opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Schaduwdoek Trapeze

Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek! VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

schaduwdoek trapeze sfeern

Meet juist voordat je een trapeze schaduwdoek besteld!

Houdt rekening met de extra(26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoek trapeze modellen

Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend schaduwdoek zoals zonnedoek, tuindoek, spandoek, ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!

Waarom kiezen voor een schaduwdoek trapeze?

Een schaduwdoek trapeze of zonnedoek, heeft voordelen die soms over het hoofd worden gezien. Hoewel het hoofddoel bestaat uit bescherming tegen de zon als zonwering, zoals een klassieke parasol, een zonnescherm, luifel of zelfs een partytent biedt het daarnaast visueel comfort en regelt het de temperatuur. Het is rotvrij, vlekbestendig en 90% - 95% UV-bestendig en eenvoudig is schoon te maken. Daarbij is het installeren van het schaduwdoek trapeze zeer eenvoudig en makkelijk te doen. Naast de functie van schaduw oplossing beschermt het schaduwdoek je ook tegen wind en verhoogt het de privacy indien nodig tegen nieuwsgierige blikken naar uw terras of tuin of als windscherm. Bestand tegen de zon, is dit schaduwdoek zo ontworpen zonder ingeslagen ogen en biedt u een betere weerstand tegen wind en scheuren.