opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Verduisterende rolgordijnen voor een goede nachtrust

Men spreekt van een verduisterend rolgordijn als deze een licht doorlaatheid van nul heeft en er dus geen enkele lichtstralen door de stof kunnen door dringen. Dit type rolgrodijnen zijn speciaal ontworpen voor slaapkamers en andere vertrekken waar men geen licht wenst.  Verduisterende rolgordijnen vervangen eigenlijk rolluiken die aan de buitekant van de woning gemonteerd zijn, ze hebben namelijk dezelfde verduisterende en hittebestendige eigenschappen. Verduisterende rolgordijnen hoeven niet altijd van zwarte stof te zijn om efficiënt te werken, ze zijn namelijk van een speciaal materiaal waardoor ook lichte kleuren volledig verduisterend zijn. Vind je favoriete kleur en je perfecte rolgordijn.

Voor een goede nachtrust en ongestoorde privacy

Ramen zonder verduistering zoals rolluiken of gordijnen kunnen een echte ergernis zijn, vooral in de slaapkamer. In de zomer komt het licht 's morgens vroeg de slaapkamer binnen en wordt u min of meer voorzichtig wakker. Maar niet iedereen is een gepassioneerde vroege vogel of men moet juist overdag slapen door ploegendienst werkzaamheden. Het is hier vooral belangrijk om de slaapkamer efficiënt te verduisteren zodat je goed kunt slapen daarnaast biedt het perfecte privacy en zonwering, Dit alles lukt met een verduisterend rolgordijn. Nieuwschierige blikken blijven hierdoor buiten en zelfs in de zomer krijg je bij hoge temperaturen een aangenaam binnenklimaat. Een ander aspect dat bijdraagt ​​aan een goede nachtrust.

Snelle montage en eenvoudige bediening

De meegeleverde montage-instructies begeleiden u stap voor stap door de montage, zodat u zonder veel moeite een perfect resultaat kunt behalen. Monteer uw nieuwe verduisterend rolgordijn naar keuze aan de muur of direct aan op het kozijn. Dankzij de Easyfix klemdragers bevestig je het rolgordijn op het raamkozijn zonder te boren. Door de traploze veilige bediening door middel van een ketting aan de zijkant kunt u uw eigen individuele instellingen maken. Laat zoveel licht in je slaapkamer als je wilt.

Kies je gewenste kleur en maat

Verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan afmetingen en kleuren. Wat dacht je van een zwart of wit rolgordijn? Dat perfect bij je interieur past, is onopvallend en toch sfeervol. Of toch liever een sterrenhemel rolgordijn op de baby of kinderkamer? In de categorie verduisterende rolgordijnen vindt u ook uw gewenste maat. Uitzonderlijke raamafmetingen kunnen gemakkelijk worden verduisterd.