opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1481 reviews

zonnedoek op maat

Zonnedoek op maat boven uw loungeset

Creëer het ultieme loungegevoel met je eigen zonnedoek op maat. Dit doek kan je mooi spannen boven je terras. Je hebt zo standaard een fijne plek om uit de zon te zitten. In Nederland zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een doek in plaats van een parasol. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan. Als eerste kan je het doek gewoon laten hangen. Het beschermd je ook nog eens tegen de wind en regen. Nog een voordeel is dat je eenvoudig een schaduwplek creëert. De plek wordt ook nog eens beschermd tegen schadelijke UV straling. Tot wel 95% van de straling wordt tegengehouden. Eigenlijk is er geen reden meer om geen zonnedoek te laten maken.

Zonnedoek hangt prachtig trendy in je tuin

Als je denkt aan een mooie moderne tuin met strakke lijnen, dan hoort daar natuurlijk ook geen standaard parasol bij. Een zonnedoek ziet er prachtig uit en is weerbestendig. Je kan deze prachtige doek het hele jaar door laten hangen. Als je hem toch liever weghangt in de wintermaanden dan is dit ook geen probleem. Het doek is eenvoudig boven je terras te hangen, maar ook weer weg te halen als het nodig is. Je hebt ook nog eens geen problemen meer met een parasolvoet die de hele tijd in de weg staat. Je krijgt wel de optimale schaduwontwikkeling ondanks dat je een trendy doek hebt opgehangen.

zonnedoek op maat driehoek zonnedoek op maat driehoek 90 graden zonnedoek op maat driehoek ongelijkzijdig zonnedoek op maat vierkant
Zonnedoek op maat gelijkzijdig Zonnedoek op maat 90 graden Zonnedoek op maat ongelijkzijdig Zonnedoek op maat vierkant
Zonnedoek op maat rechthoek
Zonnedoek op maat rechthoek

Laat je zonnedoek volledig op maat maken

Natuurlijk heb je bepaalde wensen bij je eigen zonwering op maat. Je wil misschien een bepaalde kleur hebben. Bij ons kan je kiezen uit verschillende kleuren die passen bij de moderne tuin. Denk aan zwart, grijs en ivoor. De speciale uv filter zorgt er niet alleen voor dat je geen schadelijke straling meer krijgt, maar ook dat je doek niet verkleurd. Zelfs als je hem vijf jaar in de volle zon laat hangen mag je geen verkleuring zien. Je krijgt hier uiteraard garantie op vanuit ons team. Naast een kleur kan je ook kiezen uit verschillende modellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een driehoek, vierkant of trapeze. Vervolgens geef je aan ons de afmetingen door en wij gaan aan de slag om het doek op maat te maken.

Zonnedoek op maat kleuren 230gr/m² HDPE:

schaduwdoeken maatwerk kleuren

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Optie extra verstevingsband voor een Zonnedoek op maat:
In de holle zoom rand wordt een extra verstevingsband over de volle lengte van het Schaduwdoek op maat gestikt.

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.

Bestel je eigen zonnedoek op maat online in de shop!

Wil je graag een goedkope zonwering zonder vast zonnescherm? Of wil je genieten van een schaduwvrije plek zonder hinderlijke buis of voet? Kies vandaag nog voor een modern zonnedoek boven je eigen terras. Onze doeken worden gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof zodat je jarenlang kan genieten. Bij ons ben je niet afhankelijk van de afmetingen van je terras. Wij kunnen het doek zo groot maken als je nodig hebt. Uiteraard leveren we jouw nieuwe zonnedoek op maat inclusief ophangsysteem. Je kan direct aan de slag om je eigen doek op te hangen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je maatwerk online.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een Zonnedoek op maat bestellen? klik dan hier voor meer informatie. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.

Kijk ook bij: Schaduwdoeken - Zonnezeilen - Schaduwdoeken waterdicht - Wavesails - Harmonicadoeken - Schaduwgordijnen - Maatwerk Schaduwdoeken - Zonnezeilen op maat - Maatwerk Wavesails