opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Zwembadafdekking op maat

Hierom bestel je zwembadafdekking op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

betaallogo's producten

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Zwembadafdekking op maat beschermt tegen bladeren

Een zwembad moet in de herfst- en wintermaanden worden afgedekt. Dit voorkomt natuurlijk vooral het vallen van bladeren en vuil. Met onze lichtdoorlatende zwembadafdekking uit mesh of hdpe net wordt het water ook beschermd tegen uv-straling, de gaasdoeken hebben namelijk een hoge schaduwfactor in vergelijking met de traditionele pvc afdekzeilen. Hierdoor wordt de algengroei aanzienlijk verminderd, waardoor niet alleen de waterkwaliteit behouden blijft maar ook het schoonmaken in het voorjaar veel eenvoudiger is. Maar ook sneeuw wordt effectief buiten het zwembad gehouden met onze zwembadafdekkingen. Hoewel het raadzaam is om grote sneeuwmassa's te verwijderen, kan het bestendige materiaal mesh en hdpe hier in principe tegen.

Bescherming voor kinderen en dieren

Met onze zwembadafdekking bereik je naast het schoner houden van het zwembadwater ook een effectieve bescherming tegen zwembad ongevallen. Omdat zowel kinderen als dieren gemakkelijk spelenderwijs in het zwembad kunnen vallen met alle gevolgen van dien. Door het spannen van een zwembadafdekking gaasnet worden dit soort ongevallen voorkomen. Zo zorg je voor een groot pluspunt in de beveiliging, maar uiteraard ontheft je dit niet van een toezichthoudende taak. Onze op maat gemaakt zwembadafdekkingen passen bijna op alle modellen zwembaden. Zo kunnen we de gaasnetten maken voor ronde baden, 8-vormige baden, rechthoek baden en ovale zwembaden, elk in verschillende maten - ook geschikt voor jouw zwembad.

Uitgebreide bescherming tegen vuil

Doordat het zwembad volledig afgedekt is, kan er bijna geen vuil binnendringen. Hoewel het mesh en hdpe net materiaal beide waterdoorlatend zijn, is het zo dicht geweven dat door de minuscule gaatjes (mazen) zelfs de kleinste vuildeeltjes het zwembadwater niet kunnen binnendringen. Bladeren, takken en zand zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

De voordelen op een rij:

  • Visueel aantrekkelijk
  • Makkelijk te gebruiken
  • Energiebesparend door het langer vasthouden van de warmte.
  • Geen waterzakken
  • Vergroot de veiligheid voor kind en dier
  • Vermindering van algengroei
  • Filtert Uv

Kwaliteit in afwerking

Rondom het zwembad gaasnet zit een speciale UV bestendige polypropyleen band die dient voor extra stevigheid. In deze 5 cm polypropyleenband zit standaard om de 50 cm een zeiloog voor het bevestigen van de zwembadafdekking. In onderstaand voorbeeld zie je hoe we de ronde zeilogen in de hoeken van het zwembad gaasdoek bevestigen. Dit om uitscheuren van de zeilringen te voorkomen. In de hoeken komt namelijk de polypropyleenband bij elkaar van 2 zijden waardoor er een verdikking zit. Plaatsen we daar een zeiloog dan kan deze onder spanning makkelijk uitscheuren.

zwembadafdekking

Voor het bevestigen van het zwembad gaasnet met ronde zeilogen zijn er diverse mogelijkheden, denk hierbij aan koordhouders (montagedoppen) met elastisch koord, bungee ball elastieken en haken.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Zwembadafdekking op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zwembadafdekking op maat
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zwembadafdekking op maat

Dit heb je bekeken