opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Pergola Clio

Of betaal in termijnen vanaf 23,83 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola Clio op maat

Pergola Clio wordt volledig uit massief geschaafd douglas houten balken geproduceerd. Omdat we over een natuur product spreken leeft het douglas hout altijd zoals we dat noemen. Ondanks dat de houten balken geschaafd worden kan er altijd een verschil in uitstraling zitten onderling tussen de houten balken van de pergola. Pergola Clio wordt nagenoeg in iedere gewenste afmeting op maat gemaakt uit verschillende van douglas hout is een kwaliteitsproduct, het heeft duurzaamheidsklasse 3 - 4. Hierdoor is het geen probleem om de pergola Clio onbehandeld het hele jaar door buiten te laten staan, het is geschikt voor diverse weersomstandigheden met een levensduur van 10 - 15 jaar. Pergola Clio is samengesteld uit rondom douglas balken naar keuze, denk hiervoor aan bijvoorbeeld 14,5 x 14,5 cm. Wanneer je de pergola in de grond verankerd met bijvoorbeeld betonpoeren dan zij schoren in de hoeken niet nodig. Wordt de pergola vrijstaand geplaatst dan adviseren we wel degelijk schoren aan te brengen voor een stabiel geheel.

Douglas pergola op maat

Als je kiest voor de Clio pergola op maat dan wordt deze volledig naar je eigen wensen door ons vervaardigd. Je bent vrij in afmetingen, zowel in breedte als lengte. Standaard gebruiken we voor de pergola douglashout, maar heb je een voorkeur voor een andere hout soort dan is dat ook mogelijk. Douglas wordt zeer veel toegepast buiten omdat het van zichzelf sterk en stabiel is. Daarom wordt deze houtsoort vaak gebruikt voor het maken van verschillende buiten constructies zoals overkappingen, veranda's, carports, poolhouses en ook pergola's. Ook de dikte van het hout kan aangepast worden naar eigen inzicht, de meest gebruikte hout diktes zijn 12 x 12 cm en 14 x 14 cm. Voor de montage kan je kiezen om het zelf in elkaar te zetten of gebruik te maken van ons eigen montage team.

Sfeer en schaduw met pergola Clio

Een houten pergola constructie in de tuin of op het terras zorgt meteen voor een sfeervolle uitstraling. Het geeft vaak direct een natuurlijke sfeer door de roodbruine kleur van het douglas hout. Door de tijd en weersomstandigheden verkleurt het douglas hout naar een natuurlijke grijze tint. Past dit niet bij de uitstraling van je tuin of terras dan is het geen enkel probleem om de douglas pergola te beitsen in een gewenste kleur zoals zwart, antraciet of grijs. Om optimaal te genieten van de schaduw die een pergola als Clio met zich mee brengt. Kun je de pergola voorzien van een schaduwdoek of harmonicadoek waardoor de pergola op maat een flexibele overkapping wordt.

Eigenschappen van Dougals hout:

  • Levensduur minimaal 10 - 15 jaar onbehandeld
  • Zeer harde Europese houtsoort
  • Duurzaamheidsklasse 3 - 4
  • Gemakkelijk te bewerken waardoor zeer geschikt voor constructies
  • Onderhoudsarm
  • Gemakkelijk te beitsen in gewenste kleur
  • Houten balken zijn niet altijd even recht en glad van uiterlijk.
  • Het hout bevat hars wat er uit kan komen, ook na het beitsen

Prijs overzicht:

Hieronder een overzicht van de verkoopprijzen betreffende houten douglas pergola Clio. De afmetingen die vermeld staan zijn de indicatie, maar iedere pergola wordt door ons op maat gemaakt, dus vele afmetingen zijn mogelijk. Je kiest een afmeting uit de prijslijst die het dichtst bij jouw afmeting in de buurt komt. Dus bijvoorbeeld is de afmeting van je terras 250x425 cm, dan kies je uit de prijslijst de maat 300x500 cm. Heb je een ander model in je hoofd dan model Clio geen probleem, informeer gerust naar de mogelijkheden.

douglas pergola clio

Hoe informeer ik naar de prijs?

Je bent geïnteresseerd in pergola Clio? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je vraagt d.m.v. de offerte button een offerte aan.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Pergola Clio heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pergola Clio
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Pergola Clio

Dit heb je bekeken