opc_loader

Wie is Schaduwdoekkeuze.nl en waarom hier een zonnedoek kopen.

Schaduwdoekkeuze.nl is al meer dan 20 jaar een specialist op het gebied van schaduwdoeken in allerlei uitvoeringen, modellen, afmetingen en kleuren en behoort tot een van de grootste. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgebouwd en weten wij precies wat wel en niet mogelijk is bij het kiezen van het juiste schaduwdoek of zonwering systeem. De meeste klanten zijn particuliere uit Nederland en België die een schaduwdoek of andere zonwerende oplossing nodig hebben voor hun tuin, terras of balkon. Maar ook veel kinderdagverblijven, scholen, horeca en Beach clubs weten de weg naar ons te vinden voor een zonnedoek. Door onze eigen montagedienst met ervaren monteurs kunnen wij zowel bij jou thuis als projectmatig de zonwering compleet met palen indien nodig monteren.

Niet alleen online maar ook offline

Naast een zeer uitgebreide vernieuwde webshop die 24/7 toegankelijk is, en verschillende gespecialiseerde websites. Kan men de verschillende schaduwdoeken, rolgordijnen en screens ook 6 dagen per week tussen 10:00 - 17:00 uur in het echt bekijken in onze binnen en buiten showroom te Knegsel (Noord - Brabant). Aan de hand van diverse voorbeelden kunnen wij je helpen met advies en informatie wat de beste oplossing mag en kan zijn voor de huidige situatie bij jullie ter plaatse.

Na de keuze direct meenemen

Een ander belangrijk voordeel naast het brengen van een bezoek aan de showroom is dat als je een zonnedoek hebt uitgezocht deze direct meegenomen kan worden uit ons grote magazijn wat ook hier gevestigd is op de Wolfshoek 1a in Knegsel.

Volledig assortiment met maatwerk oplossing

Naast een uitgebreide standaard collectie schaduwdoeken, die bijna allemaal op voorraad zijn in alle kleuren en afmetingen. Hebben wij ook de mogelijkheid sinds een aantal jaar om een schaduwdoek op maat te maken. Hiervoor hebben wij elders (Eersel) een volledig eigen confectieatelier opgestart. Hier worden alle soorten doeken en andere zonweringsproducten speciaal voor de klant op nagenoeg iedere afmeting op maat gemaakt. Kies dus voor vertrouwen en koop bij een specialist! Veel klanten gingen u voor.

Voordelen van kopen bij Schaduwdoekkeuze

  • Grootste online assortiment schaduwdoeken, zonnezeilen, wavesails, harmonicagordijnen
  • Geen aan- of vooruitbetaling bij bestellingen
  • Magazijn/showroom met mogelijkheid tot afhalen
  • Zeer voordelig assortiment
  • Ruim aanbod accessoires voor schaduwdoeken
  • Gespecialiseerde klantenservice
  • Klantenservice 24/7 te bereiken per telefoon, mail of chat
  • Snelle leveringen
  • Diverse veilige betalingen, waaronder iDeal
  • Bij afhalen hulp bij inladen

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Met vriendelijke groet,

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur