opc_loader

Schaduwgordijn bestellen

Schaduwdoekkeuze.nl biedt schaduwgordijnen waarmee u zelf bepaalt hoeveel zon u wilt boven het terras. Een schaduwgordijn wordt met staalkabels en een katrolset open en dicht geschoven. Naast de standaard lichtdoorlatende schuifgordijnen zijn er ook de waterdichte wavesails, die zorgen ervoor dat u ook droog zit tijdens een regenbui. Schaduwgordijnen worden ook wel gebruikt als alternatief voor een terrasoverkapping. De kosten zijn namelijk veel lager en de installatie is makkelijk. Bovendien is de kwaliteit van een wavesail gelijk aan een schaduwdoek. Het beschermt u ook voor schadelijke UV-straling.

De meeste schaduwgordijnen worden compleet geleverd inclusief de benodigde bevestigingmaterialen als staalkabelset, katrollenset en aluminium roedes. Als u voldoende bevestigingsruimte heeft, spant u de staalkabels strak met de meegeleverde spanners, zodat het wavesail geleidt over de staalkabels. Met de bijgeleverde katrollenset is het schaduwgordijn makkelijk open en dicht te trekken. Als er geen bevestigingsruimte is, kunt u n een pergola kiezen waarin het wavesail gemonteerd wordt. Hiermee heeft u tegelijkertijd een losse terrasoverkapping.

De bekendste merken die Schaduwdoekkeuze.nl levert zijn Sunfighter voor wavesails en Nesling voor harmonicadoeken. Beide merken leveren de doeken in diverse afmetingen en kleuren, inclusief bevestigmateriaal en handleiding. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij zowel Nesling als Sunfighter een pergola in een bepaalde afmeting te bestellen waarin u het harmonica doek kunt bevestigen. Schaduwdoekkeuze.nl heeft ook nog de mogelijkheid om twee harmonicadoeken zonder bevestigingsmateriaal te bestellen waardoor u de vrije hand heeft in de manier waarop u het doek ophangt..