opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Modellen 
Functie 
Materiaal 
Gewicht 

Op maat

Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1

Schaduwdoek op maat

Omdat geen tuin, terras of balkon hetzelfde is, kunt je naast het ruime assortiment standaard afmetingen schaduwdoeken ook kiezen om op maat te laten maken. Al het maatwerk wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als de standaard schaduwdoeken. Deze zijn dus ook van uitstekende kwaliteit en wij geven hier ook 2 jaar garantie op. Bent je op zoek naar een mogelijkheid om in je tuin of op het terras een mooie plaats met schaduw te creëren? Oh heb je een beschutting nodig voor de veranda of terrasoverkapping ook die worden helemaal door ons op maat gemaakt. Dus wanneer je een lichtstraat hebt met glas of verandadak van glas dan plaats je daar eenvoudig een speciaal verandadak schaduwdoek of lichtstraat doek overheen. Dit gaat je veel verkoeling geven op warme zomerse dagen.

Zonnezeilen op maat

Zoek je een voordelige maar effectieve oplossing tegen overmatige warmte van de zon en schadelijke UV-stralen? Dan zijn de zonnezeilen op maat de juiste keuze. Heb je reeds een kijkje genomen in het standaard assortiment schaduwdoeken, maar heb je daarin geen afmeting kunnen vinden die past binnen de mogelijkheden? In dat geval kan het altijd interessant zijn om ervoor te kiezen om een maatwerk schaduwdoek te kopen. Een dergelijke schaduwdoek wordt zoals de naam reeds doet vermoeden volledig aan de hand van je eigen specificaties gemaakt. Zo weet je altijd zeker dat het zonnedoek perfect voldoet aan je eisen. Of het nu gaat om een waterdoorlatend of waterdicht zonnezeil dat maakt geen verschil.

Maatwerk wavesails

Bepaal je liever zelf de hoeveelheid zon en schaduw dan kies je het beste voor een wavesail. Met deze oplossing bepaal je zelf d.m.v. een katrol of je het doek open of dicht wilt hebben. Het wavesail schuift namelijk als een harmonica systeem in en uit over staalkabels. Vereiste is bij een harmonicadoek wel dat er vaste stabiele punten aanwezig zijn om de staalkabels te kunnen spannen. Door de maatwerk oplossing kan men buiten de standaard afmetingen van de wavesails om altijd het juiste harmonicadoek op maat laten maken voor jouw oplossing. Wij maken ook de harmonicadoeken zowel in waterdoorlatend als ook waterdicht materiaal.