opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Vorm 
Afmeting 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

Tarp

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

Tarp voor waterdichte schaduwdoeken

wat is een tarp. Het originele tentzeilontwerp dat werd gebruikt door de onverschrokken ontdekkingsreizigers van de vroege jaren 1900, geperfectioneerd met behulp van moderne materialen en productietechnieken.

Een eenvoudig rechthoekige tarp, maar zo afgemeten en afgebakend dat een veelvoud aan configuraties snel en eenvoudig te realiseren is. De tarp is volledig waterdicht, lichtgewicht en compact dekzeil ontworpen om onderdak te bieden aan één persoon en hun uitrusting. Ideaal voor lichtgewicht backpacken of avontuurlijke sporten. Maar ook om gewassen en planten droog te houden.

Dankzij de kleine verpakking past hij gemakkelijk in een jaszak en is hij veelzijdig inzetbaar! Een ideale metgezel voor extreme en avontuurlijke sporten zoals fietsen, klimmen of trailrunning, een tarp houdt je droog tijdens rustpauzes terwijl het gewicht van je rugzak tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Voordelen tarp: 

●    Veelzijdig zeildoek van duurzaam geweven nylon dat compact oprolt voor transport en opslag;
●    Gecoat met polyethyleen met hoge dichtheid voor extra sterkte; randen zijn hitte verzegeld en versterkt voor een stevige grip;
●    Essentiële uitrusting voor kamperen, tuinwerk, opslag, varen, landschapsarchitectuur, voorbereiding op noodsituaties en meer.

Tarp bestellen

Een tarp of tentluifel is een groot doek dat zorgt voor schaduw en waarmee een soort overkapping te maken is. Wanneer je tent geen vaste luifel heeft, kan je een tentluifel of tarp kopen om toch een schaduwplek te creëren bij je tent. Een tarp van Obelink is eenvoudig te bevestigen aan een boom of paal. Zo’n luifel kan echter ook thuis gebruikt worden in de tuin om een overkapping te creëren, zodat je geen vaste luifel of parasol hoeft aan te schaffen.