opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoeken

Winkel op categorie

Schaduwdoeken

Schaduwdoekkeuze.nl is al bijna 20 jaar actief op het gebied van schaduwdoeken. In die tijd is het assortiment behoorlijk veranderd en uitgebreid. Naast de vele standaard modellen bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een maatwerk oplossing wanneer dit nodig is. Zo kan je kiezen voor waterdoorlatend als waterdichte schaduwdoeken. In beide uitvoeringen kun je kiezen voor een vast schaduwdoek wat je horizontaal monteert. Is je voorkeur om zelf te bepalen of je in of uit de zon wilt zitten kies dan voor een van de oplossingen die je gemakkelijk in en uit kunt doen. Zoals een handmatig of automatisch oprolbaar schaduwdoek of een in en uitschuifbaar harmonicadoek.

Kwaliteit schaduwdoeken

Al onze schaduwdoeken zijn van de beste kwaliteit, zowel de standaard doeken als de maatwerkoplossingen. Alle standaard schaduwdoeken zijn geproduceerd uit een 190 of 350 g/m2 HDPE materiaal. Gaan we voor je een maatwerk oplossing maken dan wordt dit gemaakt uit het 230 g/m2 HDPE stof. We hebben er alles aan gedaan om ze er geweldig uit te laten zien, jarenlang mee te laten gaan en gemakkelijk te installeren voor de doe-het-zelver. Belangrijk bij een standaard oplossing is dat de bevestigingspunten op precies de juiste plaatsen moeten zitten om je schaduwdoek te bevestigen.

Bij zon en regen onder je schaduwdoek

Ook onze waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van beste kwaliteit. Voor de standaard modellen hebben we het aantrekkelijke 160 en 200 g/m2 polyester materiaal. Wordt er voor specifiek maatwerk gekozen dan gebruiken we hiervoor het 250 g/m2 polyester materiaal van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur van het totale product. Natuurlijk kost het wat meer, maar de ervaring leert ons dat het zeker de moeite waard is.