opc_loader

maatwerk schaduwdoeken

Maatwerk Schaduwdoeken | Schaduwdoeken op maat | Schaduwdoekkeuze.nl

Wanneer u niet uit de voeten kunt met een standaard schaduwdoek of zonnedoek kunnen wij dit voor u opmaat laten maken. Door ons eigen atelier hebben wij de mogelijkheid om voor u het gewenste schaduwdoek op maat te maken. Schaduwdoekkeuze.nl gebruikt uitsluitend het orginele schaduwdoek materiaal HDPE in 285gr/m2 om uw schaduwdoek op maat te maken. HDPE heeft de eigenschap dat het 95% UV werend is en ademend hierdoor blijft het altijd koel onder een op maat schaduwdoek. Natuurlijk heeft u ook keuze uit diverse kleuren zoals Mineral White, Neutral Sand, Deep Grey, Jananese Brown en Desert Storm. Daarnaast hebben we eventueel ook nog de kleuren Zand/Beige, Zilvergrijs en Zwart in 230gr/m2 kwaliteit.

Kies de juiste afmeting en model in maatwerk schaduwdoeken

Maatwerk Schaduwdoeken kunnen in iedere gewenste vorm en afmeting gemaakt worden in het atelier. Dit heeft als voordeel dat wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een standaard zonnedoek te plaatsen u toch ten alle tijden voor een zonnedoek kunt kiezen. En op deze manier van maatwerk ook alle voordelen heeft die een schaduwdoek op maat met zich meebrengen. Beide materialen zowel het Soltis als het HDPE heeft de eigenschap dat het kleurecht is en 90-95% bescherming biedt tegen schadelijke Uv stralen, hier wordt een garantie van 5 jaar opgegeven.

Europese kwaliteit in Schaduwdoeken op maat

Schaduwdoeken op maat geleverd door Schaduwdoekkeuze.nl voldoen aan een zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van maatwerk schaduwdoeken is dermate hoog in vergelijking met een standaard schaduwdoek. De productie van maatwerk schaduwdoeken gebeurt namelijk handmatig waar in vergelijking met een standaard schaduwdoek dit machinaal in het verre oosten gebeurt. Vanzelfsprekend is ook de prijs van schaduwdoeken op maat duurder dan een standaard zonnedoek, u moet rekenen op 2 tot 2,5 keer de normale prijs.

Kleuren 285gr/m² HDPE:

HDPE Kleuren VDE

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Prijs berekening 285gr/m² HDPE materiaal:

Schaduwdoeken op maat

Bij twijfel laat ons de prijs voor uw afmeting berekenen. Ook afmetingen groter dan 30m2 mogelijk! Informeer direct naar uw prijs

Extra optie:
* Band rondom in de zoom stikken €1,95 per lengte meter
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st
* Schuine zijde of uitsparing toeslag €25,00
* Afmeting groter dan 30m2 toeslag van 25%

Algemeen:
* Afmeting wordt altijd gemeten van uiterste deel van bevestigingspunt naar andere uiterste deel van bevestigingspunt
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd is afhankelijk van diverse factoren vandaar kunt u het beste vooraf informeren.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK SCHADUWDOEK PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.