opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

Vouwdak Cover

Hierom bestel je een vouwdak bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je vouwdak thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy
pelletkachel uit italie

Heb je vragen over dit product?
Keuze hulp

Waarom bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl:

Levertijd
20 - 25 werkdagen geleverd

vouwdak

Een op maat gemaakte waterdichte pergola met vouwdak.

Met het waterdichte vouwdak Cover kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Het reguleert op natuurlijke manier de temperatuur van je huis en beschermt je tegen zonnestralen (of licht binnen), regen en wind. Het Vouwdak bestaat uit een weerbestendig materiaal met hoge thermische prestaties: een pvc doek met driedubbele dikte met een isolerende, waterdichte en UV-behandelde laag. Vouwdaken worden gepersonaliseerd volgens je persoonlijke wensen. Het brede scala aan afmetingen en kleuren en de overvloed aan accessoires maken de Vouwdak overkapping het hele jaar door uniek en onmisbaar! Vouwdak Cover is een van de weinige modellen dat ook bij een maximale breedte van 6m en uitval van 7m nog op 2 kolommen rust, zelfs met een windkracht 10.

Wanneer huis en tuin één zijn.

Je aluminium pergola met daarin een in- en uitschuifbaar doek heeft uitzonderlijke windweerstand en zonbescherming (89% vermindering van zonnestraling). En de kers op de taart, het is volledig waterdicht! Voor nog meer gebruik tijdens alle seizoenen, kun je het aluminium Cover Vouwdak volledig uitrusten met zij- en voorsluiting d.m.v screens of glazen schuifwand. En omdat het leven onder een pergola vooral draait om gezelligheid en ontspanning, is het volledig aanpasbaar voor uw comfort: met mogelijkheden voor geïntegreerde LED-verlichting en verwarming.

vouwdakoverkapping

Meerwaarde van een Cover vouwdak.

Aan de esthetische kant geeft het golvende Cover vouwdak de aluminium pergola een luchtige elegantie. De finesse van de profielen en zijn verfijnde ontwerp maken het resoluut een vouwdak pergola die je huis zal verbeteren. Het karakteristieke kenmerk is zuinigheid bij het verbinden met gelijktijdig behoud van duurzaamheid en stabiliteit van de constructie. Dakgoot strips zijn niet zichtbaar wanneer het luifeldoek wordt gevouwen. Regenwater stroomt vrij in het voorste deel van het dak.

Kwaliteit kenmerkt een op maat aluminium Vouwdak.

Deze constructie is gemaakt van geëxtrudeerde aluminium lijstwerk en moet aan de muur van het gebouw worden bevestigd. Dankzij de bevestiging van de rail geleiding en ondersteunende aluminium kolommen ontstaat er een modern en visueel licht product. Het vouwdak Cover is gemaakt van een PVC stof, een materiaal dat speciaal voor dit soort doeken is geproduceerd. Het is volledig waterdicht en beschermt het oppervlak onder het doek tegen zon en UV. Het is ook uitgerust met een systemische doek die het materiaal beschermt wanneer het wordt ingeklapt. Het is mogelijk om enkele extra elementen te installeren, zoals een geïntegreerde LED verlichting en warmtestralers. Het Vouwdak is een product dat speciaal op maat is gemaakt voor een veeleisende klant, doel het je te beschermen tegen zon en regen.

Producteigenschappen:

 • Maximale breedte 6m bij een uitval van 7m met maar 2 kolommen.
 • Aluminium frame in iedere RAL kleur mogelijk
 • Standaard Opatex textiel in diverse kleuren is volledig weerbestendig.
 • Meerprijs 3% Serge Ferrari Precontraint of Soltis 86 materiaal.
 • Op afstand bediend dak kan worden aangepast aan uw behoeften.
 • Dankzij de modulaire verbinding van de elementen is het mogelijk om een gebied van elke grootte af te dekken met onze terrasoverkappingen. Het minimumaantal stutten maakt het mogelijk om het landgebruik vrij te plannen.
 • Het is bestand tegen extreme temperaturen en UV-stralen.
 • Het is bestand tegen windkracht 8-10 beaufort - 5-6e klasse
 • Het dak wordt niet warm. Hierdoor is het mogelijk om tijd onder het dak door te brengen, zelfs als de temperatuur buiten erg hoog is.
 • Het is mogelijk om de zijpanelen te installeren die bedoeld zijn om te beschermen tegen wind, veranderende temperatuur of regen.
 • Met LED-spots kunnen Vouwdak gebruikers er zowel in de schemering als 's avonds van genieten.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor openingstijden

Vouwdak Cover heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vouwdak Cover
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vouwdak Cover

Dit heb je bekeken