opc_loader
Filters
€ 69
€ 147
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Levertijd
Voorraad

  Schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig kopen

  Houdt rekening met de extra (26cm) spanruimte die u bij ieder bevestigingspunt nodig hebt!

  Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

  schaduwdoekkeuze_holle_uitsnijding  schaduwdoek_hdpe   

  Staat uw gewenste afmeting of kleur er niet tussen? Kies dan voor een MAATWERK schaduwdoek!

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

  Artikel 1 tot 34 (van de 34 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 34 (van de 34 artikelen). Resultaat:1

  De ongelijkzijdige driehoek schaduwdoek zijn een zeer goed alternatief voor een zonneluifel of wanneer u geen normaal driehoek zonnedoek kunt plaatsen. Naast het praktische van een ongelijkzijdig driehoek schaduwdoek is zo'n zonnedoek een echte blikvanger. Door de ongelijkzijdige vorm van een driehoek zonnedoek kunt u variabele montage vormen van het schaduwdoek monteren. Ongelijkzijdige driehoek schaduwdoeken hebben naast de ongelijke zijden ook de mogelijkheid in bepaalde afmetingen voor een 90° graden hoek, hierdoor wordt er vaak een oplossing gevonden voor het monteren naar een vaste wand van het driehoek zonnedoek.

  Naast de zonbescherming is een ongeglijk driehoek schaduwdoek ook zeer nuttig als privicy scherm om beschut te zitten tegen inkijk en wind. Door gebruik te maken van de diverse bevestigingsets om het driekhoekig zonnedoek te monteren in combinatie met losse palen kunt u diverse oplossingen en modellen creëren met een ongelijk driehoek zonnedoek.

  Evenals de overige schaduwdoeken zijn de ongelijke driehoek zonnedoeken ook geproduceerd in een weerbestendig HDPE kunststof materiaal. HDPE kunststof materiaal staat bekend om de kwaliteit 95% Uv-werend en luchtigheid door de minuscule gaatjes. Wanneer u een zon bescherm oplossing zoekt kies dan voor een ongelijkzijdig driehoek schaduwdoek.

  Driehoek ongelijkzijdige schaduwdoeken kunnen zeer goed geplaatst worden op uw terras, camping, of tuin. Maar ook kan een ongelijkzijdig driehoek zonnedoek uitstekend dienst doen als carport of veranda oplossing.