opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Screendoek op maat met zuignappen

Laat je eigen screendoek op maat met zuignappen maken. Plaats het winscreen doek direct met zuignappen op je raam en voorkom warmte en zonlicht binnen in je woning.

Hierom bestel je een Screendoek op maat met zuignappen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

zonwerend montage op maat besparing
Blokkeert tot 95% van de zonnewarmte en schadelijke UV-stralen, ZONDER HET ZICHT TE BLOKKEN.

Snelle montage voor iedereen zonder speciaal gereedschap.    

Maatwerk wordt op elk formaat gemaakt. Past op ieder lichtkoepel.

Bespaar energie! Tot wel 15 gr. koeler in zomer. En isolatie in winter.


schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
20 - 25 werkdagen geleverd

Screendoek op maat met zuignappen?

Een screendoek op maat met zuignappen houdt warmte en zonnestralen buiten te houden tijdens warme dagen. In de wintermaanden wanneer het kouder is werkt het screendoek omgekeerd, dan isoleert het materiaal tegen kou waardoor je bespaart op energiekosten. Wanneer er geen mogelijkheid bestaat om een rolgordijn of elektrisch screen te monteren is een raamdoek zonder te hoeven boren de oplossing. Simpel, eenvoudig en goedkoop zijn de redenen voor de aanschaf van een doek met zuignappen. Je hoeft geen rekening te houden met extra ruimte voor het plaatsen van geleiders en cassette. Het screendoek wordt direct met de zuignappen op het glas geplaatst. Het biedt dezelfde bescherming tegen UV-stralen namelijk tussen 93 - 98%. Afhankelijk van kleur geeft het de bescherming. 

Meet de juiste maat van je raam.

We adviseren om bij het opmeten van het raam de maten 1 cm smaller te nemen. Door de bevestiging met de zuignappen kan het screendoek niet dezelfde afmeting hebben als het glas. Je drukt de zuignap op het glas waardoor het iets groter wordt en je dus deze extra speling nodig hebt. Het is de ideale zonwering om te plaatsen op bijvoorbeeld kunststof kozijnen omdat je niet hoeft te boren. In vergelijking met andere raamdoeken is een screendoek op maat lichtdoorlatend waardoor je nog steeds van binnen naar buiten kijkt zonder dat dit ten kostte, gaat van de bescherming. 

schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden

* Bij een screendoek op maat met zuignappen kunnen naden voorkomen als je boven de maximale doek breedte gaat van 267/300cm.

Belangrijk om te weten

Omdat het screendoek op maat met zuignappen direct op het glas wordt geplaatst is het belangrijk dat er voldoende geventileerd wordt. Dit om eventuele spanning op het glas te voorkomen. Bij grote temperatuur verschillen van bijvoorbeeld van 30 - 40 graden kunnen er spanningen (thermische breuken) op het glas ontstaan. Check daarom altijd even de verzekeringspolis, zodat je vooraf weet hoe en wat mocht het glas toch een keer scheuren. Schaduwdoekkeuze.nl is hiervoor nooit aansprakelijk omdat het niets met de productie van een screendoek te maken heeft. Met de krachtige zuignappen kun je de screendoeken direct op het raam of deurglas bevestigen. Het is mogelijk om het op ieder niet-poreus oppervlak met de zuignappen te bevestigen. De zonwerende raamdoeken zijn ontworpen voor gebruik buiten of binnen denk daarbij aan (kantelbare) dakramen.

screendoek met zuignappen

Vaste bevestiging bij screendoek

Wil je toch liever dat het screendoek op maat vast bevestigd is op het raam kozijn? Bijvoorbeeld bij houten kozijnen dan is dat geen probleem. In plaats van ronde rvz zeilogen kies je dan voor ovale zeilogen met tourniquets of patenbeugels. Of je kiest voor de minimalistische tenax c.q. loxx drukkers. Deze vallen nog minder op dan de traditionele draai tourniquets. Het raamdoek wordt hiermee vast op het kozijn gemonteerd. Je bent dan minder flexibel met het verwijderen van het screendoek. Met deze montage laat je het meestal de gehele zomer periode gemonteerd zitten. 

Keuze van juiste model screendoek op maat zonder te boren.

Kies je voor een screendoek op maat zonder te boren dan heb je de keus uit 3 verschillende model afwerkingen.

 1. Het meest gekozen is het screendoek wat is omgezoomd. Het raamdoek heeft een zoom van 5 cm waar in de roestvrij stalen zeilringen in zijn gemonteerd. Deze zitten standaard om de 50 cm, maar dit is ook afhankelijk van het formaat. 
 2. Een andere mogelijkheid is een eenvoudigere uitvoering. Het wordt precies op de door jouw doorgegeven afmeting op maat gesneden door ons. Het materiaal scheurt of rafelt niet waardoor het niet perse omgezoomd hoeft te worden. De zuignappen worden d.m.v. kleine gaatjes in het doek bevestigd. Je hebt dus een voordelig zonwerend raamdoek zonder te boren.
 3. Dat is hetzelfde model als bij optie 1 alleen zijn dan niet de randen omgezoomd, maar is het rondom voorzien van een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rvs zeiloog. Kwaliteit is natuurlijk zeer goed alleen het oogt wat minder strak dan optie 1 waarbij de randen alleen omgezoomd zijn.

Kies je kleur screendoek op maat.

Antraciet Grijs Wit Zand
screendoek op maat antraciet screendoek op maat grijs screendoek op maat wit screendoek op maat zand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

Eigenschappen:

 • Materiaal: Winscreen 3%
 • 97% Uv zonwerend
 • Licht-, Water- en winddoorlatend
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • De grootte van het screendoek op maat met zuignappen kan binnen +/- 3% van de doorgegeven bestel afmeting variëren.
 • Garantie: twee jaar

Samenstelling zuignap:

 • Materiaal: Pvc zacht
 • Kleur: Transparant
 • Diameter zuignap: 50mm
 • Diameter draadeind: M4
 • Lengte draadeind: 10 mm
 • Inclusief kunststof M4 moer
 • Inclusief rvs revet

Hoe informeer ik naar de prijs?

Je bent geïnteresseerd in een screendoek op maat met zuignappen? Je kunt op 2 manieren informeren naar de prijs.

1) Vraag een offerte aan en vermeld de afmetingen in je aanvraag. Je ontvangt dan binnen afzienbare tijd (meestal binnen 1 uur) een aanbieding van ons.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. We zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contactgegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Screendoek op maat met zuignappen heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Screendoek op maat met zuignappen


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken