uit 100% Polyester materiaal wat ook veel gebruikt voor het vervaardigen van bootkappen. De waterdoorlatende wavesail op maat zijn gemaakt van het originele HDPE materiaal en beschermen je tot wel 95% tegen de Uv. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel. De stofkeuze hangt af van je persoonlijk gebruik.

Kies de juiste kleur:

Antraciet 0458 Licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat antraciet harmonicadoek waterdicht op maat licht grijs schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Neem de afmetingen voor een harmonicadoek waterdicht op maat

De staalkabels zijn altijd gespannen in de uitval lengte waar het doek over in en uitgeschoven wordt. Het aantal staalkabels is afhankelijk van de breedte van het harmonicadoek. Bij aanvang zijn er altijd 2 staalkabels die daarna uitgebreid worden per meter breedte extra. Dus bijvoorbeeld 285cm breed is 3 staalkabels en 330cm is 4 staalkabels. Zie hieronder een voorbeeld tekening van model harmonicadoek.

harmonicadoek waterdicht op maat tot 2m

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de BRUTO DOEKMAAT door. Dit is de afmeting tussen de bevestigingspunten(muur & palen) WIJ TREKKEN HIER IN DE BREEDTE STANDAARD 2,5 cm PER ZIJDE VANAF!

Eigenschappen:

  • Lamel lengte: 50cm
  • Materiaal: Polyester
  • Gewicht: Polyester 250gr/m2
  • Waterdicht.
  • 85% Uv werend.
  • Randafwerking omgezoomd
  • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
  • De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
  • Garantie: 2 jaar

Belangrijk bij installatie

Bij een waterdicht harmonicadoek is het belangrijk dat er niet veel gewicht aan water in de plooien blijft staan. Het mooiste zou zijn wanneer je het harmonicadoek zo kan installeren dat het water uit de plooien loopt, dus met voldoende afschot. Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet altijd haalbaar is. Daarom moet uzelf bij regen het in de gaten houden en handmatig het water uit de plooien verwijderen. Door het gewicht kan anders schade aan het harmonicadoek systeem ontstaan. Wij adviseren om bij flinke regenval het doek in te trekken en af te dekken, want ook wanneer het onafgedekt ingetrokken is kan er water in de plooien komen te staan. Een harmonicadoek waterdicht is dus ideaal voor een zomerse dag wanneer er plotseling een kleine regenbui op komt zetten terwijl u heerlijk buiten aan het tafelen bent. 

Inhoud bevestiging materialen:

Wanneer je een harmonicadoek op maat besteld wordt deze inclusief bevestigingsmaterialen zoals spankabelset,katrolset en aluminium baleinen uit 1 lengte meegeleverd. Op deze manier kan je eenvoudig het harmonicadoek monteren en bedienen.

harmonicadoek bevestigingsmaterialen 4m breed

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een harmonicadoek waterdicht op maat? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Harmonicadoek waterdicht op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Harmonicadoek waterdicht op maat