opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Filters
Met zijgeleiding
Beschermingsfunctie 
Uv zonbescherming
Windbescherming 
Doorkijk 
Model 
Materiaal eigenschappen 
Gewicht 
Kleur 
Breedte 
Hoogte

Buiten rolgordijnen

11 Artikelen

Maak je keuze in buiten rolgordijnen

Mesh pvc gaasdoek zwart 

Mesh pvc gaasdoek 250 g/m2
97% winddicht, 100% doorkijk, 20-55% zonwerend
Toepassing als Oprolscherm     

Soltis 86 wit

Soltis 86 380 g/m2 
93% Uv-werend, 30% doorkijk, 85% windwerend 
Toepassing als Buitenscreen

Winscreen 3% chalk

Winscreen 3%
97% Uv-werend, 3% doorkijk, 97% windwerend
Toepassing als Buitenscreen

Alle buiten rolgordijnen worden op iedere gewenste afmeting op maat gemaakt.

Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijnen zijn de oplossing tegen laagstaande zon of voor het verhogen van uw privacy. Bij een buiten oprolgordijn kunt u kiezen uit diverse soorten materialen. Van het zeer exclusieve Soltis screen doek tot het weerbestendige kunststof Winscreen materiaal. Het Soltis en Winscreen screendoek zijn vooral bekend om zijn exclusieve uitstraling en wordt vaak in screens toegepast. Het Pvc Gaasdoek materiaal is vooral bekend omdat het wind en regen tegenhoudt en toch een volledig nagenoeg transparant uitzicht heeft van binnen naar buiten. Bij alle materialen is het geen enkel probleem om de buitenrolgordijnen het hele jaar door tijdens alle 4 de seizoenen probleemloos buiten laten hangen. Doordat de oprolgordijnen op maat gemaakt worden is het geen enkel probleem om zoveel mogelijk aan uw speciale wensen te voldoen.

Kenmerken buiten rolgordijn

* Alle buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt! Dus alle afmetingen in hoogte en breedte zijn bijna mogelijk

* Bij buitenrolgordijnen breder dan 400cm kan de Rvs buis onder in de zoom door buigen!

* In meten van oprolsysteem. Het advies is om bij de breedte de afmeting van hart-op-hart paal / kolom te nemen. Hierdoor voorkomt men een kier tussen doek en paal.

Efficiënte en eenvoudige bediening van uw oprolgordijn zonwering

De eenvoud van het buiten oprolgordijn systeem kenmerkt degelijk en makkelijkheid. Door de simpele bediening d.m.v. een draaistang kunt u eenvoudig de oprolgordijnen open en dicht draaien in weer en wind. Ook het bevestigen van de buitenrolgordijnen is gemakkelijk door de klant zelf te doen, ook al bent u geen handige doe-het-zelver dan heeft u een buiten oprolgordijn snel gemonteerd. Dit komt vooral doordat er geen sprake is van zijgeleiders zoals bij screens die gemonteerd moeten worden.

De ideale toepassing van buitenrolgordijnen

Niet zo als bij ander terras of tuin zonwering oplossingen is er gedacht aan duur ingewikkeld systeem. De buiten oprolsystemen kenmerken zich vooral door de eenvoud en de oplossing tegen zon, wind en overige weersinvloeden, en verhogen daarbij de privacy tegen nieuwsgierigen. Buitenrolgordijnen kunnen ideaal gebruikt worden bij een veranda, terrasoverkapping, raam of deur. Een buitenrolgordijn is de oplossing tegen laagstaande zon. Afhankelijk van de stand van de zon rol je het schaduwdoek oprolsysteem af. De verschillende zonwerende materialen hebben alle dezelfde voordelen zoals bescherming tegen warmte, zonnestralen en wind. Ondanks deze beschermende factoren laten de zonwerende materialen die wij gebruiken voor de verschillende oprolsysteem toch voldoende lichtstralen door zonder warmteafgifte. Hierdoor blijft het licht binnen in de terrasoverkapping en behoudt men een vrije uitkijk naar de tuin. 

Zonwerend buitenrolgordijn in de veranda

Last van warmte of zonnestralen dan is een buitenrolgordijn de oplossing. Het beschermt u voor 95-97% tegen de schadelijke uv stralen en de warmte. Hierdoor blijft het in de veranda of terrasoverkapping koel en behaaglijk. Het tegenovergestelde is ook een voordeel, wanneer het buiten frisser is en men heeft een buitenrolgordijn wat naar beneden hangt, blijft de warmte behouden. Hierdoor kan men vaker en ook langer gebruik maken van de overkapping zeker wanneer er in combinatie ook een terrasverwarming gebruikt wordt in de veranda.

Op maat zonwering 

Buitenrolgordijn zonwering wordt voor je op maat gemaakt in ons atelier. Hierdoor is het mogelijk om het buiten oprolgordijn naar persoonlijke wensen samen te stellen. Zo heb je de vrije keus tussen de diverse materialen en kleuren voor de diverse oprolsystemen. Hoe donkerder de kleur van het doek des te meer zonwerend het is alleen ook laat een donkere minder licht door dan een lichtere kleur.