opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1469 reviews

wavesail op maat sfeer

Wavesail op maat

Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en fijn tot rust te komen. Echter, is te veel in de zon zitten niet goed voor uw gezondheid. Met de wavesail op maat van Schaduwdoekkeuze.nl creëert u een mooie en gezellige schaduwplek in uw tuin of op het terras. Niet alleen mooi om te zien, maar zeker ook nog eens functioneel. De wavesail op maat beschermt u tegen de schadelijke uv-straling en wij bieden door ons uitgebreide assortiment schaduwdoeken en wavesails voor iedereen een oplossing. Ons doel is om die oplossing stijlvol en duurzaam te laten zijn zodat u nog meer plezier beleeft aan het buiten zijn.

wavesail op maat

Wavesail op maat bestellen 

Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Knegsel stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. De wavesail op maat is multifunctioneel te gebruiken en het is ons streven om oplossingen te maken waar u lang van kunt genieten en die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Wij zorgen dat u meer en langer kunt genieten van uw tuin, terras, vijver, kinderdagverblijf en serre.

Er zitten een flink aantal voordelen aan een wavesail. Het doek is bijvoorbeeld wind en weerbestendig. U kunt ze gewoon het hele jaar door buiten laten hangen als overkapping van uw pergola. De doeken zijn ook nog eens heel eenvoudig op te hangen. U kunt er zelf een ophangsysteem bij bestellen. In ons ruime assortiment vindt u diverse wavesails die een mooie schaduwplek kunnen creëren in uw tuin of op het terras. U kunt er ook voor kiezen om een schaduwdoek op maat te laten maken, zo past deze perfect op de plek waar u het schaduwdoek graag wilt hebben.

Doordat er gekozen wordt voor een hoge kwaliteit HDPE wordt het kunststof beschermd tegen water en vuil. De stof wordt ook niet poreus na langdurig gebruik. Doordat er kleine openingen in het doek zitten ventileert het beter en is het minder windgevoelig en kunt u het eenvoudig met water schoonmaken. Verder is er helemaal geen onderhoud voor nodig. Het is ook nog eens een goedkoop alternatief voor een glazen dak boven u overkapping.

Meestal zijn wavesails gemaakt van waterdoorlatend doek, omdat deze horizontaal bevestigd worden in bijvoorbeeld een pergola. De temperatuur onder dit gaatjesdoek is 30% lager dan in de volle zon. Het doek geeft tot 95% bescherming tegen de gevaarlijke uv-straling. Een alternatief is waterafstotende wavesails waarbij u bij een lichte regenbui lekker droog zit. Ook blijven de kussens van uw tuinmeubelen droog. Op deze manier kunt u ook tijdens een bui buiten blijven zitten. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken.

Heeft u vragen over een van onze producten, over onze montage dienst of de op maat maak service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kleuren wavesail op maat lichtdoorlatend HDPE 230gr/m²

wavesail op maat kleuren

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Prijs berekening Wavesail op maat 230gr/m² HDPE materiaal:
tot 6m² €59,70 p/m²
tot 8m² €49,50 p/m²
tot 10m² €47,00 p/m²
tot 15m² €44,00 p/m²
tot 18m² €42,50 p/m²
tot 20m² €41,00 p/m²

Eenmalige kosten €25,00 per bestelling

Prijzen complete set bevestigingsmaterialen bestaande uit staalkabels(max 5m), katrolset en aluminium roedes:
Tot Breedte 300cm €15,00
Tot Breedte 400cm €45,00
Tot Breedte 500cm €75,00
Tot Breedte 600cm €105,00
Heeft u een langere lengte nodig dan 5m? Dan worden de bevestigingsmaterialen los berekend.

INFORMEER HIER NAAR UW WAVESAIL OP MAAT PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Let wel op! Wavesails op maat kunnen niet geruild of geretourneerd worden en gaat in productie na betaling van de factuur.

Levertijd bedraagt 2-3 weken.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een Wavesail op maat bestellen? klik dan hier voor meer informatie. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.

Kijk ook bij: Schaduwdoeken - Zonnezeilen - Schaduwdoeken waterdicht - Wavesails - Harmonicadoeken - Schaduwgordijnen - Maatwerk Schaduwdoeken - Zonnezeilen op maat - Maatwerk Wavesails