opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Schaduwdoek Driehoek Ongelijkzijdig

Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek! VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 40 (van de 130 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 130 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles

schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig modellen

Schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig kopen

Houdt rekening met de extra (26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig eigenschappen

Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend schaduwdoek zoals zonnedoek, tuindoek, spandoek, ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!

Waarom kiezen voor een schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig.

Een schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig is een strak ongelijkzijdig zonnedoek dat zich perfect aanpast aan uw buitenopstelling. Dit schaduwdoek is ideaal om schaduw te creëren in uw tuin of op uw terras. Anti-UV behandeld en filtert 90% tot 95% van de UV-stralen en beschermt je tegen de zon en de gevolgen ervan. Het schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig is ook een echte buitendecoratie die bij alle stijlen past. Praktisch en elegant, het is het ideale compromis om beschut te profiteren van zonnige dagen. Dankzij het kwalitatieve ontwerp biedt het een uitstekende scheurvastheid. Een hdpe schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig kan ook worden gebruikt naast zonwering als een windbreker om uit de toch te zitten. Daarnaast biedt het bescherming tegen nieuwsgierige blikken om buiten zorgeloos te genieten. Deze zonnedoeken zijn de nieuwe trend in buitendecoratie en vervangt de parasol, zonneluifel of knikarmscherm.

Schaduwdoek van hdpe als zonwering

Het schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig is verkrijgbaar in hdpe. Deze stof is speciaal ontworpen om harde windstoten van 40 - 50 km / u te weerstaan ​​maar ook om je te beschermen tegen de zon. Micro-belucht hdpe geeft de indruk dat het materiaal geweven is, waardoor het opengewerkt is. Hdpe schaduwdoeken zijn de ideale oplossing om op een warme zomerdag een moment in de schaduw te genieten, beschut tegen de slechte UV-straling van de zon.