opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek handmatig oprolbaar

Kies voor de eenvoud met handmatig oprolbaar schaduwdoek. Maak een keuze voor het juiste materiaal, waterdoorlatend HDPE of waterdicht. Bepaal hierna de afmetingen en kleur. Een diagonaal oprolbaar schaduwdoek handmatig past dus perfect in uw tuin of op het terras als permanente zonwering.

Hierom bestel je een handmatig oprolbaar schaduwdoek bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek hdpe 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
15 - 20 werkdagen geleverd

schaduwdoek oprolbaar diagonaal

Schaduwdoek handmatig oprolbaar

De handmatig oprolbare schaduwdoeken zijn robuust qua materiaal en gemakkelijk in gebruik. U wilt een schaduwdoek wat u ook weer snel kunt verwijderen wanneer noodzakelijk? Dan heeft Schaduwdoekkeuze.nl voor u een optioneel oprolsysteem wat past op bijna ieder willekeurig standaard of maatwerk zonnedoek. Dankzij een koord bediening aan het oprolsysteem is het in- en uitrollen van het schaduwdoek handmatig oprolbaar licht en eenvoudig. Door dit handige systeem kan je in een handomdraai een rechthoekig, vierkant als trapezium model schaduwdoek oprollen tot wel 50m2.

Voordelen van een handmatig oprolbaar schaduwdoek.

  • Licht systeem maar net zo sterk als een vast gespannen schaduwdoek.
  • Robuust strak gespannen schaduwdoek wat windbestendig is.
  • Bewezen kwaliteit oprolmechanisme uit de watersport voor het comfortabel in- en uitrollen van zeilen.
  • Het eenvoudig spannen en ontspannen van het schaduwdoek.
  • Minimalistische design en gemakkelijk te monteren en demonteren.
  • Eenvoudige montage aan muur/wand en palen.
  • Wanneer het schaduwdoek opgerold is kan het eenvoudig worden verwijderd en veilig worden opgeborgen.
  • Geen uitgebreide wirwar van lijnen, die een opgerold schaduwdoek kunnen verstoren.
  • Volledig onderhoudsvrij.

Het oprolbaar schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende doek uitvoeringen.

Om beter aan uw eisen over zonwering en sterkte te voldoen, zijn onze oprolbare schaduwdoeken beschikbaar in verschillende doek kwaliteiten. Zo heeft je keuze tussen waterdoorlatend en waterdicht.

Waterdoorlatend:

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
schaduwdoek handmatig oprolbaar antraciet schaduwdoek handmatig oprolbaar creme schaduwdoek handmatig oprolbaar taupe schaduwdoek handmatig oprolbaar zand schaduwdoek handmatig oprolbaar sand

Waterdicht:

Antraciet 0458 Licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat antraciet schaduwdoek handmatig oprolbaar waterdicht licht grijs schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Volledige regenbescherming bij waterdicht schaduwdoek oprolbaar.

Wanneer het schaduwdoek volledig strak gespannen is, is het zonnedoek strak en kreukvrij. Bij een waterdichte variant is het belangrijk dat het schaduwdoek voldoende schuine afloop heeft tussen het hoogste en laagste punt, zodat het water er niet op blijft staan. Hierdoor kan er namelijk een waterzak ontstaan waardoor door het gewicht het schaduwdoek waterdicht uit kan rekken en niet meer strak te spannen is. Voldoet u aan deze belangrijke installatie-instructie dan heeft u met een schaduwdoek waterdicht oprolbaar een volledige regenbescherming.

Hoe werkt het schaduwdoek handmatig oprolbaar?

Voor het oprolsysteem voor onze schaduwdoeken vertrouwen we op beproefde producten uit de zeilsport. Hiervoor maken we gebruik van het Sun FX-systeem die al jaren in de zeilsport zijn getest. Het schaduwdoek handmatig oprolbaar wordt gerold rond een lijn met lage torsie, die wordt strak gespannen tussen het oprolmechanisme en een pen. U kunt deze 2 bevestigingspunten zowel aan de muur als paal bevestigen. De overige 2 hoeken van het schaduwdoek worden d.m.v. een katrol systeem bevestigd. Hiermee kunt u het schaduwdoek spannen en ontspannen. Ook hier maakt het geen verschil tussen een wandbevestiging of aan een paal. De hoogte van de bevestigingspunten van het schaduwdoek kan eventueel worden aangepast met een schuifrail.

schaduwdoek handmatig oprolbaar

Makkelijke installatie bij een schaduwdoek oprolbaar.

Om het schaduwdoek op te rollen, maakt u eenvoudig de twee tegenover elkaar liggende hoeken van het zonnedoek los en trekt u aan het koord waardoor het schaduwdoek zich handmatig oprolt. Om het schaduwdoek weer uit te rollen, hoeft u alleen aan van de twee koorden van de losse hoeken te nemen en hieraan te trekken waardoor het zonnedoek zich vanzelf afrolt. Hierna spant u deze twee hoeken strak door zodat het schaduwdoek weer onder spanning staat. U merkt nu zelf dat het schaduwdoek handmatig oprolbaar binnen enkele seconden weer volledig operationeel is.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek handmatig oprolbaar heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek handmatig oprolbaar


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk: