opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek op maat

Maak uw eigen schaduwdoek op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend schaduwdoek op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als permanente zonwering.

Hierom bestel je een schaduwdoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek op maat 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
schaduwdoek icoon Levertijd 3 - 4 weken

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

Waarom een schaduwdoek op maat gemaakt kiezen?

Het schaduwdoek op maat gemaakt is een echte aanwinst voor je terras of tuin. Door zich perfect aan je tuin of terras ontwerp aan te passen dekt deze nauwkeurig de buitenruimte af en biedt je direct een schaduw gebied. Schaduwdoek op maat filteren tot 97% van de Uv-stralen en beschermt je dus effectief tegen de zon. Het is ook rotbestendig en behandeld tegen vlekken, die het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijken.

Opengewerkte schaduwdoeken op maat?

Onder de bestaande soorten schaduwdoeken op maat vindt je waterdoorlatende schaduwdoeken en waterdichte schaduwdoeken. Het waterdoorlatende schaduwdoek op maat is geproduceerd uit het originele 230 g/m2 HDPE-schaduwdoek materiaal. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel wat ervoor zorgt dat wind doorheen gaat. Hierdoor kunnen schaduwdoeken wanneer volgens de voorwaarden gemonteerd ook bij sterke wind blijven hangen. Daarnaast zorgt de wind doorlatendheid voor een frisse zonwering bij warme dagen.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een schaduwdoek op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als schaduw plek. Je kunt zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt zonnedoek. Daarnaast heb je de keuze uit trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij je terras of tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een zo goed mogelijk plezier te beleven van je schaduwdoek op maat is de bevestiging. Zo kun je zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek op maat.

schaduwdoek rechthoek op maat

* Bij een schaduwdoek op maat kunnen naden voorkomen.
* Door de holle uitsnijding verlies je aan de zijkanten een x aantal cm. Hierdoor is het schaduwoppervlak kleiner.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door zoals in afbeelding hierboven aangegeven.

Extra ruimte bij bevestiging van schaduwdoek op maat.

Voor het op een juiste manier bevestigen van een schaduwdoek op maat moet je rekening houden met extra opspan ruimte. We adviseren om per bevestigingspunt een marge van 26 cm aan te houden waardoor er altijd genoeg ruimte is het schaduwdoek correct te installeren. Het is beter om een iets kleinere afmeting te bestellen dan een te groot. In de illustraties hieronder staan een paar voorbeelden:

zonnedoek montage tussen muur of paal schaduwdoek montage tussen schuine paal en muur spandoek montage tussen schuine palen

De keuze van de juiste kleur

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
schaduwdoek op maat antraciet schaduwdoek op maat creme schaduwdoek op maat taupe schaduwdoek op maat zand schaduwdoek op maat sahara sand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

De keuze van de kleur van uw schaduwdoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Afhankelijk van het gekozen model schaduwdoek waterdoorlatend of waterdicht zal het aantal aangeboden kleuren niet hetzelfde zijn. Ieder schaduwdoek op maat is voorzien van een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Schaduwdoek op maat eigenschappen:

 • Gewicht: min. 230 g/m2;
 • Materiaal: HDPE (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor zonnedoeken)
 • Scheurbestendig
 • Waterdoorlatend
 • Bestand tegen windsnelheden van 55 tot 65 Km/h.
 • Kan het hele seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen.
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rot vrij.
 • Alle zijden van een schaduwdoek op maat zijn hol uitgesneden om het doek mooi en strak te kunnen spannen. Hierdoor is het doek oppervlak iets kleiner dan de vermelde afmeting van het doek.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf het uiterste deel van het bevestigingspunt naar het uiterste deel van het andere bevestigingspunt. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren. Dit wordt veroorzaakt door de volgende factoren; de elasticiteit van het HDPE-materiaal, de fabricageprocessen en de op het schaduwdoek uitgeoefende spanning bij installatie tussen muur en palen.
 • Dubbel gestikte randafwerkingen met daarin een verstevigingsband rondom.
 • Bevestiging d.m.v. massieve RVS D-ringen of Triangel op de hoeken. Dit i.p.v. ingeslagen zeilringen die mogelijk kunnen uitscheuren.
 • Om een schaduwdoek op maat juist te bevestigen moet je rekening houden met een extra ruimte van minstens 26 cm rondom het bevestigingspunt.
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 95% – 97% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek? Hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. We zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek op maat


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk:

Dit heb je bekeken