opc_loader

Harmonicadoeken

Harmonicadoeken is een zonweringsysteem wat men open en dicht kan schuiven, hierdoor worden het ook wel schuifgordijnen genoemd. Het stof materiaal HDPE-kunststof, waar de harmonicadoeken van zijn geproduceerd zijn 95% uv-bestendig, maar laten wel het zonlicht door maar niet de uv-straling. Hierdoor heeft u onder het harmonicadoek altijd voldoende licht maar geen zon, u kunt zelfs onder de harmonicadoeken recht tegen de zon inkijken zonder hier hinder van te ondervinden.

Harmonicadoeken open of dicht

De harmonicadoeken geleiden over een aantal staalkabels heen en weer. De staaldraden spant u tussen 2 vaste bevestigingspunten, dit kan tussen twee muren zijn maar ook onder een pergola, veranda of terrasoverkapping. Door de ogen die in het doek zijn gemonteerd geleidt het doek door middel van een katrol systeem met bedieningstouw over de staaldraden heen en weer. U kunt dus zelf binnen een minuut beslissen of u in de zon of schaduw wilt zitten, en met een waterdichte uitvoering kunt u ook nog droog buiten blijven genieten.

Kwaliteit harmonicadoek kopen

Schaduwdoekkeuze.nl heeft een ruime collectie harmonicadoeken in zijn assortiment, in diverse afmetingen en kleuren. Naast de vele standaardafmetingen en kleuren die zowel Nesling harmonicadoeken als Sunfighter aanbieden in de harmonicadoeken is het mogelijk om een harmonicadoek in de gewenste afmeting (max 4m) en kleur te maken. De harmonicadoeken worden compleet geleverd, inclusief bevestiging materialen en montage handleiding. De bevestigingsmaterialen bestaan uit de staaldraden met een lengte van ongeveer 6m, katrollen, spanners, kikker, touw en aluminium buisjes. Bestel een harmonicadoek online bij Schaduwdoekkeuze.nl. Op de harmonicadoeken heeft u 5 jaar garantie.

harmonicadoeken open en dicht

Harmonicadoeken als ideale flexibele zonwering

De harmonicadoek, of te wel ook een wavesail, kunt u heerlijk genieten van de zomerdagen. Eigenlijk een soort van verlenging van uw avondje buiten. Schaduwdoekkeuze.nl heeft een garantietermijn van 5 jaar en heeft de beste kwaliteit harmonicadoeken tegen de scherpste prijzen. Voor een verkoeld plekje bij het zwembad of gewoon lekker in uw achtertuin is het kopen van een harmonicadoek een verstandige keuze.

harmonicadoeken

Goedkope harmonicadoeken 

Heeft u interesse in de harmonicadoeken voor een compleet overzicht van modellen en kleuren harmonicadoeken. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di t/m Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.