opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijnen

Wist u dat bamboe rolgordijnen van natuurlijk gras gemaakt is? Dit is wat bamboe rolgordijnen en de bamboe tinten een uitstekende keuze maakt voor diegenen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke rolgordijnen. Bamboe groeit veel sneller dan hout en vereist verbazingwekkend weinig water om te gedijen. Dit betekent dat bamboe gemakkelijk en snel kan worden vervangen. Bovendien, het kiezen van bamboe rolgordijnen over traditionele houten rolgordijnen, zorgt voor minder belasting van de belangrijkste hardhout bossen, waardoor ze meer tijd hebben om te verjongen.

Door bamboe tinten afkomstig van een van nature voorkomend materiaal, zorgt voor een prachtige natuurlijke afwerking die uw interieur zal verbeteren. Als u op zoek bent naar een schoon, elegant en neutraal uiterlijk, is er geen betere optie dan bamboe rolgordijnen. Dit maakt het kiezen voor bamboe schaduw eenvoudig, met zoveel opties die passen bij uw ramen.

Bamboe rolgordijnen bestellen

Bamboe is sterker en duurzamer dan de meeste hardhoutsoorten. Niet alleen zijn ze sterker dan houten rolgordijnen, ze zijn ook minder gevoelig voor water en vocht. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor vochtige ruimtes van het huis, zoals keukens en badkamers. Uiterst eenvoudig af te vegen en te onderhouden. Ze zijn een geweldige optie voor mensen met allergieën, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen. Dit komt omdat ze volledig natuurlijk zijn en daarom niet bestaan ​​uit agressieve chemicaliën of gifstoffen die negatieve bijwerkingen voor de gezondheid kunnen veroorzaken. Bamboe presteert net zo goed, zo niet beter dan meer traditionele opties, om de blootstelling aan licht en warmte binnen in huis te verminderen. Ze zijn echter ook eenvoudig te beheren wanneer u ze opzij wilt zetten voor maximale blootstelling aan de zon. Dit komt omdat bamboe een van nature licht materiaal is. Vanwege hun sterkte hebben bamboe rolgordijnen weinig kans op vervaging of slijtage. Ze zijn een goede keuze voor blinds op lange termijn.

Milieuvriendelijk zonwerend rolgordijn

Omdat bamboe een snelgroeiend gras is dat vele malen kan worden geoogst en geen hout, is het veel populairder geworden naarmate mensen zich meer bewust worden van milieukwesties. Natuurlijke bamboe tinten komen in veel verschillende patronen, texturen, kleuren, stijlen en weeft. Ze worden precies met elkaar geweven met behulp van lucifer grassen, bamboe en houtrieten, harde grassen, zeegrassen en jute, om eenvoudig mooie en elegante weefsels en ontwerpen te produceren. Over het algemeen hangt de hoeveelheid licht die een bamboe gordijn doorlaat af van de dichtheid van de gebruikte materialen en hoe ze met elkaar zijn verweven. Hoe losser het weefsel van de bamboe, hoe meer licht er doorheen mag gaan, terwijl hoe strakker het weefsel is, des te effectiever de zon zal zijn om privacy en schaduw te bieden. Meer vragen over bamboe rolgordijnen? Neem dan contact op.