opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Wavesail op maat

Maak uw eigen wavesail op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend wavesail op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als mobiele zonwering. U bepaalt zelf wanneer u in de zon of schaduw wilt zitten.

Hierom bestel je een wavesail op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek rechte zijden hdpe 320 g/m2

betaallogo's producten

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een wavesail op maat kiezen?

Het wavesail op maat is een echte aanwinst voor uw terras, balkon, pergola of tuin. Door zich perfect aan je configuratie aan te passen, je bepaalt immers zelf of je. zon of schaduw wilt. Het wavesail dekt nauwkeurig je buitenruimte af en biedt je direct een schaduwgebied wanneer het gesloten is. Dit wavesail filtert tot 97% van de UV-stralen en beschermt je dus effectief tegen de zon. Het hdpe materiaal is ook rot bestendig en behandeld tegen vlekken, waardoor het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Waterdichte of opengewerkte wavesails op maat?

Onder de bestaande soorten wavesails op maat vindt je waterdoorlatende en waterdichte wavesails. Het waterdoorlatende wavesail op maat is geproduceerd uit het originele 320 g/m2 HDPE harmonicadoek materiaal. Dit is een micro geperforeerd polyethyleen weefsel wat ervoor zorgt dat wind doorheen gaat. Hierdoor kunnen wavesails wanneer volgens de voorwaarden gemonteerd ook bij sterke wind blijven hangen. Daarnaast zorgt de wind doorlatendheid voor een frisse zonwering bij warme dagen.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een wavesail op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als overdekte schaduw plek. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt wavesail. Daarnaast heb je keuze uit verschillende trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij je op het terras of in de tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van je wavesail is de bevestiging. Zo wordt er voor iedere afmeting het juiste bevestigingssysteem samengesteld, voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een wavesail op maat

De staalkabels zijn altijd gespannen in de uitval lengte waar het doek over in en uitgeschoven wordt. Het aantal staalkabels is afhankelijk van de breedte van het harmonicadoek. Bij aanvang zijn er altijd 2 staalkabels die daarna uitgebreid worden per meter breedte extra. Dus bijvoorbeeld 285cm breed is 3 staalkabels en 330cm is 4 staalkabels. Zie hieronder een voorbeeld tekening van model harmonicadoek.

wavesail op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door. Dit is de afmeting tussen de bevestigingspunten(muur & palen) HOUDT REKENING MET MINIMAAL 2 CM SPELING PER ZIJDE TUSSEN DOEK EN MUUR/BALK!

De keuze van de juiste kleur

Hdpe 320 gr/m2

hdpe zwart hdpe antraciet hdpe grijs hdpe ivoor

 hdpe taupe hdpe zand

 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor wavesails en harmonicadoeken)
 • Gewicht: min. 320 g/m2
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% – 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Type: Waterdoorlatend

Olefin 250 gr/m2

olefin graphite olefin taupe olefin oyster olefin heather beige

 • Materiaal: Olefin
 • Gewicht: 250 g/m2
 • Type: Waterafstotend
 • Uv bescherming: Min. 97%
 • Montage: Minimale afschot 30 cm per meter diepte.

Olefin kleuren

Graphite: Is een donker grijze kleur die een moderne uitstraling geeft aan je terras en tuin. De kleur antraciet past perfect in de hedendaagse tuininrichtingen met veel aluminium antraciet overkappingen en zwart douglas hout en beton kleur terrastegels.

Taupe: Is een kleur die vooral de laatste jaren veel terug te vinden is in de tuinmeubelkussens en parasols. Taupe is een combinatie van zand, grijs en beige en past daarom bijna overal bij. Ook vindt je de kleur taupe veel terug in interieur bekleding waardoor klanten het ook voor buiten kiezen.

Oyster: Is een lichte kleur ivoor die neigt naar licht grijs. Hierdoor kun je hem perfect met iedere andere kleur stof combineren. Het geeft een lichte moderne uitstraling aan je terras en zonwering.

Heather beige: Waterafstotende beige gestructureerde materiaal uit de 250 gr/m2 Olefin collectie geeft een sfeervolle uitstraling aan je terras en tuin. De beige kleur van het doek is neutraal en is daardoor toepasbaar bij veel verschillende terrastegels, decoratie en tuinmeubels.

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Algemene schaduwdoek specificaties:

 • Weerbestendig, schimmelwerend, scheurbestendig en rot vrij
 • Het is bestand tegen windsnelheden van 55 tot 65 Km/h.
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen.
 • Afmeting van wavesails wordt altijd gemeten tussen de bevestigingspunten, zowel in breedte al lengte. Houdt wel rekening met een speling van 5 cm in de breedte.
 • De grootte van het bestelde wavesail kan binnen een marge van +/- 3% van de weergegeven grootte variëren.
 • Afwerking rondom: Dubbel omgezoomd
 • Bevestiging: Met staalkabels door de zeilogen in het wavesail
 • Garantie: 5 jaar

Inhoud bevestiging materialen:

Wanneer je een harmonicadoek op maat besteld wordt deze inclusief Rvs bevestigingsmaterialen zoals spankabelset, katrolset en aluminium baleinen uit 1 lengte meegeleverd. Op deze manier kan je eenvoudig het harmonicadoek monteren en bedienen.

harmonicadoek bevestigingsmaterialen 4m breed

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Wavesail op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Wavesail op maat

Meest recente reviews

,

Dit vonden andere klanten leuk:
Dit heb je bekeken