opc_loader

Schaduwdoek op maat

Maak uw eigen schaduwdoek op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend schaduwdoek op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als permanente zonwering.

Hierom bestel je een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

coolsail pro schaduwdoek 280 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
schaduwdoek icoon Levertijd 3 - 4 weken

Doek Kleuren
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid 1 - 2 werkdagen. Indien niet anders vermeld.
Kenmerken
Model:
Schaduwdoek op maat
Doek type:
Waterdoorlatend
Materiaal:
HDPE
Gewicht:
280 g/m2

Waarom een schaduwdoek op maat gemaakt kiezen?

Het schaduwdoek op maat gemaakt is een echte aanwinst voor je terras of tuin. Door zich perfect aan je tuin of terras ontwerp aan te passen dekt deze nauwkeurig de buitenruimte af en biedt je direct een schaduw gebied. Schaduwdoek op maat filteren tot 97% van de UV-stralen en beschermt je dus effectief tegen de zon. Het is ook rotbestendig en behandeld tegen vlekken, die het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijken.

Opengewerkte schaduwdoeken op maat?

Onder de bestaande soorten schaduwdoeken op maat vindt je waterdoorlatende schaduwdoeken en waterdichte schaduwdoeken. Het waterdoorlatende schaduwdoek op maat is geproduceerd uit het originele 280 g/m2 HDPE schaduwdoek materiaal. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel wat ervoor zorgt dat wind doorheen gaat. Hierdoor kunnen schaduwdoeken wanneer volgens de voorwaarden gemonteerd ook bij sterke wind blijven hangen. Daarnaast zorgt de wind doorlatendheid voor een frisse zonwering bij warme dagen.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een schaduwdoek op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als schaduw plek. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt zonnedoek. Daarnaast heb je de keuze uit trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij jouw terras of tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van je schaduwdoek op maat is de bevestiging. Zo kan men zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek op maat

schaduwdoek rechthoek op maat

* Bij een schaduwdoek op maat kunnen naden voorkomen. De maximale doek breedte is namelijk 300cm.
* Door de holle uitsnijding verlies je aan de zijkanten een x aantal cm. Hierdoor is de schaduw oppervlakte kleiner.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. U geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door. Dit is de afmeting tussen de bevestigingspunten(muur & palen) MINUS DE AFTREK VAN DE SPANRUIMTE!

De keuze van de juiste kleur

Antraciet Grijs Creme Taupe Zand
schaduwdoek rechthoek op maat antraciet schaduwdoek rechthoek op maat grijs schaduwdoek rechthoek op maat creme schaduwdoek rechthoek op maat taupe schaduwdoek rechthoek op maat zand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

De keuze van de kleur van uw schaduwdoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Afhankelijk van het gekozen model schaduwdoek waterdoorlatend of waterdicht zal het aantal aangeboden kleuren niet hetzelfde zijn. Ieder schaduwdoek op maat is voorzien van een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Schaduwdoek op maat eigenschappen:

 • Gewicht: min. 280 g/m2;
 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor zonnedoeken)
 • Scheurbestendig
 • Waterdoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van 40 tot 50 Km/h
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij
 • Alle zijden van een schaduwdoek op maat zijn hol uitgesneden om het doek mooi en strak te kunnen spannen. Hierdoor is het doek oppervlak iets kleiner dan de vermelde afmeting van het doek.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf het uiterste deel van het bevestigingspunt naar het uiterste deel van het andere bevestigingspunt. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het HDPE-materiaal, de fabricageprocessen en de op het schaduwdoek uitgeoefende spanning bij installatie tussen muur en palen.
 • Dubbel gestikte randafwerkingen met daarin een verstevigingsband rondom
 • Bevestiging d.m.v. massieve RVS D-ringen of Triangel op de hoeken. Dit i.p.v. ingeslagen zeilringen die mogelijk kunnen uitscheuren.
 • Om een schaduwdoek op maat juist te bevestigen moet je rekening houden met een extra ruimte van minstens 26 cm rondom het bevestigingspunt.
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% - 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek op maat

U heeft keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden om het op maat schaduwdoek te monteren. Belangrijk is dat het schaduwdoek volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdoorlatend schaduwdoek op maat goed strak gespannen wordt. Hiervoor hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Om uw zonnedoek aan een muur te bevestigen en hierdoor ruimte te besparen kan men kiezen uit diverse muurplaten. Daarnaast heeft men ook keuze uit diverse palen van verschillende materialen zoals, Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium. Een mast voor het bevestigen van het zonnedoek is ideaal als u het op hoogte wilt installeren en optimaal wilt profiteren van de beschermende eigenschappen.

schaduwdoek op maat tussen muur en paalschaduwdoek op maat tussen muur en schuine paalschaduwdoek op maat tussen palen

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur