opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Schaduwdoek Rechthoek

Staat je gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek! VRAAG NU JE OFFERTE AAN

Artikel 1 tot 40 (van de 248 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 248 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

schaduwdoek rechthoek modellen

Schaduwdoek rechthoek

Houdt rekening met de extra(26cm) spanruimte die je bij ieder bevestigingspunt nodig hebt! De afmeting van een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden je verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

schaduwdoek rechthoek eigenschappen

Er worden veel verschillende benamingen gebruikt voor een waterdoorlatend schaduwdoek zoals zonnedoek, tuindoek, spandoek, ect. Hier zit onderling geen verschil tussen!  .

Bestel een schaduwdoek rechthoek als schaduw oplossing.

Rechthoek schaduwdoek is een goed en voordelig alternatief voor een parasol of zonneluifel. Een rechthoek model zorgt voor een zo groot mogelijk schaduw oppervlak. Daarnaast zijn schaduwdoeken water en licht doorlatend waardoor ze nagenoeg het hele seizoen probleemloos buiten kunnen blijven hangen. Door de aantrekkelijke prijs van een schaduwdoek rechthoek en dat er een vrije doorgang onderdoor is, bestellen steeds meer mensen een rechthoek schaduwdoek voor terras, balkon of tuin. Daarnaast is het plaatsen van een rechthoek schaduwdoek een zeer gemakkelijke oplossing, zo kan het schaduwdoek aan de gevel gemonteerd worden maar ook vrijstaand met palen. Dit is voor consumenten met een huur woning voordelig wanneer er geen vaste bevestiging aan de woning of appartement mag zitten. Een groot voordeel van een rechthoek schaduwdoek is behalve de prijs dat er altijd licht doorheen komt waardoor het niet zo donker is als bij een uitgedraaide zonneluifel.

Wat zijn de voordelen van het rechthoekige schaduwdoek?

Het duurzame rechthoekige schaduwdoek is een niche in schaduwdoeken en is de meest effectieve zonwering voor terras of tuin, in plaats van een parasol of zonneluifel. Elegant en praktisch, dit rechthoekige strakke schaduwdoek, ook wel zonnedoek genoemd, is een effectieve anti-uv-oplossing. Naast het filteren van 90% - 95% van de zonnestralen, biedt het echt visueel comfort en reguleert het de temperatuur. Het rechthoekige schaduwdoek is een van de meest dekkende schaduwdoeken dankzij zijn formaat en stelt je in staat om een ​​overkapping op je terras te creëren. Het is een heel goed alternatief voor de pergola, het prieel of zelfs de parasol. Naast de schaduw oplossing beschermt een schaduwdoek rechthoek ook tegen nieuwsgierige blikken en kan het ook gebruikt worden als windscherm. Het materiaal van een schaduwdoek heeft een uitstekende scheurvastheid en is rot- en vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken met alleen water en zeep.

HDPE schaduwdoek rechthoek voor zon en wind

Het schaduwdoek rechthoek heeft een micro-geventileerde hdpe stof. Speciaal ontworpen om harde wind te weerstaan ​​en u te beschermen tegen de zon, is dit rechthoekige schaduwdoek met een gewicht van 190 g / m² tot 280 g / m² ideaal om schaduw te creëren op uw terras of tuin. Het opengewerkte rechthoekige schaduwdoek is een effectieve manier om zonnige zomerdagen te beschermen en tegelijkertijd de ongewenste effecten van UV-stralen tijdens het zonnebaden te vermijden. Daarnaast zorgt het voor een aangenaam klimaat eronder doordat de wind door het geweven hdpe materiaal heen gaat blijft het lekker fris ondanks de warme buiten temperatuur.