opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Schuifbare Pergola Arcadia

Of betaal in termijnen vanaf 94,67 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola Arcadia

De temperatuur buiten op het terras en in huis beheersen is niet eenvoudig. Met het plaatsen van een schuifbare pergola Arcadia heb je dit probleem in de hand. Daarnaast biedt de aluminium overkapping arcadia meer voordelen, zo kies jezelf of je beschermt tegen zon, wind en regen wilt genieten van het buitenleven. Ook verleng je op deze manier het leven in je tuin en op het terras en kun je de woonkamer hiermee vergroten. Naast alle gemakken geeft de aluminium veranda ook nog eens een stijlvolle en duurzame uitstraling aan je terras met vele functionaliteiten. Het bedienen van het schuifbare doek systeem in open en gesloten is zeer eenvoudig en verloopt zeer soepel, waardoor het voor iedereen makkelijk te doen is. Het vouwdoek sluit gemakkelijk via een magnetische sluiting, dus een vergrendeling is verder niet nodig. Je geniet daarom het hele jaar door van een onderhoudsarme semi buitenruimte overkapping.

Extra buitenruimte

Kies het model pergola wat bij jou past. Aluminium overkapping Arcadia kun je zowel vrijstaand als tegen de gevel aan plaatsen. Daarbij kun je de volledige pergola rondom voorzien van afsluitbare screens zodat je het gehele jaar door optimaal kunnen genieten van de buitenruimte? De meest voor de hand liggende screens zijn de zonwerende zipscreens of de transparante screens ook wel ritssreens genoemd. De naam zegt het al het doek zit opgesloten in de geleidingsrails waardoor het volledig afsluitbaar is. Het voordeel van een transparante screen als zijwand in de Arcadia pergola is dat deze volledig transparant is en je toch beschermd bent tegen wind, regen en kou. Wil je meer bescherming tegen zon en warmte dan kun je beter kiezen voor een zipscreen.

pergola arcadia muur en vrijstaand

Hierom kies je voor de flexibele Arcadia pergola

  • Zeer makkelijk en soepel handmatig te bedienen schuifbaar dak door de onderling gelagerde rollers met geleiders.
  • Handzame sluiting van vouwdak door magnetische sluiting van het doek tegen de aluminium constructie.
  • Modern en strak aluminium design constructie.
  • Eenvoudige installatie.
  • Onderhoudsarm door gebruik van aluminium constructie. Dus enkel het schoonmaken behoort tot de onderhoudswerkzaamheden.

Zonwerende en/of waterdichte doekoverkapping

Kies het juiste doek voor jouw toepassing in de Arcadia Pergola. Wil je enkel beschermd zijn tegen de schadelijke Uv zonnestralen en warmte dan is het Soltis 96 mesh doek van Serge Ferrari de juiste keuze. Heb je meer behoefte aan een waterdichte variant zodat je ook bij slechte weersomstandigheden buiten kunt blijven geniet onder je Arcadia overkapping dan kies je voor Soltis 96W of Precontraint 402 of Precontraint 602 doek. Alle verkrijgbare doek materialen zijn leverbaar, de kleuren Wit, Champagne en Grijs. Naast deze 3 kleuren kan je bij Soltis 96W en Precontraint 602 ook kiezen voor de kleur Taupe. Deze doekkleuren behoren tot de basis kleuren die nagenoeg overal bij passen en geen donker geheel maken van je pergola. Er is dus altijd wel een kleur die past bij je tuin, terras of gebouw. Ook de aluminium constructie is leverbaar in een aantal standaard kleuren zoals Antraciet, Wit, Taupe en Donkerbruin. Natuurlijk kun je naast de standaard kleuren ook kiezen voor RAL speciale kleuren.

Kies het juiste model

Pergola Arcadia is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Beide Pergola's hebben dezelfde functie. Alleen het verschil zit hem in de standaard versie met de normale aluminium dakprofielen en een totale hoogte van 252 cm. De aangepaste Pergola heeft een extra dikke boven panelen rondom waardoor de totale hoogte op 282 cm komt.

pergola arcadia standaard aluminium pergola arcadia k

Hoe informeer ik naar de prijs?

Je bent geïnteresseerd in een schuifbare pergola Arcadia? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je vraagt d.m.v. de offerte button een offerte aan.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Schuifbare Pergola Arcadia heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schuifbare Pergola Arcadia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schuifbare Pergola Arcadia