opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

maatwerk schaduwdoeken

Maatwerk Schaduwdoeken | Schaduwdoeken op maat | Schaduwdoekkeuze.nl

Wanneer u niet uit de voeten kunt met een standaard schaduwdoek of zonnedoek kunnen wij dit voor u opmaat laten maken. Door ons eigen atelier hebben wij de mogelijkheid om voor u het gewenste schaduwdoek op maat te maken. Schaduwdoekkeuze.nl gebruikt uitsluitend het originele schaduwdoek materiaal HDPE om uw schaduwdoek op maat te maken. HDPE heeft de eigenschap dat het 95% UV werend is en ademend hierdoor blijft het altijd koel onder een op maat schaduwdoek. Natuurlijk heeft u ook keuze uit diverse kleuren zoals Antraciet, Grijs, Creme, Zand en Taupe.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Kies de juiste afmeting en model in maatwerk schaduwdoeken.

Maatwerk Schaduwdoeken kunnen in iedere gewenste vorm en afmeting gemaakt worden in het atelier. Dit heeft als voordeel dat wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een standaard zonnedoek te plaatsen u toch te allen tijde voor een zonnedoek kunt kiezen. En op deze manier van maatwerk ook alle voordelen heeft die een schaduwdoek op maat met zich meebrengen. Het HDPE heeft de eigenschap dat het kleurecht is en 90-95% bescherming biedt tegen schadelijke Uv-stralen, hier wordt een garantie van 5 jaar opgegeven.

Europese kwaliteit in Schaduwdoeken op maat.

Schaduwdoeken op maat geleverd door Schaduwdoekkeuze.nl voldoen aan een hoge kwaliteit. De kwaliteit van maatwerk schaduwdoeken is dermate hoog in vergelijking met een standaard schaduwdoek. De productie van maatwerk schaduwdoeken gebeurt namelijk handmatig waar in vergelijking met een standaard schaduwdoek dit machinaal in het verre oosten gebeurt. Vanzelfsprekend is ook de prijs van schaduwdoeken op maat duurder dan een standaard zonnedoek, u moet rekenen op 2 tot 2,5 keer de normale prijs.

Algemeen:
* Afmeting wordt altijd gemeten van uiterste deel van bevestigingspunt naar andere uiterste deel van bevestigingspunt.
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd is afhankelijk van diverse factoren daarom kunt u het beste vooraf informeren.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK SCHADUWDOEK PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS.

LET OP! Wanneer u een maatwerk schaduwdoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.