opc_loader

Schaduwdoek op maat

Omdat geen enkele tuin of balkon hetzelfde is kunt u naast de standaardmaten schaduwdoeken bij Schaduwdoekkeuze.nl ook schaduwdoeken op maat laten maken. De doeken worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de standaard doeken. Deze zijn dus ook van uitstekende kwaliteit en wij geven hier dus ook 2 jaar garantie op.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om in uw tuin of op uw terras een mooie plaats met schaduw te creëren? Heeft u reeds een kijkje genomen in het standaard assortiment met schaduwdoeken, maar heeft u daarin niets terug kunnen vinden dat voldoet aan uw verwachtingen? In dat geval kan het altijd interessant zijn om ervoor te kiezen om een maatwerk schaduwdoek te kopen.

Een dergelijke schaduwdoek wordt zoals de naam reeds laat vermoeden volledig gemaakt op maat van uw wensen waardoor u er altijd zeker van kan zijn dat ze perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

Zonnezeilen op maat

Zoekt u een voordelige maar effectieve oplossing tegen overmatige warmte van de zon en schadelijke Uv-stralen? Dan is de zonnezeilen op maat de juiste keuze. De zonnezeilen op maat zijn een prima keuze voor als u een de mogelijkheden van zon en schaduw wilt beperken.

Bent u op zoek naar een zonnezeil? Schaduwdoekkeuze.nl is de specialist op het gebied van op maat gemaakte zonnezeilen. Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel ervaring opgedaan met het ontwerpen, produceren en leveren van zonnezeilen. Onze klanten krijgen een exclusief waterdicht doek, omdat wij voor iedere klant een uniek zonnezeil maken. U komt met uw eisen en wensen en wij maken daarop een prachtig zonnezeil.

Zonnezeilen kunnen precies voor u op maat gemaakt worden en als zonwering dienen in de tuin of als terrasoverkapping. Deze moderne zeilen zijn praktisch in gebruik en zeer duurzaam. Zonwering maakt een ontwikkeling door. Waar parasols traditioneel veel gebruikt werden, ziet u tegenwoordig steeds vaker trendy zonnezeilen. Deze hoge kwaliteit zeilen geven veel m2 schaduw en beschermen uitstekend tegen gevaarlijke Uv-straling.

Maatwerk wavesails

Een wavesail is een doek dat u eenvoudig opent of sluit door middel van een harmonicasysteem. Zon en schaduw naar wens! Wavesails zijn zowel aan een muur te bevestigen als bijvoorbeeld in een vrijstaande pergola. Alle Harmonicadoeken worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd.

Zo hebben we schaduwdoeken, wavesails, pergola’s en verschillende bevestigingsmaterialen om deze doeken mee te kunnen plaatsen in uw tuin, op het terras of op een andere plek. Door een terrasoverkapping doek op te hangen creëert u schaduw in uw tuin. Als de temperaturen tijdens de zomer erg oplopen kan het aangenaam zijn om even in de schaduw te vertoeven. Er zijn diverse schaduwdoeken en wavesails te verkrijgen, zo hebben we waterdoorlatende doeken, maar ook waterdichte doeken die het water tegenhouden. De schaduwdoeken en wavesails die u in ons assortiment vindt zijn bestand tegen veel weersomstandigheden en gaan dan ook lang mee.

Harmonicadoeken waterdicht op maat

Voor zonwering die u compleet kunt aanpassen op de weersomstandigheden kunt u een harmonicadoek van Schaduwdoekkeuze.nl goed gebruiken! U kunt het doek aanpassen op uw woning en terras door de gewenste kleur te kiezen. Bovendien hoeft u dankzij deze luxe zonwering geen ruimte meer te reserveren voor een parasol. U kunt het harmonicadoek in elkaar schuiven wanneer u wilt en hoe ver u maar wilt. Op deze manier kunt u uw zonwering eenvoudig aan de weersomstandigheden aanpassen!

Zeker als uw terras zich direct naast uw woning bevindt wordt uw harmonicadoek op maat gemaakt voor u door onze experts. Zij maken een afspraak met u en komen bij u langs om uw gevel op te meten. Nauwkeurig noteren zij alle meetgegevens en gaan hiermee direct aan de slag. Vervolgens maken zij een nieuwe afspraak met u om uw harmonicadoek op maat professioneel te installeren! Het doek is overigens toe te passen op zowel het aluminium als de houten terrasoverkapping.

Wind privacydoek

Lekker uit de wind genieten in uw tuin. Onze wind privacydoek zijn zeer geschikt voor gebruik als winddoek, privacydoek of balkondoek. U creëert er een windscherm, zichtscherm of tuinafscheiding mee. Omdat elke klant een andere wens heeft, maken wij deze doeken alleen op maat en bestaan er geen standaard afmetingen.

Let op: Bij maatwerk kan altijd een tolarantie van een centimeter per zijde zitten. Dit komt door de rek van het doek.