opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

schaduwdoeken op maat

Schaduwdoek op maat bestellen!

Zin in een schaduwdoek dat zich perfect aanpast aan je buitenruimte? Onze gepersonaliseerde schaduwdoeken op maat zullen perfect in deze behoefte voorzien!

INFORMEER HIER DIRECT NAAR JE PRIJS

Geef ons de afmeting door en wij sturen je direct een offerte

Waarom kiezen voor een schaduwdoek op maat ?

Een op maat gemaakt schaduwdoek is een strak doek dat zich perfect aanpast aan het doel. Dit schaduwdoek is ideaal om schaduw te creëren in je tuin of op het terras. Belangrijk en tevens een voordeel t.o.v. een traditionele schaduw oplossing zoals een parasol is de anti-UV behandeling, deze filtert 90% tot 97% van de UV-stralen en beschermt je tegen de zon en de gevolgen ervan. Het op maat gemaakte schaduwdoek is ook een echte buitendecoratie die bij alle stijlen past. Praktisch en elegant, het is het ideale compromis om beschut te profiteren van zonnige dagen. Dankzij het oogloze ontwerp biedt het een uitstekende scheurvastheid. Deze op maat schaduwdoeken is de nieuwe trend in buitendecoratie en vervangt de parasol, zonneluifel, partytent of pergola.

Hoe meet je een schaduwdoek op maat ?

Er zijn twee manieren om schaduwdoek op maat te meten. Je kunt ons ofwel de afmetingen van het gewenste schaduwdoek doorgeven, ofwel de afmetingen door middel van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Neem voor een schaduwdoek offerte op maat contact met ons op via e-mail info@schaduwdoekkeuze.nl.

Als je de exacte maat weet van het schaduwdoek dat je nodig hebt, betekent dit dat je rekening hebt gehouden met de marge die nodig is om het zeil te spannen. Wij rekenen hiervoor 26 cm diagonaal wat overeen komt met 30 cm per zijde per hoek, dit is totale aftrek van 60 cm voor één zijde. Deze 60 cm per lengte en per breedte rekenen wij als standaard aftrek bij maatwerk schaduwdoeken. Het is belangrijk dat het schaduwdoek goed wordt opgespannen. Dus door ons de exacte afmetingen van het door u gewenste schaduwdoek te geven, kunnen wij een schaduwdoek op maat voor u maken.

Als u een ruimte volledig wilt bedekken, kunt u ons de afmetingen geven van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. U hoeft geen rekening te houden met de 60 cm per zijde spanmarge, waardoor het schaduwdoek kan worden opgespannen dankzij de uitdraaispanners. Wij zorgen voor het op maat maken van het schaduwdoek volgens de door jou opgeven afmetingen.

Welke vorm en welke kleur te kiezen?

De vorm van het schaduwdoek is afhankelijk van de opgegeven afmetingen. Op maat gemaakt, zal de vorm van het schaduwdoek zich dus perfect aanpassen aan je terras of tuin. Maar je kunt ook een basisvorm zoals rechthoek, vierkant, driehoek gelijkzijdig of ongelijkzijdig schaduwdoek kiezen waarvan de afmetingen worden aangepast aan je terras, tuin of balkon. Tussen alle beschikbare kleuren vindt je ongetwijfeld een kleur die zich aanpast aan het ontwerp van de tuin of terras. Hoewel je op maat gemaakt schaduwdoek moet passen bij je buitendecoratiestijl, geeft het toch een persoonlijk tintje met de kleur die je kiest.

Hoe wordt het schaduwdoek op maat geïnstalleerd?

Een schaduwdoek kan eenvoudig bevestigd worden met een standaard rvs bevestigingset met daarin uitdraaispanners, die aan de roestvrijstalen D-ringen of triangel wordt gehaakt aan het schaduwdoek. Hiermee wordt het schaduwdoek vervolgens opgespannen met behulp van muurplaten of oogbouten wordt het bevestigd tegen een muur of op een paal (rvs, aluminium of hout), ook wel een paal genoemd. Naast eenvoudig te installeren, kunnen deze schaduwdoeken op maar ook snel worden gedemonteerd, essentieel wanneer de weersomstandigheden dit vereisen, zoals tijdens storm of slecht weer.