opc_loader

Schaduwgordijn bestellen

Schaduwgordijnen waarmee u zelf bepaalt hoeveel zon u wilt boven het terras. Een schaduwgordijn wordt dmv van staalkabels en katrolset open en dicht geschoven. Naast de standaard lichtdoorlatende schuifgordijnen zijn er ook de waterdichte wavesails, die zorgen ervoor dat u ook droog zit tijdens een regenbui. Schaduwgordijnen worden ook wel gebruikt als alternatief voor een terrasoverkapping omdat de kosten veel lager zijn en een gemakkelijker installatie. Daarnaast is de kwaliteit van een wavesail gelijk aan een schaduwdoek en zorgt ervoor dat u beschermt bent tegen schadelijke Uv-straling.

De meeste schaduwgordijnen worden compleet geleverd inclusief de benodigde bevestiging materialen zoals staalkabelset, katrollenset en aluminium roedes. Wanneer u de mogelijkheid hebt van bevestigingsruimte spant u de staalkabels strak dmv meegeleverde spanners waarna het wavesail geleidt over de staalkabels. Door middel van de bijgeleverde katrollenset kunt u het schaduwgordijn gemakkelijk open en dicht trekken, u kunt de staalkabels van het wavesail altijd na spannen. Wanneer u geen mogelijkheid heeft voor bevestigingsruimte kunt u bij het schaduwgordijn een pergola kiezen waarin het wavesail gemonteerd wordt. Hiermee heeft u tegelijkertijd een losse terrasoverkapping.

De bekendste merken in levering van de wavesails zijn Sunfighter en Nesling met zijn Harmonicadoeken. Beide merken leveren de harmonicadoeken in diverse afmetingen en kleuren inclusief bevestigmateriaal en handleiding. Daarnaast is het nog mogelijk om bij zowel Nesling als Sunfighter een pergola in een bepaalde afmeting te bestellen waarin u het harmonica doek kunt bevestigen. Schaduwdoekkeuze heeft ook nog de mogelijkheid om een 2-tal harmonicadoeken zonder bevestiging materiaal te bestellen waardoor uzelf de ophanging kunt voorzien.