opc_loader

zonnezeilen op maat

Zonnezeilen op maat | Maatwerk Zonnezeilen | Schaduwdoekkeuze.nl

Zonnezeilen op maat zijn de uitkomst wanneer men geen standaard Waterdicht Maatwerk Zonnezeil kan plaatsen door welke reden ook. Schaduwdoekkeuze.nl heeft de mogelijkheid om uw Zonnezeil perfect in de gewenste uitvoering op maat te maken. Een belangrijk voordeel van maatwerk waterdichte zonnezeilen is dat u vrij bent in kleurkeuze en vormgeving, dus wilt u een schuine zijde of een extra bevestigingspunt dan is dat allemaal mogelijk bij een maatwerk zonnezeil. De standaard doek breedte van het waterdichte materiaal voor het maken van een zonnezeil op maat is 150cm hierdoor heeft u wel altijd stik naden in het zonnezeil. Deze worden goed afgewerkt maar afhankelijk van de hoeveelheid water dat op het zonnezeil valt kan het op stik naden altijd door lekken.

Kies de juiste kwaliteit stof in maatwerk waterdichte zonnezeilen  

Schaduwdoekkeuze.nl werkt uitsluitend met de beste kwaliteit materialen en kiest daarom enkel voor Docril bij keuze voor waterdichte op maat gemaakte zonnezeilen. Docril heeft door de jaren heen zijn kwaliteit tov andere materialen bewezen. Docril wordt niet voor niks al jaar en dag gebruikt voor het maken van bootkappen. Hierdoor is Docril zeer goed waterdicht en dus ideaal voor het maken van waterdichte zonnezeilen. Men kan kiezen uit verschillende kleuren voor een zonnezeil wat bij u past.

Kwaliteit kost iets meer maar dan heeft u de perfecte keus in zonwering

Natuurlijk is een maatwerk waterdicht zonnezeil duurder dan de standaard zonnezeilen, u moet rekenen op een prijsstijging van 2 tot 3 keer hoger. Maar u krijgt dan kwalitatief ook een veel beter zonnezeil waaronder u gerust droog en in de schaduw kunt genieten van uw terras of tuin. Daarnaast geeft een maatwerk waterdicht zonnezeil u een flexibele trendy terrasoverkapping die een stuk voordeliger als de normale veranda's en waaronder u toch hetzelfde comfort heeft. Door deze flexibiliteit kunt u met een zonnezeil op maat zelf kiezen wanneer u het opspant en wanneer u het weer weggehaald. Belangrijk bij het monteren van een waterdicht zonnezeil op maat is dat er rekening gehouden wordt met voldoende water afloop van minimaal 30cm per meter diepte en dat een waterdicht zonnezeil goed strakgespannen wordt.

Kleuren voor waterdicht Docril 315gr/m²:

waterdichte zonnezeil kleuren docril op maat

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal. 

Prijs berekening Docril 315gr/m² materiaal:

Zonnezeilen waterdicht Docril op maat

Bij twijfel laat ons de prijs voor uw afmeting berekenen. Ook afmetingen groter dan 30m2 mogelijk! Informeer direct naar uw prijs

Extra optie:
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st
* Schuine zijde of uitsparing toeslag €25,00
* Afmeting groter dan 30m2 toeslag van 25%

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd is afhankelijk van diverse factoren vandaar kunt u het beste vooraf informeren.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK ZONNEZEIL PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Prijsofferte aanvragen waterdichte zonnezeilen op maat in Docril:
Door een divers aan mogelijkheden is het enkel mogelijk een prijsopgave via email te sturen met nadrukkelijke en duidelijke vermelding van de door u gewenste afmeting(lxb).

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.