opc_loader

zonnezeilen op maat

Zonnezeilen op maat | Maatwerk Zonnezeilen | Schaduwdoekkeuze.nl

Zonnezeilen op maat zijn de uitkomst wanneer men geen standaard Waterdicht Maatwerk Zonnezeil kan plaatsen door welke reden ook. Schaduwdoekkeuze.nl heeft de mogelijkheid om uw Zonnezeil perfect in de gewenste uitvoering op maat te maken. Een belangrijk voordeel van maatwerk waterdichte zonnezeilen is dat u vrij bent in kleur keuze en vormgeving, dus wilt u een schuine zijde of een extra bevestigingspunt dan is dat allemaal mogelijk bij een maatwerk zonnezeil. De standaard doek breedte van het waterdichte materiaal voor het maken van een zonnezeil op maat is 150cm hierdoor heeft u wel altijd stik naden in het zonnezeil. Deze worden goed afgewerkt maar afhankelijk van de hoeveelheid water dat op het zonnezeil valt kan het op stik naden altijd door lekken.

Kies de juiste kwaliteit stof  in maatwerk waterdichte zonnezeilen  

Schaduwdoekkeuze.nl heeft keuze uit een 2 tak kwaliteiten maatwerk waterdichte zonnezeilen stof. Zo hebben we een soepele 180gr/m² waterdichte stof in ene 3 tal verschillende kleuren Zand, Grijs en Donkergrijs. Dit materiaal is qua soepelheid te vergelijken met de het standaard materiaal waar de waterdichte zonnezeilen in China uit geproduceerd worden. Doch is deze 180gr/m² stevige en dikker waardoor het nog een grotere waterbestendigheid heeft wat de kwaliteit van zonnezeilen op maat ten goede komt. Daarnaast hebben we nog stevigere en stugger uitvoering in Docril 315gr/m² bootkappenstof. Als u een waterdicht zonnezeil op maat in deze kwaliteit laat uitvoeren heeft u een zeer stevig geheel waar u ongerust droog onder buiten kunt blijven zitten. Het Docril materiaal is in tal van verschillende kleuren leverbaar zie hiervoor de afbeelding onderaan. Nieuw is het Sattler Suntropic materiaal. Deze is vergelijkbaar met Docril alleen minder stug. Het enigste belangrijke verschil met Docril is dat bij een waterdicht schaduwdoek van Sattler Suntropic materiaal het zonnezeil op de naad kan doorlekken. Bij Docril is dit niet het geval.

Kwaliteit kost iets meer maar dan heeft u de perfecte keus in zonwering

Natuurlijk is een maatwerk waterdicht zonnezeil duurder dan de standaard zonnezeilen, u moet rekenen op een prijsstijging van 2 tot 3 keer hoger. Maar u krijgt dan kwalitatief ook een veel beter zonnezeil waaronder u gerust droog en in de schaduw kunt genieten van uw terras of tuin. Daarnaast geeft een maatwerk waterdicht zonnezeil u een flexibele trendy terrasoverkapping die een stuk voordeliger als de normale veranda's en waaronder u toch hetzelfde comfort heeft. Door deze flexibiliteit kunt u met een zonnezeil op maat zelf kiezen wanneer u het opspant en wanneer u het weer weggehaald. Belangrijk bij het monteren van een waterdicht zonnezeil op maat is dat er rekening gehouden wordt met voldoende water afloop van minimaal 30cm per meter diepte en dat een waterdicht zonnezeil goed strak gespannen wordt.

Kleuren voor waterdicht Sattler 235gr/m²:

Harmonicadoek waterdicht Sattler Antraciet Harmonicadoek waterdicht Sattler Grijs Harmonicadoek waterdicht Sattler Licht Grijs
Antraciet 009 Sattler 235gr/m2 Licht Grijs 039 Sattler 235gr/m2 Grijs 139 Sattler 235gr/m2
Harmonicadoek waterdicht Sattler Wit Harmonicadoek waterdicht Sattler Ivoor Harmonicadoek waterdicht Sattler Zand
Wit 005 Sattler 235gr/m2 Ivoor 150 Sattler 235gr/m2 Zand 004 Sattler 235gr/m2

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal. 

Prijs berekening Sattler 235gr/m² materiaal:
tot 10m² €23,50 p/m²
tot 15m² €23,50 p/m²
tot 20m² €22,75 p/m²
tot 30m² €22,25 p/m²

* Bij de Sattler doeken zit standaard een band rondom in de zoom gestikt

Kleuren voor waterdicht Docril 315gr/m²:

waterdichte zonnezeil kleuren docril op maat

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal. 

Prijs berekening Docril 315gr/m² materiaal:
tot 10m² €25,50 p/m²
tot 15m² €25,50 p/m²
tot 20m² €25,00 p/m²
tot 30m² €24,50 p/m²

Extra optie:
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd bedraagt maximaal 3 weken na bestelling.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK ZONNEZEIL PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Prijsofferte aanvragen waterdichte zonnezeilen op maat in Docril:
Door een divers aan mogelijkheden is het enkel mogelijk een prijsopgave via email te sturen met nadrukkelijke en duidelijke vermelding van de door u gewenste afmeting(lxb).

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.