opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

3d schaduwdoek ontwerp

3D schaduwdoek ontwerp.

Met een 3D schaduwdoek ontwerp vooraf krijg je een realistisch beeld van hoe het geheel eruit komt te zien in je tuin of op het terras met het door je gekozen schaduwdoek. Op deze manier kun je vooraf nog aanpassingen doen als het toch niet helemaal naar je wens is. Op deze manier wordt een teleurstelling achteraf verkleind. Je ziet in het ontwerp o.a. de afmeting en positie van het zonnezeil terug.

Schaduwdoek voorstel op maat

Wij van Schaduwdoekkeuze.nl werken op verzoek een compleet voorstel op maat uit voor jouw schaduwdoek project. We kunnen per schaduwdoek een ontwerp maken uit vooraf verschillende geselecteerde bevestiging mogelijkheden. Daarnaast kan je kiezen uit de verschillende vormen zonnedoeken, driehoek, haakse driehoek, rechthoek, vierkant, ongelijkzijdige rechthoek en trapeze.

Keuze uit mogelijkheden

Je hebt verschillende keuzemogelijkheden voor het ontwerp van je schaduwdoek. Hiervoor vragen we verschillende gegevens van je. We proberen hierna je een zo'n juist mogelijk ontwerp illustratie te laten zien. Zodat je een goed beeld krijgt van hoe het er uit komt te zien. Ook kunnen we de schaduw per jaar getijden en op het meest gunstige tijdstip van de dag voor je laten zien. Dit alles om het zo realistisch mogelijk te maken.

Ontwerp voor alleen maatwerk schaduwdoeken

Het maken van een ontwerp voor je schaduwdoek vraagt redelijk veel tijd. Zeker in het hoogseizoen wanneer het druk is bij ons kan het soms daarom wat langer duren. Hierom vragen we begrip. Dit is ook de reden dat we deze service alleen voor de schaduwdoeken op maat aanbieden.

Welke gegevens voor het schaduwdoek hebben we nodig.

 • Allereerst horen we graag van je welk materiaal schaduwdoek je kiest en in welke kleur.
 • Dan ontvangen we graag je afmetingen en model, schaduwdoek, driehoek, vierkant, rechthoek, ect.
 • Vervolg vernemen we graag van je hoe het doek geïnstalleerd gaat worden. Met hoeveel bevestigingspunten aan het huis en aan een paal?
 • Wat voor model woning of gebouw heb je waar het schaduwdoek tegen bevestigd moet worden. Bijvoorbeeld een bungalow, schuur ect met alleen een begane grond. Of een huis met 2 of meerdere verdiepingen.
 • Dan horen we ook graag van je als er een voorkeur is om op bepaalde hoeken het doek lager of hoger te bevestigen.

De volgende gegevens gebruiken we om het aanzicht te bepalen.

 • Welke kleur heeft het gebouw waar het schaduwdoek tegen gemonteerd wordt?
 • Als het schaduwdoek boven een terras geïnstalleerd wordt. Wordt dit dan in midden van terras of links of meer rechts op terras gemonteerd?

schaduwdoek terras links  schaduwdoek terras rechts

 • Diepte en breedte van terras loopt dat gelijk met de plaatsen waar de palen komen, indien nodig. Worden de palen in het terras of buiten het terras geplaatst?

schaduwdoek buiten terras  schaduwdoek op terras

 • Dan is ook de ligging van het terras waar je het schaduwdoek wilt plaatsen van belang. Ligt je terras op zuiden, zuid-west of anders? 
 • Wil je ook weten in welk jaar getijden je waar de schaduw hebt van je schaduwdoek? Ook kunnen we dit op een bepaald tijdstip laten zien. Hieronder zie je 2 voorbeelden van een terras op het zuiden. Links de schaduw oppervlak en positie in voorjaar en rechts in de zomer. Beide laten zien waar je schaduwdoek precies schaduw geeft rond de klok van 15:00 uur.

schaduwdoek schaduw voorjaar  schaduwdoek schaduw zomer

 • Ter aanvulling is het altijd goed om bij je aanvraag wat situatie foto's mee te sturen. Dit maakt het voor ons wat duidelijker en gemakkelijker.

Ontwerp plan aanvragen

Wil je ook zo'n voorstelling van jouw situatie na het zien van bovenstaande voorbeelden? Dat kan stuur ons dan een mail met de hierboven gevraagde gegevens. We sturen je dan eerst een prijs offerte en als die akkoord is gaan we voor je aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp plan sturen we dan samen met de orderbevestiging tekening naar je toe ter controle.