opc_loader
Filters
Type 
Uitvoering 
Breedte 
Lengte 
Kleur 
Gewicht doek 
Merk

wavesail waterdicht

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Wavesail waterdicht bestellen

Wavesails waterdicht voorkomen dat u tijdens een regenbui naar binnen moet verhuizen. Een waterdicht wavesail geeft een echt terrasoverkapping gevoel doordat zowel de zon alsook de regen wordt tegen gehouden. Naast het gemak van een waterdicht wavesail heeft het ook praktische voordelen. Zo kan een waterdicht wavesail dienen als opslag voor het tijdelijk drooghouden van goederen, denk hierbij vooral aan tijdens verbouwingen. Maar ook het buiten leven wordt met een waterdicht wavesail verlengt, u schuift het wavesail dicht zet de terrasverwarming aan en u kunt nog lang buiten blijven genieten.

Belangrijk bij het bevestigen van een waterdicht wavesail is dat u er rekening mee houdt dat het wavesail schuin afloopt. Wanneer hier geen rekening mee wordt gehouden zal er in het waterdicht wavesail water komen te staan met als gevolg schade zoals uitscheuren en uitrekken van het wavesail. Voor het aflopend monteren van een waterdicht wavesail is het gemakkelijkste om de 3 staaldraden ieder op een andere hoogte te monteren. Hierdoor zal het waterdicht wavesail iets schuin komen te hangen op de lengte waardoor het water er afkan lopen.

Evenals de waterdichte schaduwdoeken is op het waterdicht wavesail een speciale coating aangebracht die het afglijden van het water vergemakkelijkt. De waterdichte wavesails zijn leverbaar in een 2-tal; kleuren namelijk Ivoor en Grijs. Zowel Nesling als Sunfighter brengen beide waterdichte wavesails en coolfit harmonicadoeken op de markt. De kwaliteit, kleuren en afmetingen is van beide leveranciers gelijk in de waterdichte wavesails.