opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek

Kies voor de gemak met automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek. Maak een keuze voor het juiste materiaal, waterdoorlatend HDPE of waterdicht. Bepaal hierna de afmetingen en kleur. Een op afstandbedienbaar oprolbaar schaduwdoek past dus perfect in uw tuin of op het terras als flexibele permanente zonwering.

Hierom bestel je een automatisch oprolbaar schaduwdoek bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek hdpe 230 g/m2

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je schaduwdoek snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
Afhankelijk van drukte. Informeer naar levertijd

oprolbaar elektrisch schaduwdoek

Rol uw schaduwdoek eenvoudig op en berg het op.

Een automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek biedt een onmiskenbaar voordeel voor plaatsen waar de wind vrij spel heeft. Afhankelijk van de omstandigheden kunt u uw schaduwdoek eenvoudig en snel automatisch oprollen. Door simpelweg een druk op de knop wordt het systeem beschermt wanneer nodig tegen sterke wind. Maak eenvoudig een keuze tussen de gewenste stoffen, waterdoorlatend (HDPE) of waterdicht (Polyester). Voor afmetingen kunt u kiezen uit de standaard zonnedoeken of een speciaal schaduwdoek op maat gemaakt.

Schaduwdoek driehoek met automatisch oprolsysteem op afstandsbediening.

Geniet van meer comfort bij het gebruik van uw schaduwdoek dankzij het automatisch oprolsysteem met afstandsbediening. Met het automatisch systeem in de buis kunt u het zonnezeil driehoek op elk moment snel en eenvoudig oprollen en zo uw installatie beschermen tegen sterke wind. Dit systeem is ideaal voor diegenen die een schaduwdoek willen hebben wat je snel in en uit kan rollen wanneer nodig. Denk hierbij aan windgevoelige plaatsen of een plek waar je niet continu schaduw wilt zoals bij een standaard vast schaduwdoek. De elektrische oprolbare driehoek schaduwdoeken kunnen in minder dan een minuut snel worden uit- of ingerold!

Het oprolbaar schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende doek uitvoeringen.

Om beter aan uw eisen over zonwering en sterkte te voldoen, zijn onze oprolbare schaduwdoeken beschikbaar in verschillende doek kwaliteiten. Zo heeft je keuze tussen waterdoorlatend en waterdicht.

Waterdoorlatend:

Antraciet Creme Taupe Zand Sahara sand
schaduwdoek automatisch oprolbaar antraciet schaduwdoek automatisch oprolbaar creme schaduwdoek automatisch oprolbaar taupe schaduwdoek automatisch oprolbaar zand schaduwdoek automatisch oprolbaar sand

Waterdicht polyester

Licht grijs Zwart 0301 Linen 0835 Off White 0222 Toast 0836
schaduwdoek op maat met rechte zijden licht grijs schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat zwart schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat linen schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat off white schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat toast

Materiaal: Polyester waterdicht 250 g/m2 (extra stevig materiaal, speciaal ontworpen voor schaduwdoeken en harmonicadoeken)

Waterdicht Docril

Antraciet N098 Grijs N067 Licht grijs N041 Linnen N079 Zand N086 Ivoor N061 Wit N681
schaduwdoek docril  Antraciet N098 schaduwdoek Docril Grijs N067 schaduwdoek Docril licht grijs 041 schaduwdoek docril Linnen N079 schaduwdoek docril 	Zand N086 schaduwdoek docril Ivoor N061 schaduwdoek docril wit N681

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint. Wil je jouw kleur in werkelijkheid zien voordat je gaat bestellen bezoek dan onze showroom of bestel een kleuren monster! Wij sturen die gratis naar je op.

De keuze van de kleur van uw schaduwdoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Afhankelijk van het gekozen model schaduwdoek, waterdoorlatend of waterdicht zal het aantal aangeboden kleuren niet hetzelfde zijn.

Ik wil dat het schaduwdoek een effectieve zon- en windbescherming garandeert.

Het HDPE 230 g/m2 waterdoorlatend schaduwdoek materiaal is een van de beste doeken kwaliteiten op de markt. Met 95% UV-blokkering en zo goed mogelijke windweerstand is dit een schaduwdoek dat lang meegaat. Geïnspireerd door de nautische techniek, kan de robuustheid ervan meer worden bewezen en de maritieme stijl geeft het een sfeervolle uitstraling. Het HDPE-materiaal is beschikbaar in vele verschillende kleuren, is effectief, aanpasbaar aan alle samenstellingen en geeft uw buitenruimte een moderne en creatieve touche.

Ik wil bescherming tegen zon en regen.

Het 100% Polyester materiaal is net zo effectief als het HDPE, maar de acrylstof beschermt ook tegen de regen. Dit heeft echter minder windweerstand t.o.v. waterdoorlatend HDPE dit komt door de ondoordringbaarheid van het weefsel. Belangrijk is wel dat je een waterdicht schaduwdoek op de juiste manier installeert met voldoende afloop.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Automatisch oprolbaar schaduwdoek driehoek


Meer leuks:

Dit vonden andere klanten leuk: