opc_loader

Schaduwdoek waterdicht op maat

Maak uw eigen schaduwdoek waterdicht op maat. Het materiaal is waterafstotend cq waterdicht als het volgens voorwaarden geinstalleerden is. Daarnaast beschermt het ook tegen UV-stralen. Kies voor een flexibel schaduwdoek overkapping met een waterdicht schaduwdoek op maat.

Hierom bestel je een schaduwdoek waterdicht op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:

coolsail pro schaduwdoek waterdicht 250 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Levertijden
Levertijd:
Levertijd Ca. 4 weken

Wat is een schaduwdoek waterdicht op maat gemaakt?

Het schaduwdoek waterdicht op maat gemaakt is een oplossing tegen regen en zon. Het is geen 365 dagen permanente overkapping maar wel de juiste oplossing voor in de maanden van Maart tm September. Het zonnezeil waterdicht op maat wordt buiten geïnstalleerd, op een terras, een balkon of in een tuin en creëert een schaduwrijke ruimte beschut tegen de zon en regen. Dit anti-UV schaduwdoek waterdicht op maat is een echte aanwinst en stelt je in staat om veilig van je buitenruimte te genieten, ook bij een regenbui. Daarbij biedt het ook visueel comfort en reguleert de warmte.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van schaduwdoek waterdicht?

Schaduwdoek waterdicht op maat heeft veel voordelen waardoor het essentieel is. Het belangrijkste kenmerk is de waterdichtheid in combinatie met de anti-UV-functie. Hierdoor is men beschermt tegen de regen, mits op de juiste manier gemonteerd. Dankzij het 250 g/m2 polyester materiaal met PU-coating is het ook gemakkelijk te onderhouden en kan het eenvoudig worden gereinigd met een beetje zeepwater. De waterdichte schaduwdoeken op maat zijn ook een zeer elegante exterieur decoratie. Beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een zonnezeil is wat bij u stijl past.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Bij een schaduwdoek waterdicht op maat kan men zelf de grootte bepalen, houdt wel rekening met een stof breedte van 150 cm waardoor men altijd een naad in het doek krijgt. Daarnaast heb je ruime keus uit 5 verschillende moderne kleuren. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van het schaduwdoek waterdicht op maat is de bevestiging. Zo kan men zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage volgens de voorschriften.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek waterdicht op maat

schaduwdoek rechthoek op maat
* Bij een schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat komen naden voor.
* Door de holle uitsnijding verlies je aan de zijkanten een x aantal cm. Hierdoor is de schaduw oppervalkte kleiner.

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Je geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door zoals in de afbeelding hierboven aangegeven.

Extra ruimte bij bevestiging van schaduwdoek waterdicht op maat

Voor het op een juiste manier bevestigen van een schaduwdoek waterdicht op maat moet je rekening houden met extra opspan ruimte. Wij adviseren om per bevestigingspunt een marge van 26 cm aan te houden waardoor er altijd genoeg ruimte is het waterdichte schaduwdoek correct te installeren. Het is beter om een iets kleinere afmeting te bestellen dan een te groot. In de illustraties hieronder staan een paar voorbeelden:

zonnedoek montage tussen muur of paal schaduwdoek montage tussen schuine paal en muur spandoek montage tussen schuine palen

De keuze van de juiste kleur in polyester

Antraciet 0458 Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat antraciet schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

De keuze van de juiste kleur in mat Bache pvc 650

Antraciet Taupe/Grijs Zand
pvc zeil antraciet mat pvc zeil grijs pvc zeil zand mat

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

De keuze van de kleur van jouw schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van de buitenruimte. Ieder schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat is voorzien van een verstevigingsband rondom in de zoom en een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Schaduwdoek waterdicht op maat eigenschappen:

 • Materiaal: Polyester met PU-coating of Pvc zeil
 • Gewicht polyester: min. 250 g/m2
 • Gewicht pvc zeil: min. 650 g/m2
 • Maximale waterkolom van 50 cm bij polyester
 • Scheurbestendig
 • Waterdicht
 • Bestand tegen windsnelheden van 39 tot 40 Km/h
 • Kan in het seizoen van maart t/m september buiten blijven hangen
 • Alle zijden van een schaduwdoek rechthoek op maat zijn hol uitgesneden om het doek mooi en strak te kunnen spannen. Hierdoor is het doek oppervlak iets kleiner dan de vermelde afmeting van het doek.
 • Afmetingen worden altijd gemeten vanaf het uiterste deel van het bevestigingspunt naar het uiterste deel van het andere bevestigingspunt. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • De grootte van het bestelde schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat kan binnen +/- 5% van de weergegeven grootte variëren
 • Dubbel gestikte randafwerkingen met daarin een verstevigingsband
 • Bevestiging d.m.v. massieve RVS D-ringen of Triangel op de hoeken. Dit i.p.v. ingeslagen zeilringen die mogelijk kunnen uitscheuren.
 • Om een schaduwdoek op maat juist te bevestigen moet je rekening houden met een extra ruimte van minstens 26 cm rondom het bevestigingspunt.
 • Dit schaduwdoek geeft minstens vijf jaar 80% - 90% bescherming tegen Uv-straling
 • Garantie: twee jaar

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek waterdicht op maat

U heeft keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden (zie onderaan de verschillende afbeeldingen)om het op maat schaduwdoek waterdicht op maat te monteren. Belangrijk is dat het schaduwdoek volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdicht schaduwdoek voldoende (30 cm per meter diepte) schuin afloopt zodat er geen waterzak in het doek ontstaat. Daarbij dien natuurlijk van zelfsprekend het schaduwdoek juist strak gespannen gemonteerd te worden. Hiervoor hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Indien men een paal nodig heeft om het doek te kunnen monteren dan hebben we keuze uit diverse palen van verschillende materialen zoals, Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium.

schaduwdoek op maat tussen muur en paalschaduwdoek op maat tussen muur en schuine paalschaduwdoek op maat tussen palen

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek waterdicht? Je kunt hier naar op 2 manieren informeren bij ons..

1) Je vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld je de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Schaduwdoek waterdicht op maat heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Schaduwdoek waterdicht op maat