opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1475 reviews

Zonwering

Buitenzonwering systemen op maat

Wie zit er achter Schaduwdoekkeuze? Onze bedrijvengroep Outdoor Tuinidee B.V. bestaat al meer dan twintig jaar. In het begin verkochten we enkel standaard schaduwdoeken en tuinhekbekleding-producten, maar langzamerhand is het steeds meer uitgebreid naar complete buitenzonwering systemen. Deels uit eigen productie en deels van gerenommeerde merken. Afhankelijk van wat de klant wenst maken wij zonweringssystemen op maat. Of het nu gaat om luifels, zipscreens van textiel, buiten rolgordijnen, veranda zonwering systemen of complete pergola's en veranda's, je krijgt hier goedkope prijzen met de garantie van kwaliteit.

Voordelige buitenzonwering, zowel privé als commercieel

Of het nu voor privé oplossingen thuis is of voor commerciële doeleinden in de horeca, buiten zonwering systemen zijn steeds vaker nodig. De uitdaging ligt vooral in de geschiktheid van het juiste systeem en voor het juiste doel. Ieder type en model buitenzonwering is weersbestendig en geschikt om het hele jaar door buiten te laten hangen. Waar wij ook vaak voor worden ingeschakeld is om oplossingen te creëren die bescherming bieden tegen regen en wind. Vooral bij grotere oppervlaktes zoals veranda’s en terrasoverkappingen kan dit een uitdagende klus zijn. Toch is er voor nagenoeg elke situatie een oplossing te verzinnen.

Eenmaal aangeschaft en geïnstalleerd neemt het woongenot enorm toe omdat er vaker en langer gebruik kan worden gemaakt van de buiten faciliteiten. In de vroege lente en late herfst met veel zon maar net iets te veel wind of te lage temperaturen kan er toch aangenaam buiten gezeten worden. Maar ook midden in de zomer wanneer de zon erg fel is of bij een regenbui, je hoeft niet naar binnen te vluchten. Investeringen in deze schermen zijn een garantie voor meer buiten genot en volgens veel van onze klanten dubbel en dik waard. Ook doordat de schermen makkelijk kunnen worden verwijderd kan je dus alle kanten op. Dit is bijvoorbeeld niet mogelijk bij vaste glazen wanden die je vaak ziet bij restaurants en terrassen. Tegenwoordig wordt er ook door de horeca steeds meer gekozen voor onze oplossingen, ook omdat het minder onderhoud behoeft.

Buitenzonwering

Grote keuze aan producten van buitenjaloezieën tot zipcreens

Wij bieden o.a. de volgende zonweringsproducten aan:

 • Luifels uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Screens
 • Zipscreens
 • Buitenrolgordijnen
 • Buitenjaloezieën
 • Verandazeilen
 • Verandazonwering
 • Pergola's
 • Veranda's
 • Terrasoverkapping
 • Schoepenzonwering

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Al onze buitenzonwering systemen zoals luifels, zonneschermen of zelfs windschermen en screens vormen de ideale oplossing om je tijdens zomerse dagen te beschermen tegen de zon en de hitte en zo optimaal te genieten van je terras of veranda. We stellen al onze kennis ter beschikking om aan jouw wensen te voldoen. Door te kiezen voor gemotoriseerde screens is één druk op de knop voldoende om in een mum van tijd schaduw te creëren.

Het ontwerp en de productie van onze buitenzonwering producten bevat hoogwaardige materialen zoals geëxtrudeerd aluminium en roestvrij staal en bezitten daardoor grote weerstand tegen weersinvloeden als zon, regen, stof en vervuiling. Ook hechten wij veel waarde aan de esthetische kant. Door de juiste keuze te maken in kleur en model zorgen onze buitenjaloezieën voor verfijning die een woning een extra moderne en trendy uitstraling geven. Je kan deze aanschaf dan ook zien als een investering, de woning stijgt in waarde na montage van een van onze professionele zonweringssystemen.