opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Pergola op maat type B

Of betaal in termijnen vanaf 23,83 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola op maat type B

Pergola op maat type B wordt volledig uit massief geschaafd Douglas houten balken vervaardigd. Een pergola op maat van Douglas hout is een kwaliteit product, het heeft duurzaamheidsklasse 3 - 4. Hierdoor is het geen probleem om de pergola type A onbehandeld het hele jaar door buiten te laten staan, het is geschikt voor diverse weersomstandigheden met een levensduur van 10 - 15 jaar. Pergola op maat type A is samengesteld uit Douglas balken van 20 x 20 cm die dienen als staander gecombineerd met profielen van 6,5 x 16,5 cm als dragers en schoren. De decoratie houten balken boven op het dak hebben de afmeting van 5 x 7 cm. Als u gebruik wilt maken van andere afmeting houten balken is dat geen enkel probleem. De volledige pergola op maat type B wordt stevig in elkaar geschroefd voor een stabiel geheel.

Douglas pergola op maat

Als je kiest voor een pergola op maat in de tuin kan men kiezen uit diverse soorten hout. Douglas hout wordt de laatste jaren zeer veel toegepast voor buiten omdat het van zich zelf zeer sterk en stabiel is. Hierdoor is Douglas zeer geschikt voor het maken van buiten constructies zoals tuinschuttingen, overkappingen, carports, poolhouses en pergola's. Wanneer men kiest voor een pergola op maat type B ben je vrij in het kiezen van de juiste afmeting. Het maakt niet uit of een zijde langer, hoekiger of breder moet zijn. Schaduwdoekkeuze.nl kan zowel de pergola compleet op maat naar jou toesturen en dat je hem zelf in elkaar zet als ook kunnen wij de pergola type B bij jouw thuis volledig monteren. Kies je voor het bouwpakket dan zijn alle balken op de juiste lengte gemaakt.

Sfeer en schaduw met pergola type B op maat

Een houten pergola constructie in de tuin of op het terras zorgt meteen voor een sfeervolle uitstraling. De standaard roodbruine kleur van het Douglas hout wordt bij pergola type B direct over gebeitst in een andere kleur naar wens. Hierdoor krijgt het geheel direct een hele andere uitstraling dan normaal. Hierdoor past ook een houten pergola in de hedendaagse moderne strakke tuin en terras. Om optimaal te genieten van de schaduw die een pergola als type B met zich mee brengt. Kun je de pergola voorzien van een schaduwdoek of harmonicadoek waardoor de pergola op maat een flexibele overkapping wordt.

Eigenschappen van Douglas hout:

  • Levensduur minimaal 10 - 15 jaar onbehandeld
  • Zeer harde Europese houtsoort
  • Duurzaamheidsklasse 3 - 4
  • Gemakkelijk te bewerken waardoor zeer geschikt voor constructies
  • Onderhoudsarm
  • Gemakkelijk te beitsen in gewenste kleur
  • Houten balken zijn niet altijd even recht
  • Het hout bevat hars wat er uit kan komen, ook na het beitsen

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een pergola op maat type B? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Pergola op maat type B heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pergola op maat type B
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Pergola op maat type B

Dit heb je bekeken