opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Pergola V Ziiip

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola V Ziiip overkapping

Pergola V Ziiip is een simpele, maar zeer functionele aluminium overkapping. De pergola bestaat uit een volledige aantrekkelijke aluminium constructie in diverse standaard RAL kleuren gepoedercoate met een beweegbaar stoffen dak van Serge Ferrari doek materiaal. De aluminium veranda wordt tegen de gevel van het gebouw gemonteerd waarna het stoffendak elektrisch in en uit rolt. Tegenover de cassette die aan de muur gemonteerd zit worden 2 aluminium palen in of op de grond geplaatst. Hierdoor heb je een vouwdak waar je het gehele jaar door plezier van kunt hebben. 

Veranda zonder vaste constructie

Je hebt geen vast veranda constructie maar een lichtgewicht flexibele overkapping waarbij jezelf bepaalt of je wilt genieten van de zon of dat je beschermt wit zitten tegen regen en wind. Het doek Serge 100 (1%) of 600 van de pergola wordt continu op spanning gehouden door de combinatie van een riem met veer systeem. De volledige Pergola V Ziiip wordt gekenmerkt door een hoge ethiek en functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Kies voor gemak een automatisering voor je Pergola 

Standaard is de aluminium Pergola V Ziiip voorzien van een elektrische aandrijving die ervoor zorgt dat het vouwdak automatisch oprolt. Als extra kan je voor het gemak kiezen voor een draadloze afstandsbediening zodat je de overkapping van uit je lounge set gemakkelijk kunt bedienen. Op deze manier bepaal jezelf wanneer en hoever je het schuifbare dak open of gesloten wilt hebben. Wil je volledig onafhankelijk zijn, dan kun je kiezen voor een zon- en windsensoren op je Pergola. Op deze manier bepaalt het weer wanneer je zonwering gesloten of open moet zijn. 

pergola v ziiip elektrisch

Pergola V Ziiip dak stof kleuren 

De outdoor stoffen collectie van Serge Ferrari zijn wereldberoemd voor een zonweringproduct zoals de Pergola V Ziiip. Kies je voor een kwaliteitsproduct dan kom je uit bij een van de vele stoffen uit de diverse collecties van Serge Ferrari. Dankzij de beschikbare varianten van het Serge-doek met een openingsgraad van 1% tot 5% kun je de hoeveelheid zonlicht op het overdekte terras aanpassen aan je verwachtingen. Terwijl de hoge brandwerendheid en zeer goede technische eigenschappen van de stoffen het gebruikscomfort bovendien verhogen. Om aan de verwachtingen van de klant te voldoen, bieden we naast de stoffen van Serge Ferrari ook een breed scala aan verschillende stofpatronen geproduceerd door andere toonaangevende Europese fabrikanten.

pergola doek zonnestraling

Technische eigenschappen zonwering stoffen 

Zonnestraling wordt altijd gedeeltelijk doorgelaten, geabsorbeerd of gereflecteerd door het doek. Zie hierbij de uitleg van de diverse transmissie afkortingen. 

Ts – Transmissie van zonne-energie. Het aandeel zonne-energie dat door de stof gaat. Een laag percentage van deze parameter betekent dat het doek de zonne-energie goed reduceert. 

Gtote – Totale transmissie van zonne-energie. Zonne-energie die daadwerkelijk via de zonwering en beglazing de kamer binnendringt. Een lage waarde betekent goede thermische prestaties. 

TV – Overdracht van zichtbaar licht. Het totale percentage licht dat door de stof straalt met golflengten van 380 tot 780 nm (nanometer). Dit is het zogenaamde zichtbare spectrum (totale verlichting). 

As – Absorptie van zonnestraling. Het aandeel zonnestraling dat door de stof wordt geabsorbeerd. Een laag percentage van deze parameter betekent dat de stof weinig zonne-energie absorbeert. 

Rs – Reflectie van zonnestraling. Het aandeel zonnestraling dat door de stof wordt gereflecteerd. Een hoog percentage van deze parameter betekent dat het doek de zonne-energie goed reflecteert. 

Kenmerken:

 • Weerbestendig
 • Volledige aluminium constructie
 • Doek rolt automatisch in en uit
 • Wind en zon sensor

Eigenschappen:

 • Constructie frame: Aluminium profielen
 • Standers geschikt voor harde en zanderige ondergrond of voor in de grond.
 • Geproduceerd in Europa
 • Materiaal doek: Serge 1% (100) en Serge 600
 • Keuze uit 5 standaard frame RAL kleuren: 7016 Antraciet, 9010 Wit, 9005 Zwart, 9006 Grijs, en FSM71319 Bronze).
 • Breedte: Maximaal 5 m
 • Uitval: Maximaal 6 m

Prijs overzicht

Hieronder een overzicht van de verkoopprijzen betreffende aluminium Pergola V Ziiip. Je kiest een afmeting uit de prijslijst die het dichtst bij jouw afmeting in de buurt komt. Dus bijvoorbeeld is de afmeting van je terras 250x425 cm dan kies je uit de prijslijst de maat 300x500 cm.

pergola v ziiip prijzen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je bent geïnteresseerd in een Pergola V Ziiip? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je besteld d.m.v. de offerte button.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de orderbevestiging ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Pergola V Ziiip heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pergola V Ziiip
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Pergola V Ziiip

Dit heb je bekeken