opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Wavesail op maat

Maak uw eigen wavesail op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend wavesail op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als mobiele zonwering. U bepaalt zelf wanneer u in de zon of schaduw wilt zitten.

Hierom bestel je een wavesail op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

harmonicadoek waterdoorlatend hdpe 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je wavesail snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een wavesail op maat kiezen?

Het wavesail op maat is een echte aanwinst voor uw terras, balkon, pergola of tuin. Door zich perfect aan je configuratie aan te passen, je bepaalt immers zelf of je. zon of schaduw wilt. Het wavesail dekt nauwkeurig je buitenruimte af en biedt je direct een schaduwgebied wanneer het gesloten is. Dit wavesail filtert tot 97% van de UV-stralen en beschermt je dus effectief tegen de zon. Het hdpe materiaal is ook rot bestendig en behandeld tegen vlekken, waardoor het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Waterdichte of opengewerkte wavesails op maat?

Onder de bestaande soorten wavesails op maat vindt je waterdoorlatende en waterdichte wavesails. Het waterdoorlatende wavesail op maat is geproduceerd uit het originele 230 g/m2 HDPE harmonicadoek materiaal. Dit is een micro geperforeerd polyethyleen weefsel wat ervoor zorgt dat wind doorheen gaat. Hierdoor kunnen wavesails wanneer volgens de voorwaarden gemonteerd ook bij sterke wind blijven hangen. Daarnaast zorgt de wind doorlatendheid voor een frisse zonwering bij warme dagen.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een wavesail op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als overdekte schaduw plek. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt wavesail. Daarnaast heb je keuze uit verschillende trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij je op het terras of in de tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van je wavesail is de bevestiging. Zo wordt er voor iedere afmeting het juiste bevestigingssysteem samengesteld, voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een wavesail op maat

De staalkabels zijn altijd gespannen in de uitval lengte waar het doek over in en uitgeschoven wordt. Het aantal staalkabels is afhankelijk van de breedte van het harmonicadoek. Bij aanvang zijn er altijd 2 staalkabels die daarna uitgebreid worden per meter breedte extra. Dus bijvoorbeeld 285cm breed is 3 staalkabels en 330cm is 4 staalkabels. Zie hieronder een voorbeeld tekening van model harmonicadoek.

wavesail op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door. Dit is de afmeting tussen de bevestigingspunten(muur & palen) HOUDT REKENING MET MINIMAAL 2,5 CM SPELING PER ZIJDE TUSSEN DOEK EN MUUR/BALK!

De keuze van de juiste kleur

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
Harmonicadoek waterdoorlatend op maat wavesail antraciet Harmonicadoek waterdoorlatend op maat wavesail creme Harmonicadoek waterdoorlatend op maat wavesail taupe Harmonicadoek waterdoorlatend op maat wavesail zand Harmonicadoek waterdoorlatend op maat wavesail sahara sand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Wavesail op maat eigenschappen:

 • Gewicht: min. 230 g/m2;
 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor wavesails)
 • Scheurbestendig
 • Waterdoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van 55 tot 65 Km/h
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • Afmeting van wavesails wordt altijd gemeten tussen de bevestigingspunten, zowel in breedte al lengte. Houdt wel rekening met een speling van 5 cm in de breedte.
 • De grootte van het bestelde wavesail op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het HDPE-materiaal, de fabricageprocessen en de op het schaduwdoek uitgeoefende spanning bij installatie tussen muur en palen.
 • Kleuren van de wavesails kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken door de jaren heen verkleuren naar een iets lichtere tint.
 • Dit wavesail geeft minstens vijf jaar 95% - 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Inhoud bevestiging materialen:

Wanneer je een harmonicadoek op maat besteld wordt deze inclusief bevestigingsmaterialen zoals spankabelset, katrolset en aluminium baleinen uit 1 lengte meegeleverd. Op deze manier kan je eenvoudig het harmonicadoek monteren en bedienen.

harmonicadoek bevestigingsmaterialen 4m breed

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk wavesails? Hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeldt u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte e-mail te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Wavesail op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Wavesail op maat


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken