opc_loader

Zwembadafdekking op maat

Hierom bestel je zwembadafdekking op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

coolsail pro schaduwdoek 280 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je zwembadafdekking snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Levertijden
Levertijd:
Levertijd Ca. 4 weken
Kenmerken
Modellen:
Zwembadafdekking
Functie:
Waterdoorlatend
Materiaal:
HDPE
Gewicht:
280 g/m2

Zwembadafdekking op maat beschermt tegen bladeren

Een zwembad moet in de herfst- en wintermaanden worden afgedekt. Dit voorkomt natuurlijk vooral het vallen van bladeren en vuil. Met onze lichtondoorlatende zwembadafdekking uit mesh of hdpe net wordt het water ook beschermd tegen uv-straling, de gaasdoeken hebben namelijk een hoge schaduwfactor in vergelijking met de traditionele pvc afdekzeilen. Hierdoor wordt de algengroei aanzienlijk verminderd, waardoor niet alleen de waterkwaliteit behouden blijft maar ook het schoonmaken in het voorjaar veel eenvoudiger is. Maar ook sneeuw wordt effectief buiten het zwembad gehouden met onze zwembadafdekkingen. Hoewel het raadzaam is om grote sneeuwmassa's te verwijderen, kan het bestendige materiaal mesh en hdpe hier in principe tegen.

Bescherming voor kinderen en dieren

Met onze zwembadafdekking bereik je naast het schoner houden van het zwembadwater ook een effectieve bescherming tegen zwembad ongevallen. Omdat zowel kinderen als dieren gemakkelijk spelenderwijs in het zwembad kunnen vallen met alle gevolgen van dien. Door het spannen van een zwembadafdekking gaasnet worden dit soort ongevallen voorkomen. Zo zorg je voor een groot pluspunt in de beveiliging, maar uiteraard ontheft je dit niet van een toezichthoudende taak. Onze op maat gemaakt zwembadafdekkingen passen nagenoeg op alle modellen zwembaden. Zo kunnen we de gaasnetten maken voor ronde baden, 8-vormige baden, rechthoek baden en ovale zwembaden, elk in verschillende maten - ook geschikt voor jouw zwembad.

Uitgebreide bescherming tegen vuil

Doordat het zwembad volledig afgedekt is, kan er nagenoeg geen vuil binnendringen. Hoewel het mesh en hdpe net materiaal beide waterdoorlatend zijn, is het zo dicht geweven dat door de miniscule gaatjes (mazen) zelfs de kleinste vuildeeltjes het zwembadwater niet kunnen binnendringen. Bladeren, takken en zand zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

De voordelen op een rij:

  • Visueel aantrekkelijk
  • Makkelijk te gebruiken
  • Eenergiebesparend door het langer vasthouden van de warmte.
  • Geen waterzakken
  • Vergroot de veiligheid voor kind en dier
  • Vermindering van algengroei
  • Filtert Uv

Kwaliteit in afwerking

Rondom het zwembad gaasnet zit een speciale UV bestendige polypropyleen band die dient voor extra stevigheid. In deze 5 cm polypropyleenband zit standaard om de 50 cm een zeiloog voor het bevestigen van de zwemdadafdekking. In onderstaand voorbeeld zie je hoe we de ronde zeilogen in de hoeken van het zwembad gaasdoek bevestigen. Dit om uitscheuren van de zeilringen te voorkomen. In de hoeken komt namelijk de polypropyleenband bij elkaar van 2 zijden waardoor er een verdikking zit. Plaatsen we daar een zeiloog dan kan deze onder spanning makkelijk uitscheuren.

zwembadafdekking

Voor het bevestigen van het zwembad gaasnet met ronde zeilogen zijn er diverse mogelijkheden, denk hierbij aan koordhouders (montagedoppen) met elastischkoord, bungee ball elastieken en haken.

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een zwembadafdekking op maat? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Zwembadafdekking op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Zwembadafdekking op maat


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: