opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1478 reviews

Pergola Eolo

Of betaal in termijnen vanaf 23,83 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

Pergola Eolo op maat

Pergola Eolo wordt volledig uit massief geschaafd douglas balken vervaardigd. De onderlinge houten balken worden simpel verbonden met zwart metalen kokers. De metalen verbindstukken komen precies overheen met de dikte maat van de douglas balken. Je kan kiezen uit verschillende diktes 12x12 cm en 15x15 cm. Kies je ervoor om de Eolo pergola vast te verankeren in de grond met bijvoorbeeld betonpoeren of op de vloer met speciale voet plaat, dan is een schoor in de hoeken van de constructie niet nodig. Plaats je echter de pergola vrijstaand zonder verankering dan zijn de schuine schoren in de hoeken met de daarvoor bestemde schoorplaat wel aan te raden om stabiliteit te krijgen. Model pergola Eolo leent zicht uitermate om zelf in elkaar te zetten wanneer je een beetje handig bent.

Douglas het hout voor een pergola

Pergola Eolo op maat uit douglashout is een kwaliteitsproduct, het heeft duurzaamheidsklasse 3 - 4. Hierdoor is het geen probleem om de pergola Eolo onbehandeld het hele jaar door buiten te laten staan, het is geschikt voor diverse weersomstandigheden met een levensduur van 10 - 15 jaar. Omdat we over een natuur product spreken leeft het douglas hout altijd zoals we dat noemen. Ondanks dat de houten balken geschaafd worden kan er altijd een verschil in uitstraling zitten onderling tussen de houten balken van de pergola. 

Eigenschappen van Dougals hout:

  • Levensduur minimaal 10 - 15 jaar onbehandeld
  • Zeer harde Europese houtsoort
  • Duurzaamheidsklasse 3 - 4
  • Gemakkelijk te bewerken waardoor zeer geschikt voor constructies
  • Onderhoudsarm
  • Gemakkelijk te beitsen in gewenste kleur
  • Houten balken zijn niet altijd even recht
  • Het hout bevat hars wat er uit kan komen, ook na het beitsen

Prijs overzicht:

Hieronder een overzicht van de verkoopprijzen betreffende houten douglas pergola Eolo. De afmetingen die vermeld staan zijn de indicatie, maar iedere pergola wordt door ons op maat gemaakt, dus vele afmetingen zijn mogelijk. Je kiest een afmeting uit de prijslijst die het dichtst bij jouw afmeting in de buurt komt. Dus bijvoorbeeld is de afmeting van je terras 250x425 cm, dan kies je uit de prijslijst de maat 300x500 cm. Heb je een ander model in je hoofd dan model Eolo geen probleem, informeer gerust naar de mogelijkheden.

douglas pergola eolo

Hoe informeer ik naar de prijs?

Je bent geïnteresseerd in pergola Eolo? Hiervoor kun je op 2 manieren informeren.

1) Je vraagt d.m.v. de offerte button een offerte aan.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat je binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor de openingstijden

Pergola Eolo heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Pergola Eolo
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Pergola Eolo

Dit heb je bekeken