opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Schaduwdoek op maat met rechte zijden

Maak uw eigen schaduwdoek op maat met rechte zijden. Kies het juiste materiaal zoals het HDPE 320 g/m2, bepaal de afmetingen en kies je kleur. Waterdoorlatend schaduwdoek met rechte zijden op maat gemaakt is geschikt om rondom met zeilogen te bevestigen als zonwering in een pergola overkapping.

Hierom bestel je een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek rechte zijden hdpe 320 g/m2

betaallogo's producten

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een schaduwdoek op maat met rechte zijden?

Een schaduwdoek op maat met rechte zijden geeft je nagenoeg volledig 97% bescherming tegen zon en UV-stralen. Je hebt geen last van holle uitsnijdingen zoals bij een origineel schaduwdoek model. Hierdoor heeft men het volledige oppervalk als schaduwdoek. Echter moet een schaduwdoek met rechte zijden wel rondom bevestigd worden, dit kan standaard met de ingeslagen ronde zeilogen.

Afwerking bij een schaduwdoeken op maat met rechte zijden?

In tegenstelling tot een schaduwdoek is een schaduwdoek op maat met rechte zijden rondom afgewerkt met een pp afwerkband van 5cm. Dit om extra stevigheid aan het materiaal te geven voor de ingeslagen zeilogen. Deze polypropyleen afwerkband voorkomt het uitscheuren onder spanning van de zeilringen. Belangrijk is bij een schaduwdoek met rechte zijden dat deze rondom bevestigd wordt. Men kan niet zoals bij een origineel conclaaf schaduwdoek model het op 4 punten opspannen. Dit omdat er dan rimpels in het schaduwdoek ontstaan, vandaar de holle uitsnijding bij een schaduwdoek.

Kies de juiste bevestiging voor je schaduwdoek op maat.

Standaard wordt een schaduwdoek op maat met rechte zijden rondom afgewerkt met polypropyleen band met daarin om de 50 cm een rond zeiloog. Eventueel kan men ook kiezen voor andere afstanden tussen de zeilringen dan 50 cm, denk o.a. aan 25 cm. Ook is het mogelijk om voor een andere bevestigingsmethode te kiezen. Zoals het monteren met tourniquets of kunststof draaiknoppen(patentbeugels), hiervoor worden dan naar gelang de afmeting ovale zeilogen in het schaduwdoek rechthoek op maat geslagen. Ook Tenax drukkers of andere bevestigings behoren tot de mogelijkheden. U vindt de verschillende opties in de rubriek bevestigingsmaterialen. Heeft u een ander idee neem dan gerust contact op met ons.

Tourniquet Patentbeugel Tenax Koordhouder
tourniquet patentbeugel tenas locks drukker koordhouder montagedoppen

Bepaal de afmeting voor een schaduwdoek op maat met rechte zijden

schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden

* Bij een schaduwdoek op maat met rechte zijden kunnen naden voorkomen indien je boven de maximale doek breedte gaat van 300cm.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door zoals in de afbeelding hierboven aangegeven.

De keuze van de juiste kleur hdpe waterdoorlatend

Hdpe 320 gr/m2

hdpe zwart hdpe antraciet hdpe grijs hdpe ivoor

 hdpe taupe hdpe zand

 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor zonnedoeken)
 • Gewicht: min. 320 g/m2
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% – 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Type: Waterdoorlatend

Olefin 250 gr/m2

olefin graphite olefin taupe olefin oyster olefin heather beige

 • Materiaal: Olefin
 • Gewicht: 250 g/m2
 • Type: Waterafstotend
 • Uv bescherming: Min. 97%
 • Montage: Minimale afschot 30 cm per meter diepte.

Olefin kleuren

Graphite: Is een donker grijze kleur die een moderne uitstraling geeft aan je terras en tuin. De kleur antraciet past perfect in de hedendaagse tuininrichtingen met veel aluminium antraciet overkappingen en zwart douglas hout en beton kleur terrastegels.

Taupe: Is een kleur die vooral de laatste jaren veel terug te vinden is in de tuinmeubelkussens en parasols. Taupe is een combinatie van zand, grijs en beige en past daarom bijna overal bij. Ook vindt je de kleur taupe veel terug in interieur bekleding waardoor klanten het ook voor buiten kiezen.

Oyster: Is een lichte kleur ivoor die neigt naar licht grijs. Hierdoor kun je hem perfect met iedere andere kleur stof combineren. Het geeft een lichte moderne uitstraling aan je terras en zonwering.

Heather beige: Waterafstotende beige gestructureerde materiaal uit de 250 gr/m2 Olefin collectie geeft een sfeervolle uitstraling aan je terras en tuin. De beige kleur van het doek is neutraal en is daardoor toepasbaar bij veel verschillende terrastegels, decoratie en tuinmeubels.

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

Algemene schaduwdoek specificaties:

 • Weerbestendig, schimmelwerend, scheurbestendig en rot vrij
 • Het is bestand tegen windsnelheden van 55 tot 65 Km/h.
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf buitenkant doek.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek kan binnen een marge van +/- 3% van de weergegeven grootte variëren.
 • Afwerking rondom: Polypropyleen band
 • Bevestiging: Ronde zeilogen om de 50 cm
 • Garantie: 5 jaar

schaduwdoek op maat rechte zijden rand afwerking

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek op maat met rechte zijden heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek op maat met rechte zijden

Meest recente reviews

,

Dit vonden andere klanten leuk:
Dit heb je bekeken