opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Schaduwdoek Coupons

Schaduwdoek coupons per meter in professionele HDPE kwaliteit

Omdat het materiaal van onze schaduwdoeken uit hoog hdpe materiaal bestaat van 190 gram en 280 gram per m² en deze stoffen ook uitstekend geschikt zijn voor diverse andere toepassingen hebben we enkele jaren geleden besloten de stoffen ook los aan te bieden. Bijna alle stoffen die je op onze website tegen komt zijn als coupons los te bestellen. Op deze manier is het ook mogelijk dat je zelf aan de slag gaat, of je nu zelf een schaduwdoek, tarp of afscheiding wilt maken, met onze coupons is het allemaal mogelijk.

Dankzij de technische prestaties van het materiaal zijn onze coupons weersbestendig en onderhoudsvrij. Door een vocht- en schimmelwerende behandeling is het materiaal 100% rotvrij. Het hdpe materiaal is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, ze bieden  90 tot 97% effectieve bescherming tegen de schadelijke UV-stralen. Hierdoor geniet je van schaduw en door de open structuur van het geweven materiaal is stof winddoorlatend waardoor het nooit te warm wordt.

Voor een effectieve bescherming tegen de zon is de voorwaarde om met de beste kwaliteit stof te werken, wij hebben deze in ons assortiment. De vijf verschillende kleuren en de geweven structuur van het hdpe materiaal zijn ook erg interessant omdat ze de uitstraling van ieder terras, tuin of balkon verhogen.