opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Lichtstraat schuifdoek

Zoek jeeen zonwering voor je lichtstraat? Kies voor een schuifdoek op maat wat je open en dicht kunt schuiven over staaldraden. Kies het juiste materiaal zoals het HDPE schaduwdoek materiaal 230 g/m2 en bepaal de afmetingen en kies de kleur. Waterdoorlatend lichtstraat harmonicadoek op maat gemaakt wordt gespannen met staaldraden.

Hierom bestel je een lichtstraat schuifdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

lichtstraat schuifdoek 230 g/m2

betaallogo's producten

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een lichtstraat schuifdoek op maat ?

Een lichtstraat schuifdoek op maat is een voordelige en eenvoudige zonwerende oplossing voor onder je lichtstraat. Je bepaalt namelijk zelf wanneer en hoeveel zon je in je veranda wilt. Het materiaal is uitermate geschikt om warmte en zonnestralen buiten je woning, veranda of terrasoverkapping te houden. Lichtstraat doeken geven je nagenoeg volledige bescherming tegen zon en UV-stralen, denk hierbij afhankelijk van de kleur tussen de 93 - 98% zonwering. Ieder harmonicadoek voor in je lichtstraat sluit perfect en door het schuif systeem is het makkelijk open en dicht te schuiven met ene katrolset of stang.

Onderhoudsvriendelijk doek voor op je lichtstraat?

Het schaduw schuifdoek voor in je lichtstraat is voorzien van plooien waarin de ronde zeilogen zitten waar de staaldraad doorheen loopt. Op deze manier schuif je het open en dicht zoals een harmonica. Omdat een lichtstraat schuifdoek op maat gemaakt wordt kunnen we aan persoonlijke afmetingen voldoen. Het hdpe materiaal is schimmel- en rot vrij. Hierdoor hoef je het harmonicadoek enkel af te doen met een vochtige doek of sopje wat meestal volstaat, mocht er toch hardnekkig vuil aanwezig zijn dan bestaat er reinigingsmiddel.

Eenvoudige bevestiging schaduwdoek

Afhankelijk van de afmeting worden er staaldraden bij het Coolsail lichtstraat schuifdoek geleverd. Deze monteer je met houders en spanners in je veranda of overkapping onder het doorzichtig dak. Je schuift het doek over de staaldraden heen en weer, de laatste plooi maak je vast tegen de boeiboord van de lichtkoepel zodat het niet mee kan bewegen bij het openen en sluiten.

Bepaal de afmeting van het lichtkoepel doek op maat

lichtstraat schuifdoek

* Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door van je lichtstraat, dit is de afmeting van buitenkant doek. WIJ TREKKEN HIER IN DE BREEDTE STANDAARD 2,5 cm PER ZIJDE VANAF!

Kies de juiste kleur voor het doek

Hdpe 320 gr/m2

hdpe zwart hdpe antraciet hdpe grijs hdpe ivoor

 hdpe taupe hdpe zand

 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor wavesails en harmonicadoeken)
 • Gewicht: min. 320 g/m2
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% – 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Type: Waterdoorlatend

Olefin 250 gr/m2

olefin graphite olefin taupe olefin oyster olefin heather beige

 • Materiaal: Olefin
 • Gewicht: 250 g/m2
 • Type: Waterafstotend
 • Uv bescherming: Min. 97%
 • Montage: Minimale afschot 30 cm per meter diepte.

Olefin kleuren

Graphite: Is een donker grijze kleur die een moderne uitstraling geeft aan je terras en tuin. De kleur antraciet past perfect in de hedendaagse tuininrichtingen met veel aluminium antraciet overkappingen en zwart douglas hout en beton kleur terrastegels.

Taupe: Is een kleur die vooral de laatste jaren veel terug te vinden is in de tuinmeubelkussens en parasols. Taupe is een combinatie van zand, grijs en beige en past daarom bijna overal bij. Ook vindt je de kleur taupe veel terug in interieur bekleding waardoor klanten het ook voor buiten kiezen.

Oyster: Is een lichte kleur ivoor die neigt naar licht grijs. Hierdoor kun je hem perfect met iedere andere kleur stof combineren. Het geeft een lichte moderne uitstraling aan je terras en zonwering.

Heather beige: Waterafstotende beige gestructureerde materiaal uit de 250 gr/m2 Olefin collectie geeft een sfeervolle uitstraling aan je terras en tuin. De beige kleur van het doek is neutraal en is daardoor toepasbaar bij veel verschillende terrastegels, decoratie en tuinmeubels.

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Algemene schaduwdoek specificaties:

 • Weerbestendig, schimmelwerend, scheurbestendig en rot vrij
 • Het is bestand tegen windsnelheden van 55 tot 65 Km/h.
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen.
 • Afmeting van schuifdoeken worden altijd gemeten tussen de bevestigingspunten, zowel in breedte al lengte. Houdt wel rekening met een speling van 5 cm in de breedte.
 • De grootte van het bestelde schuifdoek kan binnen een marge van +/- 3% van de weergegeven grootte variëren.
 • Afwerking rondom: Dubbel omgezoomd
 • Bevestiging: Met staalkabels door de zeilogen in het lichtstraat schuifdoek
 • Garantie: 5 jaar

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Lichtstraat schuifdoek heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Lichtstraat schuifdoek

Meest recente reviews

,

Dit vonden andere klanten leuk:
Dit heb je bekeken