opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Serre doeken als alternatief voor glas.

Serre doeken kunnen uw aangebouwde serre op een snelle manier afsluiten. Dankzij ons handige montagesysteem kan u de doeken eenvoudig laten zakken en de serre afsluiten. Met een serre heeft u het voordeel dat u al snel lekker buiten kan zitten. Het enige nadeel is dat u in de zomermaanden vrijwel geen gebruik kan maken van uw serre. De temperatuur loopt onder het glas al snel op tot hoge temperaturen. Natuurlijk is dit niet prettig en daar komt nog eens bij dat u geen verkoeling kan vinden. U gaat de serre al snel uit de weg terwijl u er ook heerlijk in de zomermaanden kan zitten. Door het glas te vervangen voor serre doeken kan u als het ware de deuren openzetten. U rolt het doek gewoon op als het vandaag te warm is. Als het tijdens de avond weer afkoelt laat u het doek gewoon weer zakken.

Serre doeken

Serre doeken bestellen op maat van uw wensen.

In ons assortiment komt u een uitgebreid aanbod met serre doeken tegen. Wij hebben de serre doek in alle soorten, maten en kleuren. U kan een doek uitzoeken die past bij uw woning en tuin. Zo maakt u één geheel van uw serre en tuin. U kan bij ons ook kiezen uit verschillende designs. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van het serredoek gesloten te houden. Een ander deel kan u laten voorzien van een venster. De meeste serres zijn natuurlijk volledig van glas. Zo kan u ervoor kiezen om alle zijdes met venster te maken. U heeft zo nog steeds een serre waar u doorheen kan kijken tijdens een frisse winterdag.

Serre doek is eenvoudig in onderhoud.

Het nadeel van een serre van glas is dat u heel wat ramen moet zemen. Een serre doek is een stuk onderhoudsvriendelijker. Het doek is gemaakt van PVC dit is een soort kunststof dat je eenvoudig kan afnemen met een sopje en een vochtig doekje. Eén keer per jaar een uitbundige schoonmaakbeurt moet voldoende zijn om het doek netjes te houden. Dankzij de speciale UV filter in de serre doeken verkleurd het doek niet. U krijgt hier van ons ook nog eens 5 jaar garantie op.

Kies zelf een ophangsysteem voor uw serre doek.

Als u bij ons een serre doek besteld kan u kiezen uit verschillende ophangsystemen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een rails waarbij u op dezelfde manier als een gordijn uw doek dichtschuift. Naast het dichtschuiven van het gordijn kan u kiezen voor een systeem waarbij u het doek omhoog kan takelen. Tijdens een frisse zomeravond kan u het doek weer naar beneden laten zakken. U heeft zo snel en eenvoudig een dichte serre dankzij ons ophangsysteem. Bestel vandaag nog uw eigen serre doeken zodat u de serre eenvoudig kan afsluiten. Buiten serre doeken hebben we ook:

Kijk ook bij:

Verandagordijnen

Verandarolgordijnen

Verandazeilen

Verandaschermen

Verandadoeken

Verandazeilen op maat

Serre zeilen op maat

Raamzeilen op maat