opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek op maat met rechte zijden

Maak uw eigen schaduwdoek op maat met rechte zijden. Kies het juiste materiaal zoals het HDPE 230 g/m2, bepaal de afmetingen en kies je kleur. Waterdoorlatend schaduwdoek met rechte zijden op maat gemaakt is geschikt om rondom met zeilogen te bevestigen als zonwering in een pergola overkapping.

Hierom bestel je een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek rechte zijden op maat 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een schaduwdoek op maat met rechte zijden?

Een schaduwdoek op maat met rechte zijden geeft je nagenoeg volledig 97% bescherming tegen zon en UV-stralen. Je hebt geen last van holle uitsnijdingen zoals bij een origineel schaduwdoek model. Hierdoor heeft men het volledige oppervalk als schaduwdoek. Echter moet een schaduwdoek met rechte zijden wel rondom bevestigd worden, dit kan standaard met de ingeslagen ronde zeilogen.

Afwerking bij een schaduwdoeken op maat met rechte zijden?

In tegenstelling tot een schaduwdoek is een schaduwdoek op maat met rechte zijden rondom afgewerkt met een pp afwerkband van 5cm. Dit om extra stevigheid aan het materiaal te geven voor de ingeslagen zeilogen. Deze polypropyleen afwerkband voorkomt het uitscheuren onder spanning van de zeilringen. Belangrijk is bij een schaduwdoek met rechte zijden dat deze rondom bevestigd wordt. Men kan niet zoals bij een origineel conclaaf schaduwdoek model het op 4 punten opspannen. Dit omdat er dan rimpels in het schaduwdoek ontstaan, vandaar de holle uitsnijding bij een schaduwdoek.

Kies de juiste bevestiging voor je schaduwdoek op maat.

Standaard wordt een schaduwdoek op maat met rechte zijden rondom afgewerkt met polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rond zeiloog. Eventueel kan men ook kiezen voor andere afstanden tussen de zeilringen dan 50 cm, denk o.a. aan 25 cm. Ook is het mogelijk om voor een andere bevestigingsmethode te kiezen. Zoals het monteren met tourniquets of kunststof draaiknoppen(patentbeugels), hiervoor worden dan naar gelang de afmeting ovale zeilogen in het schaduwdoek rechthoek op maat geslagen. Ook Tenax drukkers of andere bevestigings behoren tot de mogelijkheden. U vindt de verschillende opties in de rubriek bevestigingsmaterialen. Heeft u een ander idee neem dan gerust contact op met ons.

Tourniquet Patentbeugel Tenax Koordhouder
tourniquet patentbeugel tenas locks drukker koordhouder montagedoppen

Bepaal de afmeting voor een schaduwdoek op maat met rechte zijden

schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden

* Bij een schaduwdoek op maat met rechte zijden kunnen naden voorkomen indien je boven de maximale doek breedte gaat van 300cm.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door zoals in de fabeelding hierboven aangegeven.

De keuze van de juiste kleur hdpe waterdoorlatend

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
schaduwdoek op maat antraciet schaduwdoek op maat creme schaduwdoek op maat taupe schaduwdoek op maat zand schaduwdoek op maat sand

Materiaal: HDPE waterdoorlatend 230 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken en harmonicadoeken)

Waterdicht polyester

Antraciet 0458 Licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat antraciet schaduwdoek op maat met rechte zijden licht grijs schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

Materiaal: Polyester waterdicht 250 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken en harmonicadoeken)

Mat pvc zeil 650

Antraciet Taupe/Grijs Zand
pvc zeil antraciet mat pvc zeil grijs pvc zeil zand mat

Materiaal: Pvc zeil mat waterdicht 650 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken, stretchtenten en verandazeilen)

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

De keuze van de kleur van bij je schaduwdoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Rondom het schaduwdoek zit een pp band bijpassend bij de gekozen kleur.

Schaduwdoek op maat met rechte zijden eigenschappen:

 • Waterdoorlatend of waterdicht
 • Marterialen: HDPE waterdoorlatend 230 g/m2, Polyester waterdicht 250 g/m2 en Pvc zeil mat bache 650 g/m2
 • Scheurbestendig
 • Bestand tegen windsnelheden van 40 tot 70 Km/h
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • Alle zijden van een schaduwdoek op maat zijn recht gesneden en rondom afgewerkt met een polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rond rvs zeiloog.
schaduwdoek op maat rechte zijden rand afwerking
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf buitenkant doek.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek op maat met rechte zijden kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het -materiaal, de fabricageprocessen en de op het schaduwdoek uitgeoefende spanning bij montage.
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% - 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Hoe informeer ik naar de prijs?

Je bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek rechthoek met rechte zijden? Je kunt hier naar op 2 manieren informeren.

1) Je vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt je een opmerking venster. Hierin vermeld je de juiste afmeting en model.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmetingen eventueel voorzien van een schets. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek op maat met rechte zijden heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek op maat met rechte zijden


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken