opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1475 reviews

Balkondoek op maat 95%

Hierom bestel je een balkondoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

betaallogo's producten

Kies je kleur

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Balkondoek op maat 95%

Het balkondoek op maat 95% in 220 gr/m² betekent een windreductie van ± 95% waardoor je naast de zonwering ook uit de wind zit op jouw balkon. Naast de functionele eigenschappen van een maatwerk balkondoek geniet je ook meer van je privacy. Balkondoek op maat heeft een dichtheid van 95% waardoor het wel mogelijk is om vanaf het balkon door het doek heen naar buiten te kijken, maar het niet mogelijk is om van buiten door het balkondoek naar binnen te kijken. Het doek is zo ontworpen met een bepaalde weefstructuur dat dit effect wordt bereikt, met name door de afstand tot het doek. Iemand die op zijn/haar balkon zit verblijft dicht bij het doek waardoor het zicht niet belemmert wordt, maar buren of passanten verblijven op grotere afstand en dan is het dus niet meer mogelijk om door de stof heen te kijken. Er zullen hoogstens vage bewegingen of contouren worden waargenomen verder dan dat houdt het op.  Een ander groot voordeel van dit ontwerp is dat deze stof nog wat wind doorlaat. Ideaal voor balkons die gericht zijn op het zuiden of juist zijn ingesloten in drukke steden. Een groot verschil met een polyester, acryl of katoen balkondoek wat geheel winddicht is.

Kenmerken van balkondoek op maat 95%

Het dubbel gebreide polyethyleen materiaal is een 100% weerbestendig kunststof met een UV-bescherming van ± 95%. Hierdoor is het mogelijk om het balkondoek het gehele jaar buiten te laten hangen. Ieder balkondoek 95% op maat wordt rondom afgewerkt met een UV bestendige polypropyleen band met daarin om de 50 cm ronde Rvs zeilogen. De verstevigingsband voorkomt uitscheuren van de ronde zeilringen.

* Vraag hier de juiste prijs op voor een balkondoek op maat 220 gr/m² als de gewenste afmeting niet voorkomt in het keuzemenu

Eigenschappen:

  • Afmeting tot 120 cm hoogte
  • Windreductie: ± 95%
  • Dichtheid: ± 95-98%
  • Doorkijk: ± 5%
  • Weerbestendig: Ja

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Balkondoek op maat 95% heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Balkondoek op maat 95%
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Balkondoek op maat 95%

Dit heb je bekeken