opc_loader

maatwerk schaduwdoeken

Maatwerk Schaduwdoeken | Schaduwdoeken op maat | Schaduwdoekkeuze.nl

Wanneer u niet uit de voeten kunt met een standaard schaduwdoek of zonnedoek kunnen wij dit voor u opmaat laten maken. Door ons eigen atelier hebben wij de mogelijkheid om voor u het gewenste schaduwdoek op maat te maken. U als klant kunt kiezen uit diverse materialen HDPE en Soltis. Daarnaast kunt u bij zowel het Soltis als HDPE materiaal kiezen uit verschillende kleuren schaduwdoek stof. Bij HDPE 285gr/m² kunt u kiezen tussen de kleuren Ivoor/Ecru, Zand, Antraciet, Grijs, Zwart.

Kies de juiste afmeting en model in maatwerk schaduwdoeken

Maatwerk Schaduwdoeken kunnen in iedere gewenste vorm en afmeting gemaakt worden in het atelier. Dit heeft als voordeel dat wanneer u niet de mogelijkheid heeft om een standaard zonnedoek te plaatsen u toch ten alle tijden voor een zonnedoek kunt kiezen. En op deze manier van maatwerk ook alle voordelen heeft die een schaduwdoek op maat met zich meebrengen. Beide materialen zowel het Soltis als het HDPE heeft de eigenschap dat het kleurecht is en 90-95% bescherming biedt tegen schadelijke Uv stralen, hier wordt een garantie van 5 jaar opgegeven.

Europese kwaliteit in Schaduwdoeken op maat

Schaduwdoeken op maat geleverd door Schaduwdoekkeuze.nl voldoen aan een zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van maatwerk schaduwdoeken is dermate hoog in vergelijking met een standaard schaduwdoek. De productie van maatwerk schaduwdoeken gebeurt namelijk handmatig waar in vergelijking met een standaard schaduwdoek dit machinaal in het verre oosten gebeurt. Vanzelfsprekend is ook de prijs van schaduwdoeken op maat duurder dan een standaard zonnedoek, u moet rekenen op 2 tot 2,5 keer de normale prijs.

Kleuren 285gr/m² HDPE:

HDPE Kleuren VDE

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Prijs berekening 285gr/m² HDPE materiaal:
tot 4m² €24,20 p/m²
tot 6m² €16,50 p/m²
tot 8m² €14,30 p/m²
tot 10m² €13,75 p/m²
tot 15m² €12,15 p/m²
tot 20m² €11,60 p/m²
tot 30m² €11,50 p/m²

Extra optie:
* Band rondom in de zoom stikken €1,60 per lengte meter
* Extra D-ring in een rechte zijden € 9,35 p.st
* Extra D-ring aan een holle zijden €35,00 p.st

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd bedraagt maximaal 3 weken na bestelling.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK SCHADUWDOEK PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Prijsofferte aanvragen schaduwdoek maatwerk
Door een divers aan mogelijkheden is het enkel mogelijk een prijsopgave via email te sturen met nadrukkelijke en duidelijke vermelding van de door u gewenste afmeting(lxb).

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.