opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Ontmoet het team van Schaduwdoekkeuze.nl

Schaduwdoekkeuze.nl is al meer dan 20 jaar een specialist op het gebied van schaduwdoeken, harmonicadoeken, privacydoeken en pergola's. In allerlei uitvoeringen, modellen, afmetingen en kleuren behoren wij tot de grootste producenten van Nederland en België. Wij zijn in Nederland uniek wat maatwerk schaduwdoeken betreft, hoe groot een doek ook moet worden, wij kunnen het maken.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgebouwd en weten wij precies wat wel en niet mogelijk is. Is een standaard oplossing niet mogelijk voor een schaduwdoek of ander zonwering systeem? Dan maken wij het voor je op maat. De meeste klanten zijn op zoek naar een schaduwdoek of andere zonwerende oplossing voor hun tuin, terras of balkon. Maar ook veel kinderdagverblijven, scholen, horeca en Beach clubs weten de weg naar ons te vinden. Door onze eigen montagedienst met ervaren monteurs kunnen bij jou thuis de zonwering compleet met palen monteren.

Niet alleen online maar ook offline

Naast een zeer uitgebreide vernieuwde webshop is het ook mogelijk zes dagen per week tussen 10:00 - 17:00 uur onze artikelen in het echt te komen bekijken in onze binnen- en buitenshowroom te Knegsel (Noord - Brabant). Aan de hand van diverse voorbeelden kunnen wij je helpen met advies en informatie over wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Na de keuze direct meenemen

Een ander belangrijk voordeel naast het brengen van een bezoek aan onze showroom is dat als je een zonnedoek hebt uitgezocht, je deze direct kan meenemen. Wij hebben een groot magazijn wat ook in Knegsel is gevestigd en kunnen bijna alles direct leveren.

Volledig assortiment met maatwerk oplossing

Naast een uitgebreide standaard collectie in schaduwdoeken, privacydoeken, zichtdoeken of harmonicadoeken, hebben wij ook de mogelijkheid een schaduwdoek helemaal op maat te maken. Hiervoor hebben wij dichtbij (Eersel) een volledig eigen confectieatelier in bedrijf. Hier worden alle soorten doeken en andere zonweringsproducten nagenoeg in iedere afmeting speciaal voor de klant op maat gemaakt. Kies voor vertrouwen en kwaliteit, koop bij een specialist! Veel klanten gingen je voor. De foto’s op deze pagina zijn zomaar een greep uit de inmiddels duizenden doeken die we verkocht hebben.

Voordelen van kopen bij Schaduwdoekkeuze

 • Grootste online assortiment schaduwdoeken, zonnezeilen, wavesails en harmonicagordijnen
 • Maatwerk mogelijk voor nagenoeg iedere situatie
 • Geen aan- of vooruitbetaling bij bestellingen
 • Magazijn/showroom met mogelijkheid tot afhalen
 • Zeer voordelig assortiment
 • Ruim aanbod accessoires voor schaduwdoeken
 • Gespecialiseerde klantenservice
 • Klantenservice te bereiken per telefoon, mail of chat
 • Snelle leveringen
 • Diverse veilige betalingen, waaronder iDeal
 • Bij afhalen hulp met inladen

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Mogen wij jou van schaduw voorzien?

Met vriendelijke groet,

Team Schaduwdoekkeuze