opc_loader

waterdichte harmonicadoeken op maat

Harmonicadoeken waterdicht op maat als overkapping

Harmonicadoeken waterdicht op maat geven u bescherming tegen regen en zon en is dus zeer geschikt als tijdelijke of permanente overkapping. Het voordeel van waterdichte harmonicadoeken op maat is dat u flexibel bent in de maatvoering. U bent dus niet meer gebonden aan standaard afmetingen en is er altijd een oplossing voor de juiste bescherming bij goed en slecht weer. Het waterdicht materiaal van Harmonicadoeken op maat wordt geleverd van Docril 315gr/m² wat leverbaar is in meerdere kleuren(zie afbeelding). Voor een waterdicht harmonicadoek adviseren wij om te kiezen voor Docril. Docril heeft zicht bewezen in de maritieme sector, hier worden al jarenlang bootkappen van gemaakt. Schaduwdoekkeuze.nl heeft al meerdere jaren ervaring met Docril en het heeft zich bewezen als een echt waterdicht doek waardoor doorlekken bijna tot het verleden behoort. Natuurlijk bij hele zware regenbuien kan het harmonicadoek nog altijd doorlekken op naden. 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

De juiste kwaliteit stof voor waterdichte harmonicadoeken op maat

Door de dichte structuur 315gr/m2 van het waterdichte Docril materiaal kan het water bij een waterdicht maatwerk harmonicadoek niet er doorheen. Hierdoor kunt u met een gerust hart buiten blijven zitten bij een regenbui maar natuurlijk ook bij felle zonneschijn want ook het waterdichte materiaal van de harmonicadoeken biedt u bescherming tegen de schadelijke Uv zonnestralen. Daarnaast zijn de waterdichte harmonicadoeken op maat ook de ideale oplossing om uw tuin of loungeset te beshermen tegen water en vuil. Vanaf nu is het met een Harmonicadoek op maat zelfs mogelijk om u uitgebreide tuin of lounge kussenset gewoon in de loungeset te laten liggen, dus geen gesjouw meer met 12 of 24 delige kussenset.

De juiste montage voor een waterdicht harmonicadoek op maat

Belangrijk bij waterdichte harmonicadoeken op maat is de montage. Door de dichte structuur van het materiaal kan bij een hevige regenbui het water in de plooien van het harmonicadoek blijven staan. Hierdoor kunnen de waterdichte harmonicadoeken gaan doorhangen wat niet bevordelijk is voor de staalkabels. Daarom is het belangriojk dat u bij de maatwerk waterdichte harmonicadoeken de staalkabels onderling op verschillende hoogtes monteert. Hierdoor loopt het harmonicdoek schuin af waardoor het water uit de plooien kan lopen.

Eigenschappen waterdichte harmonicadoeken op maat:

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Dichte structuur voor optimale bescherming

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Aflopende montage voor voldoende water afloop

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Iedere afmeting leverbaar

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Eenvoudige en snelle montage voor een overkapping

Algemeen:
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd is afhankelijk van diverse factoren vandaar kunt u het beste vooraf informeren.

INFORMEER HIER NAAR UW WATERDICHT HARMONICADOEK OP MAAT PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Let wel op! Maatwerk kan niet geruild of geretourneerd worden en gaat in productie na betaling van de factuur.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een Waterdicht Harmonicadoek op maat bestellen? klik dan hier voor meer persoonlijke informatie of een directe nauwkeurige prijsopgave van Harmonicadoeken maatwerk. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.