opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Verandazeil monteren

Verandazeil monteren? Als het weer warmer wordt, is dit het juiste moment om te investeren in een verandazeil. Deze zonblokkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke woning en ze zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende vormen, van driehoekig tot zeshoekig. Voor een stijlvolle look die zonbescherming biedt.

Een verandazeil monteren is niet moeilijk. U kunt verschillende bevestigingsmaterialen gebruiken, die wij in het assortiment hebben. Wilt u een eenvoudige bevestiging of strak? Alles is mogelijk om uw verandazeil te monteren.

Belangrijk is om vooraf goed te meten. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Als u niet zeker bent van uw zaak kunt u de afmetingen ook doorsturen per e-mail. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste afmetingen bij u aan komen. Zo gaan wij voor de volle 100% tevredenheid. Als u niet weet hoe u moet inmeten dan is het af te raden om dat ook niet te doen. Het moet op de centimeter nauwkeurig.

De verandazeilen van Schaduwdoekkeuze.nl zijn duurzaam, vlamvertragend, waterafstotend en kan tegen hevige wind. Het slijt niet snel en is eenvoudig te reinigen. Doeken zijn van polyesterweefsel met PVC-coating.

Waar u ook moet denken is de raamfolie. De kwaliteit van de raamfolie is erg belangrijk en een goede kwalitatieve raamfolie zorgt voor een langere levensduur. Onze raamfolie heeft geen verkleuring en blijft helder na aankoop.

Verandazeil eenvoudig monteren

Om een verandazeil te monteren is het ook goed om te letten op de kleine details. Ritssluitingen wordt gebruikt om het verandazeil te bevestigen. De ritssluitingen zijn eenvoudig horizontaal op te rollen. U moet hier goed rekening mee houden, want dit is belangrijke informatie voor uw raamfolie.

Een verandazeil kunt u op verschillende manieren monteren. Het systeem van kunststof of rvs-tourniquets is een veelgebruikte methode. Het verandazeil wordt voorzien van gaten, waar de tourniquets doorheen worden geschoven. Veel verandazeilen worden gemonteerd door middel van aluminium profielen aan beide zijkanten en de bovenzijde.

Bij de montage van een verandazeil moet het verandazeil op de juiste manier worden aangespannen. Het moet niet met de wind blijven wapperen, maar moet strak zijn. U kunt een verandazeil met beugels monteren en kunt u demonteren als u de verandazeil wil oprollen.

Heeft u andere vragen over hoe u een verandazeil moet monteren? Neem dan contact op.