opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Onda aluminium pergola

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola Onda

Pergola Onda is een zelfdragende of leunende aluminium pergola met handmatig verschuifbaar harmonicadoek van weerbestendig PVC-stofbekleding. Het ontwerp omarmt de esthetiek van eenvoud in elk detail: het resultaat is een eigentijdse pergola die de opening kan aanpassen aan de hoeveelheid schaduw die je wilt. Door de diverse kleuren die mogelijk zijn bij zowel het aluminium frame van de overkapping als het schuifbare doek van de Onda past het bij alle binnen- en buitenruimtes. Hierdoor creëer je een aangename plek aan comfort en ontspanning bij mooi en slecht weer. Door gebruik te maken van extra accessoires zoals decoratieve schuifgordijnen of telescopische glazen windschermen heeft u ook bij slecht weer nog een optimaal comfort in de tuin.

Kenmerken:

 • Weerbestendig pvc-doek materialen.
 • Volledige aluminium constructie
 • Kan aan beide zijde open en dicht geschoven worden.
 • Magnetische sluiting zorgt voor vergrendeling aan beide zijden.

Niet alleen in tuin ook op terras jouw aluminium pergola

Niet alleen voor jouw tuin maar ook op het terras bij een restaurant, bar of beachclub is een aluminium pergola met een verstelbaar harmonicadoek ideaal. Gasten hoeven niet ineens snel naar binnen wanneer het weer omslaat op een mooie avond. Door het plaatsen van een overkapping creëer je een extra professionele buitenruimte die zowel bescherming biedt tegen de zon als regen. Dus ook wanneer het een warme zomerse dag is, kun je een deel van de overkapping sluiten waardoor gasten die willen in de schaduw zitten. Deze modulaire pergola is perfect voor het recreëren van grote overdekte ruimtes, dankzij de verscheidenheid aan beschikbare en combineerbare maten. Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte bepaal je hoe groot de overkapping moet zijn. Waarna wij de Pergola Onda volledig voor je op maat maken.

Onda pergola op balkon als afdak

Ons doel is om ook voor moeilijke situaties de beste oplossing te vinden. Het voorbeeld is dit balkon met een bijzonder laag hellend dak waarbij we niet de mogelijkheid hadden om iets met een helling aan de voorzijde te plaatsen. Maar de klant wilde een beschutting tegen zowel de zon als regen. Met de Onda pergola hebben we aan alle behoeften voldaan en zijn de klant haar problemen opgelost. Deze heeft nu een zeer comfortabele vlakke constructie met geïntegreerd harmonicadoek met handmatige bediening. Een voordeel in vergelijking met de normale harmonicadoeken stroomt het water wat in de plooien staat aan de zijkant er vanzelf uit. Dit komt door de speciale fabricage van het materiaal. Je hebt dus geen last van de waterzakken die in de plooien blijven staan bij overtollige regenval.

Eigenschappen:

 • Constructie frame: Aluminium profielen 90x90 of 120x120 mm.
 • Standers geschikt voor harde en zanderige ondergrond of voor in de grond.
 • Geproduceerd in Europa (Italië)
 • Materiaal doek: Pvc (Soltis 96, Precontraint 402 en 602 Black-out)
 • Keuze uit 4 standaard frame kleuren: Antraciet, Wit, Corten en Taupe).
 • Kleuren doek: Wit, Grijs, Champagne(zand) en Dove-grey(taupe).
  onda doek kleuren

Andere kleuren voor zowel frame als doek tegen meerprijs op aanvraag.

Prijs overzicht:

Hieronder een overzicht van de verkoopprijzen betreffende aluminium pergola Onda. Je kiest een afmeting uit de prijslijst die het dichtst bij jouw afmeting in de buurt komt. Dus bijvoorbeeld is de afmeting van je terras 250x425 cm dan kies je uit de prijslijst de maat 300x500 cm. Afhankelijk van hoe je het doek wilt heen en weer schuiven neem je breedte of uitval afmeting. Uitval daar bedoelen wij de schuif richting mee.

aluminium pergola onda

Hoe plaats ik een bestelling?

Je bent geïnteresseerd in een aluminium pergola Onda? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je besteld d.m.v. de offerte button.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de orderbevestiging ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor openingstijden

Onda aluminium pergola heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Onda aluminium pergola
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Onda aluminium pergola

Dit heb je bekeken