opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden

Maak je eigen waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden. Kies het juiste materiaal wat 100% waterdicht is zoals het acryl 330 g/m2 of het Pvc zeil 650 g/m2

Hierom bestel je een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

waterdicht schaduwdoek met rechte zijden

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
schaduwdoek icoon Levertijd 3 - 4 weken

Doek Kleuren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp

Waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden?

Waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden is ideaal om als overkapping te dienen van bijvoorbeeld een Pergola of ander model afdak. Naast 100% bescherming tegen regen geeft ook een waterdicht schaduwdoek je volledige, 80% bescherming tegen de schadelijke Uv zonnestralen. Door de rechte zijden rondom i.p.v. de hol uitgesneden zijden zoals bij een origineel gecurvd schaduwdoek heb je een veel groter oppervlak van het doek wat bescherming geeft.

Monteren van waterdicht schaduwdoek met rechte zijden

In tegenstelling tot bij een gecurvde schaduwdoek monteer je een waterdicht schaduwdoek met rechte zijden rondom. Het acryl schaduwdoek met rechte zijden is rondom voorzien van een polypropyleen verstevigingsband die ook als versteviging dient en uitscheuren voorkomt. In deze 50 mm dubbelzijdige pp band zitten de montage rvs ringen om de 50 of 25 cm. Standaard heeft het zonnezeil waterdicht met rechte zijden ronde zeilogen waardoor je het doek met elastieken of elastisch koord kan monteren om de buizen van je pergola. Maar naast de ronde zeilringen kan je ook kiezen voor ovale ogen met tourniquet of kunststof patentbeugel sluiting. Met beide bevestigingsmaterialen kun je het doek op maat direct monteren op een pergola of tussen de buizen, balken van een frame. Alleen door gebruik te maken van tourniquets of patentbeugels kan je het schaduwdoek snel verwijderen en ook weer bevestigen.

schaduwdoek op maat rechte zijden rand afwerking

Specialiteit op maat maken schaduwdoeken

Wanneer je voor een waterdicht schaduwdoek met rechte zijden kiest, is vrijwel ieder model en afmeting mogelijk. Dit is het voordeel van onze specialiteit in het op maat maken van diverse modellen schaduwdoeken. Stuur ons je tekening met vorm en afmetingen en wij beoordelen of het mogelijk is om hier een waterdicht schaduwdoek met rechte zijden van te maken. Wanneer dit geen probleem is dan is het wel belangrijk om wanneer je het doek ontvangt en gaat monteren rekening te houden met voldoende afschot. Door een ruime marge van minimaal 30 cm per meter diepte aan te houden blijft er geen water op het doek staan. Hierdoor worden water zakken in het acryl materiaal voorkomen.

Waterdicht polyester

Licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek op maat met rechte zijden licht grijs schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

Materiaal: Polyester waterdicht 250 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken en harmonicadoeken)

Waterdicht Docril

Antraciet N098 Grijs N067 Licht grijs N041 Linnen N079 Zand N086 Ivoor N061 Wit N681
schaduwdoek docril Antraciet N098 schaduwdoek Docril Grijs N067 schaduwdoek Docril licht grijs 041 schaduwdoek docril Linnen N079 schaduwdoek docril 	Zand N086 schaduwdoek docril Ivoor N061 schaduwdoek docril wit N681

Materiaal: Acryl-Docril waterdicht 330 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken en harmonicadoeken)

Mat pvc zeil 650

Antraciet Taupe/Grijs Zand
pvc zeil antraciet mat pvc zeil grijs pvc zeil zand mat

Materiaal: Pvc zeil mat waterdicht 650 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken, stretchtenten en verandazeilen)

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Eigenschappen:

 • Gewicht: min. 330 g/m2;
 • Materiaal: Acryl
 • Type: 100% waterdicht
 • Uv bescherming: Min. 80%
 • Montage: Minimale afschot 30 cm per m. diepte
 • Opmerking: In de meeste doeken zit een naad i.v.m coupon breedte 150 cm
 • Waterdoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van kracht 5 - 6
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf buitenkant doek.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek kan binnen een marge van +/- 3% van de weergegeven grootte variëren.
 • Garantie: twee jaar

>

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Ma t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Waterdicht schaduwdoek op maat met rechte zijden


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk: