opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandadak zonweringdoek

Kies de juiste afmeting van het verandadak zonweringdoek om de warmte buiten te houden. Ieder verandadak zonwering doek wordt op maat gemaakt, dus grenzen bestaan nauwelijks.

Hierom bestel je het verandadak zonweringdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

verandadak zonweringdoek 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je verandadak zonweringdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
15 - 20 werkdagen geleverd

Verandadak zonweringdoek

Het verandadak zonweringdoek gemaakt van origineel HDPE materiaal zorgt voor 95% bescherming van UV zonnestralen. Het verandadak zonweringdoek of serredoek wordt aan de buitenkant op het verandadak gemonteerd hierdoor is het bijzonder effectief tegen de warmte. Hierdoor blijft het aanzienlijk koeler in de veranda iets waar menig gezin zich op verkijkt bij de aanschaf van een overkapping, serre of veranda. Niet alleen helpt een verandadak zonwering doek tegen de warmte ook de felle zonnestralen worden gereduceerd door het zonwerende verandadak doek. Hierdoor kan men ten alle tijden normaal televisie blijven kijken of achter de computer of ipad blijven werken. Deze vorm van verandazonwering is een stuk voordeliger en net zo effectief als de duurdere elektrische veranda zonwering oplossingen. Daarbij blijven er altijd lichtstralen door het zonweringsdoek heen schijnen waardoor er voldoende licht inval blijft in de veranda zonder dat het heel erg warm wordt.

Verandadoek zonweringsdoek als extra isolatie in winter

Niet alleen biedt een verandadak zonweringdoek in de zomer voordelen maar stel dat je het doek het gehele jaar door laat liggen dat houdt het in de herfst en winter maanden namelijk de warmte vast. Hierdoor is het een extra isolatie boven op de doorzichtige platen van de veranda. Nadeel is dan natuurlijk wel dat het verandadak zonweringsdoek waarschijnlijk minder lang meegaat en eerder versleten is waardoor het op den duur vervangen moet worden. Hierdoor ga je minder energie verbruiken en bespaar je op de huidige stookkosten.

Snelle en eenvoudige montage

Standaard is een verandak zonweringdoek rondom afgewerkt met polypropyleen(pp) verstevigingsband met daarin om en om de 50 cm Rvs zeilringen. Hierdoor wordt het glazen of kunststof polycarbonaat serredak, verandadak of doorzichtige terrasoverkapping dak volledig afgedekt. Het maakt niet uit of alle zijden van het verandadak recht zijn of dat er schuine zijden aan de veranda zijn. Het verandadak zonweringsdoek wordt volledig op maat gemaakt zodat het perfect past. Naast de montage met koordhouders en montagedoppen is het ook mogelijk om te kiezen voor kunststof patentbeugels of tourniquets.

Tourniquet Patentbeugel Tenax Koordhouder
tourniquet patentbeugel tenas locks drukker koordhouder montagedoppen

Kies de juiste kleur voor je verandadak zonwering doek op maat

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
verandadak zonweringdoek antraciet verandadak zonweringdoek creme verandadak zonweringdoek taupe verandadak zonweringdoek zand verandadak zonweringdoek sand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

De keuze van de kleur van uw verandadak zonweringdoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Rondom het HDPE verandadak doek zit een bijpassende polypropyleen verstevigingsband met daarin de ogen.

schaduwdoek op maat rechte zijden rand afwerking

Verandadak zonwering doek kenmerken:

 • Gewicht: min. 230 g/m2;
 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor zonwering)
 • Scheurbestendig
 • Waterdoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van 40 tot 50 Km/h
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • Alle zijden van een verandadak zonweringdoek op maat zijn recht gesneden en rondom afgewerkt met een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een oog.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf buitenkant doek.
 • De grootte van het bestelde verandadak zonweringdoek op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grote variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het HDPE-materiaal, de fabricageprocessen en de op het verandadak zonweringsdoek uitgeoefende spanning bij montage.
 • Dit verandadak zonwering doek geeft minstens vijf jaar 95% - 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Verandadak zonweringdoek heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Verandadak zonweringdoek


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken