opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek waterdicht op maat

Maak uw eigen schaduwdoek waterdicht op maat. Het materiaal is waterafstotend cq waterdicht als het volgens voorwaarden geinstalleerden is. Daarnaast beschermt het ook tegen UV-stralen. Kies voor een flexibel schaduwdoek overkapping met een waterdicht schaduwdoek op maat.

Hierom bestel je een schaduwdoek waterdicht op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

coolsail pro schaduwdoek waterdicht 250 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
15 - 20 werkdagen geleverd

Wat is een schaduwdoek waterdicht op maat gemaakt?

Het schaduwdoek waterdicht op maat gemaakt is een oplossing tegen regen en zon. Het is geen 365 dagen permanente overkapping, maar wel de juiste oplossing voor in de maanden van maart t/m september. Het zonnezeil waterdicht op maat wordt buiten geïnstalleerd, op een terras, een balkon of in een tuin en creëert een schaduwrijke ruimte beschut tegen de zon en regen. Dit anti-UV-schaduwdoek waterdicht op maat is een echte aanwinst en stelt je in staat om veilig van je buitenruimte te genieten, ook bij een regenbui. Daarbij biedt het ook visueel comfort en reguleert de warmte.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van schaduwdoek waterdicht?

Schaduwdoek waterdicht op maat heeft veel voordelen waardoor het onmisbaar is. Het belangrijkste kenmerk is de waterdichtheid in combinatie met de anti-UV-functie. Hierdoor is je beschermt tegen de regen, mits op de juiste manier gemonteerd. Dankzij het 250 g/m2 polyester materiaal met PU-coating is het ook gemakkelijk te onderhouden en kan het eenvoudig worden gereinigd met een beetje zeepwater. De waterdichte schaduwdoeken op maat zijn ook een elegante exterieur decoratie. Beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een zonnezeil is wat bij u stijl past.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Bij een schaduwdoek waterdicht op maat kun je zelf de grootte bepalen, houdt wel rekening met een stof breedte van 150 cm waardoor je altijd een naad in het doek krijgt. Daarnaast heb je ruime keus uit 5 verschillende moderne kleuren. Misschien wel het belangrijkste voor een zo goed mogelijk plezier te beleven van het schaduwdoek waterdicht op maat is de bevestiging. Zo kun je zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage volgens de voorschriften.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek waterdicht op maat.

schaduwdoek rechthoek op maat
* Bij een schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat komen naden voor.
* Door de holle uitsnijding verlies je aan de zijkanten een x aantal cm. Hierdoor is de schaduw oppervlakte kleiner.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door zoals in de afbeelding hierboven aangegeven.

Extra ruimte bij bevestiging van schaduwdoek waterdicht op maat.

Voor het op een juiste manier bevestigen van een schaduwdoek waterdicht op maat moet je rekening houden met extra opspan ruimte. We adviseren om per bevestigingspunt een marge van 26 cm aan te houden waardoor er altijd genoeg ruimte is het waterdichte schaduwdoek correct te installeren. Het is beter om een iets kleinere afmeting te bestellen dan een te groot. In de illustraties hieronder staan een paar voorbeelden:

zonnedoek montage tussen muur of paal schaduwdoek montage tussen schuine paal en muur spandoek montage tussen schuine palen

De keuze van de juiste kleur in polyester.

Antraciet 0458 licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat antraciet sch schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

De keuze van de juiste kleur in mat Bache pvc 650

Antraciet Taupe/Grijs Zand
pvc zeil antraciet mat pvc zeil grijs pvc zeil zand mat

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

De keuze van de kleur van je schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van de buitenruimte. Ieder schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat is voorzien van een verstevigingsband rondom in de zoom en een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Schaduwdoek waterdicht op maat eigenschappen:

 • Materiaal: Polyester met PU-coating of Pvc-zeil
 • Gewicht polyester: min. 250 g/m2
 • Gewicht pvc-zeil: min. 650 g/m2
 • Maximale waterkolom van 50 cm bij polyester.
 • Scheurbestendig
 • Waterdicht
 • Bestand tegen windsnelheden van 39 tot 40 Km/h.
 • Kan in het seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen.
 • Alle zijden van een schaduwdoek rechthoek op maat zijn hol uitgesneden om het doek mooi en strak te kunnen spannen. Hierdoor is het doek oppervlak iets kleiner dan de vermelde afmeting van het doek.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf het uiterste deel van het bevestigingspunt naar het uiterste deel van het andere bevestigingspunt. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren.
 • Dubbel gestikte randafwerkingen met daarin een verstevigingsband.
 • Bevestiging d.m.v. massieve RVS D-ringen of Triangel op de hoeken. Dit i.p.v. ingeslagen zeilringen die mogelijk kunnen uitscheuren.
 • Om een schaduwdoek op maat juist te bevestigen moet je rekening houden met een extra ruimte van minstens 26 cm rondom het bevestigingspunt.
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 80% - 90% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek waterdicht op maat.

U heeft keuze uit verschillende bevestiging mogelijkheden (zie onderaan de verschillende afbeeldingen) om het schaduwdoek waterdicht op maat te monteren. Belangrijk is dat het volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdicht schaduwdoek voldoende (30 cm per meter diepte) schuin afloopt zodat er geen waterzak in het doek ontstaat. Ook adviseren we om per bevestigingspunt een marge van 26 cm aan te houden waardoor er altijd genoeg ruimte is het waterdichte schaduwdoek correct te installeren. Het is beter om een iets kleinere afmeting te bestellen dan een te groot. In de illustraties hieronder staan een paar voorbeelden. Voor de juiste montage van je waterdicht zonnezeil op maat hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Heb je ook een paal nodig om het schaduwdoek te monteren dan hebben we keuze uit diverse materialen zoals Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium.

zonnedoek montage tussen muur of paal schaduwdoek montage tussen schuine paal en muur spandoek montage tussen schuine palen

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek waterdicht? Je kunt hier naar op 2 manieren informeren bij ons.

1) Je vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld je de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schaduwdoek waterdicht op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek waterdicht op maat